Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
racusor2010 spune:
VICTO da io vreau sa pun copilu pe olita, dar pana nu cere el, eu nu renunt la pampers ca nu vreau sa stresez copilu'. ca cica il poate stresa daca se simte presat. dar e bine sa ne zici si tu din experienta
dar cu cartof dulce cum se face piure? simplu sau in amestec cu ceva?
mami fericita de nazdravanul Andrei
bumblebee spune:
Pufescu, Maurice, matusa, tanti, florentina, mericica, nela,Belui, Lala, ramo, Alina2005, Sheritra, Imaya, Emushi, Mov... (lista cu absente nemotivate e mult mai lunga, dar ce mi-am mai adus aminte si eu...). Ce mai faceti fetelor? Ce mai fac bebicii? Sper ca totul e ok.
Crisu, poate o sa fie linistita noaptea. Felicitari pt inceperea dietei. Eu din febr. merg la sala, gata!! Voi mai renunta la dulce, ca la meniul zilnic nu prea am ce scoate...
Ramona, 4h de somn... valeleu, naspa.. tu cum de mai rezisti?
Cand e ziua ta? Ca sa te uram si noi cu toate cele bune.
Antonia e super!
Am vrut sa zic multe, dar uitai complet.
Am facut un tort, poate maine pun poze.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Sa ne zici cum sunt!!! Cu zilele de nastere- si io mai fac la fel, adica dau cu urarile fara sa verific Nu stiu in ce sa ii depozitez jucariile. Ma dispera imprastiate chiar peste tot... cutii de lemn mi se pare imense, nu am loc de ele, si super scumpe. Am gasit ceva sac, www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=223" target="_blank">asta, care e cam mic, sau www.ookee.ro/cutii-depozitare-organizere/1786-sac-de-jucarii-haine-din-plus-cu-cap-de-animal.html" target="_blank">asta, care e foarte frumos, dar scump de numa... si e numai un pic mai mare... si tre s acaut ceva pasta de dinti de la 6 luni. ca periuta am gasit, am luat deja (cica de la 6 luni, dar arata ca una normala...) Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
eu am cum este primul sac de jucarii, pe albastru numai ca eu m dat 10 lei pe el din magazin
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
crispro spune:
Sorinaaaaaaaaaaaaaaa, din ce magazin???
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Bumblebee, ai facut prezenta .... Acum sa vedem cate ne raspund. Mov mai e pe FB...
Olita, eu zic ca e bine sa se obisnuiasca cu ea, de mici. Am o vecina care are bb de 1 an si deja face kk numai la olita. Mai contribuim si noi la salvarea planetei cu micsorarea nr de pampers.. Cum va sta bine Raul bine in fundulet, cum il pun pe olita. E usor la copii, ca au o mutrita cand fac kk, ca e imposibil sa nu-ti dai seama ce urmeaza
Racusor, la Andrei e usor sa-i diversifici meniul, ca el e mare deja...noi mai asteptam un pic, pana sa ajungem la pastai si iaurturi si alte bunatati. Si eu m-am uitat ieri pe cartile de pe delfinasi. O gramada am salvate in calculator. In fiecare zi pot sa-i fac ceva nou de mancare, dar cam peste 2,3 luni...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Sorinaaaaaaaaaaaaaaa, din ce magazin??? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
dintr-un magazin de cartier din iasi, in dacia pt fetele din iasi
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
ramonavlas spune:
Victo, nu plange noaptea, se joaca dar nu singura. Trebuie sa stea cineva (mami sau tati) langa ea. In patutzul ei nu sta nicicum, daca e in pat cu mine numa la tzitzi ii da nu mananca.
Bumblebee, nu stiu nici eu cum mai rezist. In fiecare noapte zic ca a doua zi dorm de-amiaza...stii de cate ori am facut asta de cand am nascut? Niciodata.
Maine e ziua mea, fac 29 de ani.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
rodyka spune:
Nectarie de LARISSA si Luana de ANGHARAD
mami RAMONA , sa fii fericita si sa te odihnesti mai mult...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu...
ai mei dorm cu totii, pe mine m-a umplut frigul de la plimbare, s-a racit rau vremea de azi... am papat putintel si ma duc sub plapumioara... de Isa ce sa zic? tot cuminte!! n-a dormit ora care o dormea de obicei seara pe la 8, ca n.am fost acasa si greu stie sa doarma si in alte locuri, dar acasa dupa papa a si inchis ochisorii. sa vedem daca pana dimineata. dac-ar sti ca e sambata, sa ma lase sa lenevesc si eu in pat pana la 10
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Nectarie de LARISSA si Luana de ANGHARAD mami RAMONA , sa fii fericita si sa te odihnesti mai mult... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La multi ani Ramona sa fii fericita alaturi de cei dragi
La multi ani Delfinasilor sarbatoriti azi
Mami de Nectarie ce ma faceti?
Angharad voi totul ok?
fug si eu la somn..copii dorm...sotul la servici..nu prea imi vine somnul cand e plecat noaptea