Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am dormit 2 ore impreuna cu Antonia...doamne ce bine e

Btz mami da ce bunatati ai facut...vai cat am ras de Paul...cata perseverenta

Eladea ce fain sta Filip in fotoliu

Musai sa fac si eu cioco aia ca prea mult o laudati

In sf am reusit s/o filmez pe www.youtube.com/watch?v=qBYuBSukGLg" target="_blank">Antonia razand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ramona..ca mi-am adus aminte..juma de ora a dormit fetita TOATA noaptea??????????? sau n-am citit io bine,, ca am citit..asa mai pe diagonala..Doamne..dar e ff putin..sincer, chiar trebuie sa faci ceva, sa poata dormi ...pai nici un om mare nu rezista cu asa program de somn.
acum cred ca e intr-o perioada de oboseala fff mare si nu mai poate adormi. incearca ORICE metoda sa o faci sa doarma si incet incet poate se va regla singura. in brate in carucior pe care sa il tot plimbi si noaptea dc asa poate dormi..orice..adormita in masina..nu stiu..chiar medicament o zi-doua..pana isi revine un pic.trebuie sa o faci sa doarma.
ziua musai scoasa afara cat de mult..

asta pt ca voiam sa ramana scris aici ca a dormit azi mihai de a spart..bine, din cate vad el cd e bolnavior doarme asa mult..
deci, s-a trezit la 8 juma..s-a culcat de la 11-14.mancat..nani de la 16,15-19,15..
Doamne ajuta!..de l-ar tine! :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Daca de mine e vorba, da ff putin doarme noaptea. Azi noapte nu a dormit deloc. Tot la 4 ore dormite din 24 suntem Azi noapte nu mai aveam lapte...dimineata erau plini sanii iar. M-am speriat tare, am zis ca de ce mi-e firca nu scap. Dar s-a reglat intre timp.
De azi i-am dat si mar dimineata. La amiaza a mancat 200 grame piure din morcov, cartof, ardei, dovlecel si apoi laptic. Asta a fost la 14.30, apoi am mers la lucru, mi-am si facut parul cu nuantator ca doar nu o sa ma prinda ziua mea nevopsita. La 18 nu a prea mancat....pe la 21 ii facem baie si apoi iar laptic.
Suntem la a doua zi de medicamentatie completa: dimineata, pranz, seara. Pana acum, a dormit azi 4 ore...2 cu 2. Sper sa doarma ceva la noapte.
Azi m-au intrebat fetele de la salon ce imi doresc de ziua mea....sa DOOORM! Asta imi doresc cel mai mult. Bine, sunt sigura ca nu se va intampla.
Lunea viitoare trebuie sa eliberam apartamentul ca vine chiriasul (insca suntem in discutii, dar se pare ca va veni) iar la casa abia duminica viitoare se pune tapetul. Perdele, mobilier dormitor si restu....inca nu sunt. Asa ca saptamana viitoare o sa incep si incet incet o sa ducem din lucruri la casa si noi o sa ne mutam la hotel 1-2 saptamani. Eu abia astept.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Si eu am aceiasi parere ca si Victo despre olita pana la 1,5-1,8 ani nu are rost sa ne chinuim si eu si copilul

La Antonia am scapat de pampers de tot la 2,5 ani...tot atunci si de suzeta
A facut kk e la 1,5 ani la wc era f incantata sa faca unde facem noi dar in rest pisu in pampers...asta pana pe la 2 ani...inca jumate de an am mai folosit pampersul noaptea si gata asa am de gand si acum

Ramona-am o prietena a carei fetita e de o seama cu Antonia...la fel nu dormea noaptea erau disperati...dormea 4 ore pe noapte...in rest dormea cate 10-15 min...cand mergeau la doctor toti ziceau ca fetita e sanatoasa sa o lase in pace...abia dupa 1 an a inceput si ea sa doarma mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

A, da nici nu ma gandeam ca nu e sanatoasa. Oricum, de cand s-a nascut nu a dormit ea prea mult.
Merg sa ii facem baitza...am schimbat ora, da de face nani daca o adorm mai repede cate zile consecutiv.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

culcat copil. sa vedem daca la 4 iar avem program de vorbit la 10 imi propun sa ma duc in pat, sa citesc ceva si sa ma culc devreme, sunt moarta de somn

PUFESCU pe unde o umbla? oare a inceput munca?

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

culcat copil. sa vedem daca la 4 iar avem program de vorbit la 10 imi propun sa ma duc in pat, sa citesc ceva si sa ma culc devreme, sunt moarta de somn

PUFESCU pe unde o umbla? oare a inceput munca?

si io ma gandeam zilele astea la Pufescu. si mi-am amintit ca zicea ca are ceva proiecte de facut, cu termen scurt de terminare... poate de aia nu are vreme...

al meu tare greu a adormit, cred ca vom avea o noapte grea... si nu e de la vaccin, ci asa a fost de dimineata...

Antonia e super scumpa, cum rade!!! asa in reprize

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

am trimis pe mailul comun diversificarea primita de la astoa din Cluj- diferenta e branzica din lapte de vaca fata de LP, cica patrunjelul si telina nu se introduc acum... inca nu am citit tot, mai am... dar am zis sa pun repede.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da ramona, la tine ma gandeam.
si ce face fetita noaptea? plange? sau ce face dc nu doarme?

cu olita, nu mi-o luati in nume de rau..ca si eu la stefan am tot testat..mai ales ca soacra, mama, bunica ma tot bateau la cap..frate pana n-a vrut el cu adevarat..degeaba am tot povestit si incercat sa renuntam..tot pe el facea..si spalam la haine si la parchete si covoare de mi se acrea..ajungeam de nu mai aveam pantaloni cu ce-l imbraca, ca facea si la juma de ora pisu pe el.zicea, da..dupa sau in tp ce facea :):)
l-a ajutat gradinita f mult ca dimineata aveau program de pus la olita, dupa ce se trezeau, la fel.

am pus in pat bbelu..dupa respiratie cred ca aproape va adormi..e sg data cd adoarma sg..:)

nb!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetele care ati dat pastai? ati cumparat? de care?

si mazare? oare punem putina in supica?

maine o sa ii fac piure de dovlecel cu iaurt / branzica (am gasit in ultima carte postata pe delfinasi)

se fierbe dovlecelul (100 gr) 15-20 de minute , apoi se zdrobeste si se amesteca cu 20 gr branza dulce / iaurt si 1 lingura de sirop de lamaie.

tre sa imi scot cantarul de bucatarie, ca nu l-am scos din cutie de la cununie

Mergi la inceput