Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 cred ca asa am vazut eu de somn azi dimineata, ca sunt multi bebei pe 21 si mamicile m-au crezut pe cuvant |
eu da, te-am crezut pe cuvant! desi de obicei ii caut eu, ii colorez, ii pun la mijloc... dimineata asta am mers pe mana ta dar nu-i bai, ii mai sarbatorim o data!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Eu nu intelegeam de ce sarbatorim atatia bbi, Am vazut 1, 2, 3 mamici...m-am mai uitat la listuta inca o data...mamicile continuau cu urarile, am mai verificat listuta odata, sa nu raman eu pe dinafara, dar nu s-a schimbat nimic, tot doar Paulica pe 21...cand am vazut ca si Kata zice La multi ani, am zis ca intreb, ca sigur am scapat eu ceva... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
si eu tot dupa fete m-am luat
asa e daca nu verifici
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
coteasca spune:
bamboletta unde esti??? ideea ta a fost super ok. Am trimis sotul si a cumparat parmalat si bea copilul, multumesc mult de tot, in sfarsit mi s-a terminat chinul si copilu are ce bea
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
bumblebee spune:
Cris, noua pediatra tot nenedent ne-a recomandat pt iepuroi.
Eladea, sa-l stapaneasca sanatos! Cum e dulapiorul ala pt jucarii?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
bamboletta spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Fetele va invit la o portie de praji diplomat,o felie de chec si cioco a la Denisa si Crissy.Enjoy!!!!!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
vai mor de pofta merg sa caut ceva dulce prin dulap
bamboletta spune:
citat din mesajul lui coteasca bamboletta unde esti??? ideea ta a fost super ok. Am trimis sotul si a cumparat parmalat si bea copilul, multumesc mult de tot, in sfarsit mi s-a terminat chinul si copilu are ce bea Corina, fericita mamica de Tudor Andrei "Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26) http://happyrooms.blogspot.com/ POZE |
ma bucur ca ii place
bamboletta spune:
Azi am dormit si eu cu copii ce bine a fost...m-am trezit cu pline de lapte ce inseamna odihna
Eladeea-fain scaunelul..pana la cate luni merge?
Diana_eva-vazut printesa...o scumpete
Crispo- Valdut sa nu fie marait dupa vaccin
Si eu m-am luat dupa fete cu urarile
Trebuie sa calc camasile sotului
Victo spune:
azi a mancat si p[iticul meu mai cu pofta piureul de legume..dupa o saptamana in cap!
dar ce am facut...
am pus o parte zeama cu o lingurita de cereale si i-am dat intai asta..si apoi legumele- pe care eu i le fac marunt fin-le dau prin sita,sa aiba consistenta cerealelor, caci altfel zici ca acu vomita..las ca are vreme sa se invete si cu bucatelele, nu ma stresez eu cu asta, acu s a invete gustul.
ps..noah...eu sunt opusul celor practica blw..dar tot eu zic ca tine si de felul copilului..adica si pe vremea cd nu se practoca blw de la inceput erau copii care puteau. stiau le placea sa manance bucatele mai repede si altii mai tarziu..mult mai tarziu.
i-am dat self feederu..nici n-a vrut sa se uite la el..a simtit miros de legume si a fugiiit!
cu olita..din ce am citit- ca eu nu am testat- mai ales de la o mamica cu vreo 3 copii , la fiecare a incercat alta metoda..ccl..TOTI au cerut singuri sa faca la olita in jurul varstei de 2 ani..explicatia e ca totul tine de dezv. "greieraului" cum zice Stefan..eu nici nu ma gandesc sa ma apuc sa pun copilul la olita pana dupa 18 luni, mai exact dupa ce urca singur scari.
chiar dc face cd il pui tu, ideea e ca el sa se ceara, sa poti sa renunti al scutec. ori el nu va putea sa se tina sa se ceara pana dupa aceasta varsta, pt ca creierasul lui nu e dezv pt asa ceva.
chestia cu pusul de la 6-7 luni mi se pare inutila.
dar oricum ati face sa ne impartasiti si noua experientele voastre.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ramonasin spune:
Ieri am facut si eu cioco de casa dupa reteta Denisei foarte buna a iesit am fost laudata asa ca multumesc frumos
Daria a papat astazi pireut de fructe cu branzica dimineata si la amiaz supica de legume un pic mai groasa ca ei asa ii place facuta din morcov cartof dulce pastarnac gulie brocoli curcanel si ii place de numa a mancat 200 gr. deci sunt multumita. Voi ati dat spanac la bbebei ca nu stiu daca ar fi probleme?
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
crispro spune:
Ce bine mananca Daria legume!!! Al meu cam face figuri de o vreme.. dar cu figurile ramane. Daca nu mai vrea, nu ii mai dau. incerc mai tarziu. Stiu ca ar manca daca i-as pune 2 jucarele, sau la TV. dar nu vreau. ii mai dau o lingurita la mana, si asa mai mananca.
Cu olita, cam asa e cum zice Victo (cel putin asa cred), ca ii punem noi cand stim ca va face... a mea olita (ma rog, a lui Vlad) e simpla, simpla. ca pe vremuri. Asa am si cautat, sa stie ca e olita, nu jucarie. Dar inca nu poate sta pe ea, ca se balangane... am incercat imbracat, ca inca nu il pun.
Am sters si io jegul si am aspirat!!! in sfarsit, ca ne mancau paianjenii!!! copilul e la socrela!!!
Total ne-la-subiect, azi e a doua zi de cura... adica nu paine, nu dulciuri, nu prajeli, nu mancat pana plesnim, ci incetut. Ultima masa a fost la 6 seara, cereale...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex