Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui palomina holaaaa ne primiti si pe noi in gasca? sunt mamica unui smecheras de 5 luni si cateva zile care se foieste chiar acum la mine in brate... va citesc de la inceputurile inceputurior dar niciodata nu am avut timp sa mi fac cont si v am citit din umbra. va cunosc pe toate, cu unele dintre voi sunt prietena pe facebook... imi e drag de voi si de copilasii vostri asa ca ne am decis sa dam buzna in casuta voastra scriu repede 10 mesaje ca sa ma vedeti in timp real. pup la mas feliz mamacita del mundo |
Bine ai venit!
giorgia23 spune:
Neata
Victor,Matei,Alicia
Andreea
Multumim fetelor pt aprecieri
Si noi am avut o noapte grea...am zis ca o iau razna la propriu...asa ce ma enervase...eu nu pot sa/mi dau seama de unde atatea foieli....si asa greu isi gaseste pozitia ca se intoarce de 1000 de ori...plus cateva plansete
crispro spune:
citat din mesajul lui Victo cristina, am vazut pe fb ca o cunosti pe corina din zalau, mami de luca si sara..ce mica e lumea..noi am fpost colege de camera in fac.:) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Da, chiar vroiam sa te intreb de unde o sti??? noi am fost vecine de bloc, asta pana am dat pe la facultati, si nu ne-am mai vazut. si ne-am redescoperit de curand
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
Sorina, ce flacau mare ai!!!
Mie nu-mi vine a crede ca e mai mic decat Raducu, al meu cu o luna si cat energie are...zici ca are 8-9 luni!
Giorgia, si Antonia e la fel de harnica!
Tare dragalasa mai e!
De acum in colo cred ca o sa-i pui o paturica pe jos sa se joace cum se joaca Raul de Paula.
crispro spune:
citat din mesajul lui Victo citat din francoise dalto, psihanalist francez: tb sa spun ca se intampla ceva cu copiii care au facut pipi la olita prea devreme: mama care ii ia excrementele cd acesta e f mic favorizeaza, fara sa vrea, fie o prea mare pasivitate fie o exacerbare a simtului de autoaparare. ...in general copiii singuri la parinti sunt nefericiti, e f apasator dpdv afectiv.trei copii e cel mai bine. cd sunt doi unul va fi impotriva celuilalt , trei copii inseamna un mic trib , o mica societate... Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
hahah... io ti-am zis ca mai trebuie sa faci o fetita!!!
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ramonavlas spune:
Buna dimineata.
Andreea, La multi ani si tot ce iti doresti!
La multe luni si bebelushilor ce se sarbatoresc azi.
Nici noi nu am prea dormit azi noapte Sotul a iesit acum cu ea la plimbare, eu acum ii fac supa si apoi ies si eu.
Duminica placuta sa aveti!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Tina, La multi ani cu intarziere pt sotiorul tau, sa fie sanatos, sa te iubeasca o viata intreaga , si impreuna sa fiti cei mai fericiti!
Io la un club/disco nu am mai mers de prin facultate... adica de minim 7-8 ani... nici nu m-as duce. Noi mai degraba facem (sau faceam) un gratar in curte cu gasca, sau un poker pana dimineata, sau o cabana... Io nu ma omor dupa dansat... sotul nici atat. si ma dispera lumea care insista "hai la dans, haideti , haideti!!!". Mor cand aud... de obicei la nunti sau la botez, sau la petreceri. Dar ce are daca stam la povesti si ne simtim bine asa???
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
cris si eu vreau poker..al meu e pe pokrrstars tata ziulica
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
citat din mesajul lui Victo cris si eu vreau poker..al meu e pe pokrrstars tata ziulica Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Noi jucam live, cu niste prieteni, si la final castigatorul lua premiul cel mare- 50 lei.. Era bautura si fum pana dimineata, ca abia vedeam cartile... hmmm.. ce vremuri...
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Cris2010 spune:
Buna ziua, dragi mamici
Bumblebee, delicios tortul, am mancat la o nunta tort din acesta.
Si eu congelez mancarica lui Natali. Imi ies cam trei portii cand o fac si a treia merge la congelator. La fel am congelat carne de curcan de la tara. Am ales pieptul, l-am fiert, l-am portionat si l-am bagat in congelator. De luni punem si noi carnita in mancarica.
Mirela, ce motanei somnorosi. Cine a zambit in somn, Razvan sau Robert?
Si noi facem vaccinul saptamana care vine. La cel de patru luni a facut putina febra si s-a rezolvat cu supozitor paracetamol. Sper sa scapam de febra la vaccinul asta.
Victo, sa inteleg ca te mai bagi la o odisee.
Eu stiu ca nu e ok sa recongelezi carnea cruda odata ce a fost decongelata, dar daca a fost preparata termic se poate congela la loc(binenteles o singura data).
Nici noi n-am avut o noapte prea stralucita. Papa de trei ori si maraieli in somn nu mai stiu cate.
Meniul de azi la fel ca cel de ieri:
-piure de mar cu piersici
-piure de dovleac, dovlecel si patrunjel
- fara numar, fara numar
Tina, sa va traiasca sotiorul .
Deci concurati la categoria grea.
O duminica frumoasa va urez
de Solnushka Natali - 13.07.2010