Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Crispro, multumesc de urari!
M-ai facut sa rad.... cum e cu dansul pe la nunti:D

Se pare ca vaccinul de 6 luni da batai de cap la mamici si dureri la delfinasi!

Si Raducu al meu s-a cam foit azi-noapte....oricum ii multumesc lui DD ca de o luna imi doarme toata noaptea si dorm si eu dusa, dar nu se mai trezeste deloc. Intr-adevar dorm cu el in pat cu tzitzi la afara, ca doar mai mananca si noaptea, dar se serveste singur!iar eu ma trezesc sa-l mai pup pe capusor!...ca tare drag imi e!...cred ca eu n-am putut sa dorm fara el...nu ca nu ar dormi el in patut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris, mersi de raspunsul cu statul in fundic.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

KATAAA de o sapt tot vreau sa te intreb de reteta cu tarta.in ce forma ai copt blatul?ca eu am un vas de jena in forma aia,dar scrie pe el ca max 10min poate fi tinut la cuptor.Ce zici?si fructele cand se pun?merci

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

www.dadamart.ro/Tavi_de_Copt_Metalice_Bucatarie/TAVA-TEFLONATA-PENTRU-TARTA-20-CM_code5428.aspx" target="_blank">ASTA este tava speciala pentru tarte..Fructele se pun dupa ce scoti tarta coapta din cuptor si racita,peste care torni un plic de gelee preparat peste fructe.
www.oetker.ro/oetker_ro/html/default/debi-5shesa.ro.html" target="_blank">ASTA este jeleul pentru decorare la final,scrie pe plic cum se prepara.
nu cred ca merge in vas de yena
mi-a luat ceva timp sa o bibilesc,mai ales sa intind aluatul in tava,e aluat fraged, nu se intinde ca o coca obisnuita.si www.divahair.ro/culinar/aluaturi/aluat_de_tarte_la_indemana_oricui!" target="_blank">AICI este un aluat bun de tarta ,pe www.lalena.ro/26-reteta-aluat-pentru-tarte-1.html" target="_blank">asta l-am facut eu.
succes,mai ai timp de prajiturit???

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Eu nu pot sa vad rafturile de pe Agora plast. Imaginile nu apar.
Eu m-am gandit la www.kika.com/ro/catalog/m/decoratiuni/cosuri-cutii-depozitare/15742986/cutie-funny/" target="_blank">asa ceva pentru inceput de pus jucarii. Si la ikea au diverse cutii de depozitat, cele de ratan/rachita mi se par mici pt jucarii.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cum ati facut dovlecelul? L-ati pus sa fiarba in supa, cu morcovii?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Katalina, mie imi plac mult tartele cu fructe. De obicei cumpar de la Paul Bakery, patiserie frantuzeasca. Poate o data.. ma invrednicesc sa fac si eu, cand o creste Natali mai mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Cum ati facut dovlecelul? L-ati pus sa fiarba in supa, cu morcovii?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Paula, eu legumele le fac la abur si le scot pe rand in functie de cum se fierb. Dovlecelul se face foarte repede, eventual il pui mai tarziu decat celelalte legume daca le fierbi in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Paula da ...eu l/am pus alaturi de celelalte legume la fiert...apoi le/am pasat

Tina Sotului...acum asa fac si eu ca Paula paturica pe jos si o las sa exploreze

Mirela ce scumpi is motaneii tai

Cris si eu urasc faza "hai la dans"...mie imi place sa dansez dar daca ma duc undeva unde nu prea cunosc lume imi ia ceva timp pana ma acomodez....si prefer sa stau pe tusa la inceput

La noi inca ninge de vineri noapte...e o zapada

Intrebare: cand putem da peste la bebeii?...ca eu sapt viitoare ma duc la mama si cica taica/miu vrea sa cumpere salau sa/i dea nepoatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, si eu dovlecelul il pun tot la fiert in supa, cu celelalte legume. Oricum nu-i place

Cris, pe Agora Plast nici eu nu vad pozele cu laditele alea. Cred ca asa e site-ul...

Meniu:

- fructe:mar+para+branzica
- legume: supa crema de morcov, patrunjel, ardei.

Giorgia, legat de peste:
11 luni #8594; peste fiert ( pastrav,cod,merluciu,ton.somn) (de la Racusor). In diversificarea mea nu scrie. Dar parca zicea cineva ca dupa 7 luni, nu???

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Cris nici nu stiu...ma mai gandesc pana atunci...o sa aiba in jur de 7 luni jum atunci...ma mai documentez

Mergi la inceput