Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro am reusit sa il filmez si eu pe Vlad razand, si evident ca l-a apucat sughitul... asa se intampla mereu, fara exceptie!!! si i se vede mai bine strungareata! www.youtube.com/watch?v=D231vp15pv4" target="_blank">aici Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
hihihi...ce mortal e... of sughitu' ala...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui palomina ce sa va mai spun?! Antonito il cheama pe ingerasul meu, este pe jumatate cubanez si este un obraznic ... vrea toata ziua la tzitzi la mas feliz mamacita del mundo |
bun venit in delfinariul nostru...micului cubanez...vrem detalii, poze....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
coteasca spune:
Neatza fetele
am avut o noapte iarasi ingrozitoare pana la 3, cu treziri din ora-n ora. La 3 jumatate l-am luat in pat cu mine a dormit binisor cu inca 2 treziri pt papa. Mycya, unde esti??? Stiu cum te simti si eu sunt tot ca tine, zombi. Nu i-am mai dat laptic parmalat ca are taurina, deci tot pe san.
am vazut pe vladut, tare frumusel cu strungareata lui si pe bogdan cel cantaret si miscator si pe antonia cea scumpa. ce mari cresc delfinasii nostri si ce frumusei se fac.
Bun venit palomita la noi
Ma duc sa pun de cafea ca mi-e tare somn si copilul asta are o energie... ma gandeam ca o fi taurina aia de vina
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
Victo spune:
citat din francoise dalto, psihanalist francez: tb sa spun ca se intampla ceva cu copiii care au facut pipi la olita prea devreme: mama care ii ia excrementele cd acesta e f mic favorizeaza, fara sa vrea, fie o prea mare pasivitate fie o exacerbare a simtului de autoaparare.
...in general copiii singuri la parinti sunt nefericiti, e f apasator dpdv afectiv.trei copii e cel mai bine. cd sunt doi unul va fi impotriva celuilalt , trei copii inseamna un mic trib , o mica societate...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
pufescu, e ok congelarea..insa nu si recongelarea, cum faci dupa ce gatesti puiul odata decongelat!
Victo spune:
cristina, am vazut pe fb ca o cunosti pe corina din zalau, mami de luca si sara..ce mica e lumea..noi am fpost colege de camera in fac.:)
tina_80 spune:
Buna dimineata!
La multe lunite sarbatoritilor de azi si de ieri!
Va doresc multa sanatate si noroc! Va pupa Raducu!
Ieri nu prea am avut timp de forum pt ca sotul meu si-a aniversat ziua de nastere, de fapt toti trei si am fost un pic ocupata.
Anul asta nu si-a facut ziua pt ca Raducu inca nu s-a acomodat cu ai mei socrii sa-l putem lasa si sa plecam. Cumnatele mele (surorile sotului) au petrecut aseara in club...hehe! apuse vremuri!...dar sa stiti ca nu ne-a parut rau.....dar momente de regret mai sunt cateodata!
Am fost ieri la mall si i-am luat copilului o geaca de la Fox, au reduceri si am dat pe ea 59 lei. Ghici ce marime i-am luat?...18-24 luni!...ca avem una de 12 luni si ne-a ramas mica
Luni mergem la dr de fam. sa ne cantarim, masuram....ca iar ne-au ramas toate hainutele mici.
Katalina, am comandat si eu cate ceva de pe aoro.ro si am fost tare multumita! Au ajuns la timp si calitatea e buna!Multumesc!
Olita, am sa ii cumpar si eu, macar sa se obisnuiasca cu ea in peisajul camerei daca nu am sa-l pun in fiecare dimineata pe ea....eu n-am rabdare sa-l pun de-acum si sa se invete sa faca la ea tocmai la 2 ani...dar mai vedem!
Cm, dupa nastere mi-a venit un pic mai abundent si mai dureros. Ca durata cam tot 5 zile
Ma duc sa citesc si revin!
paula_m spune:
Neata
Cristina, gata.
Azi noapte, Raul a rezistat in sacul de dormit pana la 5, si apoi a inceput foiala. Nu plangea, dar se misca incontinuu... L-am luat si l-am pus langa mine si si- a continuat somnicul. Deci sacul de dormit nu a fost un esec, asa cum credeam...
Victo, tare psihanalistul ala francez...Cred ca nu avea copii, sa vada ce inseamna sa speli scutece. Si mai cred ca el a fost singur la parinti, mi se pare un pic trist...
La multi ani Matei!!!
La multi ani Victor si Alicia!!!. Ati implinit si voi 6 lunite!!!
LA MULTI ANI ANDREEA!!!Multa sanatare si fericire!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro am reusit sa il filmez si eu pe Vlad razand, si evident ca l-a apucat sughitul... asa se intampla mereu, fara exceptie!!! si i se vede mai bine strungareata! www.youtube.com/watch?v=D231vp15pv4" target="_blank">aici Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Ce e tare frumos si haios!
Victo spune:
paula, ba ca a avut 3 copii..pe vremea razboiului :)