Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
carla_2008 spune:
neata fete eu dau trezirea ca nici noi nu stam mai bine cu somnul
se trezesc plangand in miez de noapte,inclusiv Carla de cateva zile,si ea nu facea de-astea,max o foiala pt suzi.Of numai dintisorii pot fi zic eu.
Mycya draguta te inteleg si eu am momente cand imi vine sa ma arunc de pe un pod,dar trebuie sa fim puternice pt minunile noastre.Ei sunt dependenti de NOI ,mamele,la asta sa te gandesti.Un maaare pt mamica tanara si nelinistita!
Sorina,Kata,Palomino da vad ca sunteti cateva care bantuiti la ore imposibile pe net.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
KATAAA de o sapt tot vreau sa te intreb de reteta cu tarta.in ce forma ai copt blatul?ca eu am un vas de jena in forma aia,dar scrie pe el ca max 10min poate fi tinut la cuptor.Ce zici?si fructele cand se pun?merci
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bumblebee spune:
Denisa, V. a facut 37 cu ceva si la vaccinul de 4 luni, nu i-am dat nimic!
Kata, eu mananc de toate, e drept ca acuma ii dau si suculet si de maine incepem supica. Eu ieri am mancat 2 felii de paine cu salata de vinete si azi noapte nu a schitat nimic. A reusit doar un caine sa mi-l trezeasca, noi stam la parter si se aude tare tare.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 6
crispro spune:
Neata!
A dormit binisor piticul meu. L-am trezit aseara la 11, sa ii iau temperatura, nu avea. Apoi la 6 dimi am mers la el sa vad ce face, numai bine ca s-a trezit si i-am data papa. Apoi greu a mai adormit. si la 8 s-a trezit iar, l-am pus cu mine in pat, greu a adormit si acolo. Eu m-am trezit sa ii pregatesc fructele. Si s-a trezit si el. si o juma de ora a tot plans, in brate, nu isi putea deschide ochii. L-am tot leganat pana a adormit iar. el dimineata se trezeste super vesel, dar azi a fost marait, asa ca l-am mai pus o tura. Nu am reusit sa vad daca are febra, ca nu puteam sa il pun jos ca urla. Nu mi se pare caldut. sa vedem cand se trezeste.
Am pus datele lui Antonito pe prima pagina, dar nu reusesc sa trec Spit.Filantropia fara sa imi apara bolduit!!! asa ca sper sa ma ajute celelalte fete. Si am trecut-o pe Ramo cu data nasterii...
La multi ani Victor scump!!! Are mama baiat mare, de 6 luni!!! si frumos de numa! Sa cresti mare si sanatos si cuminte!!!!
La multi ani Matei de tanti!!! Frumosule, cand ni te mai arata mami???
La multi ani Alicia de Sabrina Lia!
La multi ani Andreea84!!!
Denisa, si la noi a facut mai urat de la vaccinul asta decat la celelalte... un pic de febra... si maraiala, dar nu multa...vezi daca are Matteo acum febra, da-i un juma de paracetamol supoz.
Bumblebee, e tare scump Victor!!! e fain de tot!!! si tortul arata bestial
Hmmm, abia astept sa se trezeasca, sa vad daca are febra.. stau ca pe ace!!!!!
Va pup fetele! Duminica placuta!
Paula, ai pus de cafea???
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
Andreea, La multi ani, sa fii fericita si sanatoasa!!!! Mai vino pe la noi, sa ne mai povestesti de voi!!
La multi ani Victor Andrei, Matei Alexandru si Alicia!!!
mami fericita de nazdravanul Andrei
mirela2 spune:
neata
am vazut filmulete cu delfinasii
va pun si eu unul cu motanii mei http://qik.com/video/31042442
e facut azi, fresh
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
eladea2005 spune:
Neata fetele!
ieri am avut o seara ca pe vremuri... am lasat copiii la socri, si ne-am dus la mall la shopping...nu stiu cand au trecut aproape 3 ore... oricum, eu personal nu m-am ales cu multe, ca am cumparat evident pt copii...dar mi-a prins bine sa-mi clatesc ochii, ca rabdare de probat una alta n-am...inca...
racusor, eu cartoful dulce i l-am bagat in piureul de legume, impreuna cu celelalte...dar cred ca poti sa-i dai si asa, simplu piure...ca e dulce, gust ca de dovleac...
ref. la cutiile de depozitare...eu am vorbit personal cu o doamna f amabila de la AGORA PLAST, firma care le comercializeaza...cica vand in REAL, dar eu n-am gasit la noi in Cluj asa ca am luat direct de la ei...cauta pe net firma si gasesti adresa, telefon...
aaaa...ce mai vroiam sa zic...cutiile mari, sau sacii sunt ok pt depozitat jucariile cu care nu se mai joaca...dar eu am cumparat acele etajere cu roti si 3 sertare, pt Eric,(cu Mickey si Cars) ca el cand cauta o jucarie trage tot si rastoarna in mijlocul camerei...asa cel putin, fiind cu sertarese, vede mai bine ce e in sertar si daca il intereseaza sau nu... o sa vedeti pe cand mai cresc copiii si isi cauta singuri jucariile, ce dezastru pot face...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu nu am intrebat daca e ok congelat...dar nu vad ce proprietati si-ar pierde; mai degraba legumele sau fructele pot fi afectate de congelare,ca se distruge din vitamina C.Din cate am citit eu e ok sa-i dai si de la congelator, sincer mi se pare mai safe decat de la borcanele(de cele cu carne vorbesc).Sigur ca ideal ar fi gatit proaspat...daca primeam carnea cruda sa o portionez eu in felii mici si sa congelez asa as fi facut....dar mai bine carne de tara congelata decat pui de magazin proaspat..cel putin asa cred. Apropo de vitamine,programul de picaturi este:2 vigantol inainte de masa la 10+2 vit C dupa masa -4 pic fier iainte de masa la 14+2pic vit C dupa masa mami de Raducu, 10 august 2010 |
eu chiar am auzit la TV medicii zicand ca e ok mancarea congelata, nu-si pierde propreitatile...asa procedez si eu cu mancarica lui Eric si in curand si cu a lui Filip...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
citat din mesajul lui mirela2 neata am vazut filmulete cu delfinasii va pun si eu unul cu motanii mei http://qik.com/video/31042442 e facut azi, fresh mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) |
iuuuuu, ce faini is!!! Si un motanel radea prin somn dulci, scumpi si frumosi!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Fete HELP!!! Noi ieri am facut vaccinul de 6luni.La celelalte nu au facut nici o reactie.Insa ieri seara Mateo a avut niste crize de urlat ca a trebuit Calin a-l plimbe cu masina la 1 noaptea.Dar nu m-am gandit ca ar putea fi de la vaccin,acum m-am prins ca a facut si azi o criza de plans de nu mai stiam ce sa fac cu el.Cum eram obisnuiti fara reactii nu am luat nici temperatura.E vreo probl daca totusi au facut temp si eu nu le-am administrat nimic?Ca temp de 37 si un pic e insesizabila.Sunt dusa,ce sa fac?sper ca ati inteles intrebarea mea. offfff Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
eu i-am dat doar chamomilla. la fel, criza de plans si andrei, la 6 luni. a doua zi vesel, de parca nu se intamplase nimic. azi cum e mateo?
mami fericita de nazdravanul Andrei