Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 6
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C Fetelor, va pup si sper sa ne revedem cu bine! Plec pt 10 zile si n-am net unde ma duc Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Nicoleta spune:
Kya, imi poti spune de la ce firma este trotineta Zanei si daca esti multumita de ea? Vreau sa le cumpar trotinete.
Vali, vacanta placuta sa aveti!
Bubu, leneveala placuta sa aveti!
Miha
--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...
Olgutzika spune:
Hello!
Naty, sa fie intr-un ceas bun! Mult mult succes in ceea ce vei face . Si multa sanatate!
Cami, acum am citit de bietul pui ! Sanatate multa!!!
Irina, cum e buburuza la gradi?
Livi, o zi binecuvantata !
Oi mai aparea...Trebuie sa vina Radu cu Sof de la tuns si adio liniste Cat au fost ei plecati am facut o lasagna, mama a bagat aspiratorul si a facut ordine...Vladut a mancat, a plans, a vomitat, a facut baie...nu mai am timp sa ma gandesc daca imi place treningul meu sau imi doresc pantofii cu toc inapoi
Va !
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
ramo_cata spune:
miha si eu am momente cand simt ca l-am trecut pe C pe locul ...n..din cauza problemelor pe care le-am tot avut,ca m-am indepartat de el si parca nu mai stiu sa comunic cu el..de cand il am pe Andru el este pe primul loc,pe el nu l-am neglijat niciodata...dar pe C ,da..recunosc si-mi pare rau..pentru ca e un om bun..am facut cam asa:Andru,casa,problemele care ne-au tinut mai tot timpul in tensiune si apoi Cata ,pe care de multe ori l-am invinovatit de problemele ce le avem desi stiu ca el n-are nici o vina,niciunul dintre noi nu avem un gram de vina ci asa este viata,cu plusuri si cu minusuri...acum stau si ma gandesc ca nu e bine deloc...il iubesc ,ii iubesc pe amandoi la fel de mult dar uite ca am lasat ca problemele si inconstienta unora sa ne umbreasca fericirea
bubu spor la lenevit...eu ma duc acasa si ma apuc de invatat pentru ex de maine,sper,am incercat aseara cu Andru in camera dar ce am putut?mi-a turuit in capsor,mi-a pus omie si una de intrebari..s-a jucat la alptop-ul de jucarie .etcc...
eiii,eu va pe toate si probabil o sa ne auzim luni dimineata la cafea...sa aveti un We placut!
clauclau spune:
Hello, cam tarziu am aparut dar ca si Bubu, am trebaluit azi prin casa, abia am terminat, am hranit copiii, acum se joaca putin , stau si eu 10 minute pe relax si apoi mai departe, la program. Randunoiul este la treaba si azi....deh, cariera!
Naty, sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa fie alegerea perfecta si sa fii fericita. Sa fie intr-un ceas bun!
Luny, ce tare shopinguiala!!! Sa le porti sanatoasa si iubita.
Valen, drum bun si relaxare in vacanta.
Bubulina, cand pleci la Viena? Ne-am rezervat si noi in aprilie.
Miha
bubu05 spune:
Mmm, lasagna Sa aveti pofta, Olgu! Eu zic sa ramai in trening
Ramo, bafta multa la examen!
Ai mei inca n-au ajuns acasa...si mi-e foameeeee....
clauclau spune:
Ramo, multa bafta maine la examen!
Tuchi, o imbratisare stransa, .
Olgutz, e comod si frumos in trening, numaidecat o sa vina si tocurile si o sa-ti fie tare dor de trening!
bubu05 spune:
Clau, pe 8 februarie mergem si la concert Andre Rieu , abia astept, plus o zi la Pandorf...reduceri...un relax mic
VALENTINA C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo_cata
|
Da, dar pe bucati.
Adica eu cu Luc ramanem la mama, iar pe Matei il lasam la soacra-mea. Alin se intoarce maine la Buc.
Nico, din pacate nu e vacanta.. Tatal meu nu se simte bine deloc, e in spital, si incerc sa vad cat pot ajuta...