Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Fetelor, va pup si sper sa ne revedem cu bine!

Plec pt 10 zile si n-am net unde ma duc

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
unde pleci?vii spre oltenia?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
valen imi pare rau! sanatate multa tatalui tau! daca te pot ajuta cu ceva sa ma suni ma gandisem eu ca vii spre oltenia ,ma gandisem sa facem cumva sa ne intalnim dar in situatia asta nu cred ca ai cum..ma pentru voi sa fie bine...gata am plecat,a venit"soferul" -Cata ,sa ma ia... si sa auzim de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, te rog, scuza-ma. Cand ai scris ca plecati si ca stiti exact cate zile, gandul mi-a zburat la vacanta. Multa sanatate tatalui tau!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
in primul rand vreau sa-i zic lui Naty , sa fie intr-un ceas bun, decizia luata!!!si sa-ti mearga bine...daca ti-ai ascultat intuitia eu zic ca o sa fie perfect!!!!
Miha

Olga,Geckosi celelalte fete care ati intrebat de buburuza(scuze ca nu mai retin) dar am citit si nu am apucat sa scriu....
prima zi a fost asa si asa, departirea, a doua a fost nasol de tot, asa incat in a treia zi am hotarat ca trec peste d-na si raman cat este nevoie cu fata, nu mai plec cu forta.....nu avea ce sa-mi faca??doar nu ma dadea pe usa afara.....tot timpul Antonia a sta lipita de mine ma verifica vizual sau cu mana daca sunt langa ea, sa stau pe scaunel, etc....bine, in afara de astea nu plange decat putin dupa mine in timpul zilei(mi-au zis si doamnele si ingrijitoarele,una chiar s-a indragostit de Antonia)problema ei este ca nu vrea sa se desparta de mine....asa facea si daca ramanea acasa indiferent cu cine, aaaaa poate cu tati se mai intampla sa nu planga,dar in rest ...
acum Antonia este racita,(nici nu este de mirare ca toti copii tuseau, behaiau, muceau groaznic, i-am dat eu oscilo si influcid preventiv si am zis ca poate scapa, dar se pare ca nu a fost deajuns) ieri nu am dus-o la gradi si am bagat iar oscilo,influcid si coughend ca a inceput ieri dimineata cu tusea, azi dimenata la 5.30 a avut si putina temepratura si i-am dat o doza de nurofen, acum vad ca iar are putina febra(nu ma lasa sa-i iau temp. si nu stiu cat are, cred ca o sa-mi iau termometru din ala pentru tampla) si mai rau este ca a inceput sa se vaite ca o dor urechile, sper sa nu dea in vre-o otita...
s-a dus tati la farmacie si ne-a dat o soltuie OTIS_T, sper sa ma lase sa-i pun
daca dupa trei zile de gradi este in halul asta......cred ca ma las pagubasa si o chem pe soacra-mea(ea vine, problema este distanta si datorita asteia nu poate sa plece des acasa la socra-miu ca-i cam bolnav,uffff tare gheu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Baietii mei canta in camera in loc sa doarma Stef zice "hai la groapa cu furnici" si Vlad "sunt soldat, muncesc din greu, miam, miam, miam, miam ..." concert, ce mai!
Am papat niste calamari pane cu mujdei de ne-au troznit falcile Am facut si snitele de curcan pt baieti, iami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitzulina, poate ii trece repede! eu zic sa nu renunti dupa 3 zile...o sa tot raceasca, fii sigura, asa e la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tuchi capul sus! Copiii ne dau multe sanse, foarte multe!

Naty sa fie intr-un ceas bun si sa-ti reuseasca ceea ce-ti propui!

Miha ma gandesc la tine!

Bubu, Ursuleata si Clau - ce fain de voi ca o sa calatoriti!

Ramo si noi am avut o perioada cand l-am cam neglijat pe sot si l-am invinuit de multe. cum zici si tu, ne indepartasem mult unul de altul, se crease o prapastie. Dar ne-am regasit! Regasire grabnica si placuta va doresc si voua!

La noi continua sa ninga! Noroc ca nu-i ger si se topeste. Nu ca n-am avea zapada, dar nu atat de multa incat sa ne introienim.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

...
Din multe motive dar intai de toate pt copilul si familia mea. Pentru ca vreau sa ajung sa o vad pe Iulia mare, pe picioarele ei.
Si intrucat s-a ivit si ocazia, o sa ies complet si definitiv din sistemul medical de stat (raman doar cu cateva ore de consultatii in privat ca sa poate sa-mi "mearga" in continuare dreptul de libera practica). O sa termin si cu cariera universitara si cu doctoratul in curs. Nu ma mai imbat cu apa rece. Nu ma mai incalzesc cu nimic "titlurile" si ambitiile astea. Ascund in spatele lor atata gaunosenie, atatea dezamagiri, atatea mizerii de care m-am izbit ca realmente nu mai gasesc partea pozitiva, e demult ingropata in gunoi.
Mi-a fost super-super greu si sa iau decizia si sa vorbesc public despre ea...si oricum mai multe amanunte voi da atunci cand voi "bate palma" la noul job.
Morala finala e...cat de spectaculos iti poate schimba un copil si viata efectiva dar si viziunea despre ea. Asta daca intelegi cu adevarat sensul pt care aduci pe lume un copil. Daca o faci doar ca sa bifezi, pe langa cariera, o "cerinta" sociala...atunci tanti carierista a Kyei o avea dreptate in felul ei. Cine poate oase roade...cine nu, nici carne moale!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Jos palaria! Stiu toate astea de la Remus si te inteleg perfect!
Te felicit pentru maturitatea cu care ai luat decizia asta DELOC usoara!!Sunt in spate ani multi si grei de studiu, dar tu ai hotarat ce e mai important in viata:copilul tau, familia ta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Copiii ne dau multe sanse, foarte multe!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Cat de frumos ai spus-o! E foarte adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

as fi scris si eu p'aci, dar pana la ultima picatura de seva ma sug astia.

Bifez prima iesire la ocean (de cand ne-am mutat in Australia) cu scopul declarat: despuiat de haine, stat latita cu popoul la soare, balacit in apa. Posibil sa mai repetam...

Si doua de'ale Bestiei:

Prima:
Explicatii suplimentare: Copilul inca nu zice "T/TZ" si le inlocuieste cu "H" si avem hein pentru train, hunnel pentru tunnel. De asemenea, copilul vorbeste romano-americana, predomina americana dar baga si cuvinte romanesti.

si acum perla...

Azi m-am trezit cu un canal infundat. Vazand eu ca Michael nu-si face datoria, am montat pompa de muls si am purces la dat la pompa, stand in sufragerie pe canapea. Vine Patrick, analizeaza si intreaba: "Mami, did you hurt your puha?" (Mami, ti-ai ranit putza?) Sper ca pana la adolescenta sa faca diferenta intre putze si tzatze.

A doua:

Sta copilul cu taica'su si tragandu-l de tricou remarca parul sotului de pe piept. Incep intrebarile: "What's that, daddy? Is that hair? Is it yours?" Dupa care isi verifica si pieptul lui si socat striga: "Oh God, I've lost my hair!!!"

va pup, ma duc sa-i arat directia patului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

na, c-am ras in hohote!
Merci, gecko!

cristina si iti multumesc de telefon. n-am apucat sa povestim in liniste. am terminat cumparaturile, acum m-am apucat de tort.

maine o sarbatorim pe bunica-mea, cea care m-a crescut pana la 6 ani.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput