Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

test de semnatura noua, etapa in "vindecare"

9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, mortal Bestione Mama, ce super o fi pe ocean cu barcutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Miha, mi se topeste sufletul...
Ia de-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

OMG, cat am ras de Bestionele Geckolinei Matele e printre ultimii la scos perlute, din cate vad...
naty gheu, gheu, parca am facut schimb de locuri cu tine... ca de la varsator la varsator, te inteleg perfect..osafiebine!!
miha
..ma duc sa spal un infinit de vase, apoi scol gasca si mergem peste ursuleti la o barfa si o pizza home made

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Va pup pe toate si va las pentru cateva zile, ca-mi dau compul la cineva la reinstalat windows-ul si nu stiu cand il recuperez. Si numa v-am regasit. Recuperez eu cand am compul.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitza, offf, tare necajita trebuie ca esti si parca ma vad in fix aceeasi ipostaza cand o incepe si Iulia gradi...De-aia vreau sa fie la toamna, sa fie cat mai mare cu putinta, sa am timp sa-i explic si sa o pregatesc, sa fie -sper!- si mai puternica imunitar. Eu n-am cum sa te sfatuiesc sa renunti sau sa nu renunti dupa 3 zile, tu trebuie sa hotarasti...dar odata si odata gradi tot va trebui sa o faca, mama ei de gradi!
Remaliss-nu stiu, mi-au zis si mai multi colegi ca fac un act de mare curaj. Habar nu am daca e curaj sau nu...daca e o hotarare matura sau nu...Ce stiu clar e ca asa nu mai puteam. Si dealtfel propriul meu organism imi arata tot mai "zgomotos" ca nu mai puteam.
Cristina,
Cu Cami a mai vorbit cineva? ce o face Bubulinu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bitza, aici mi s-a spus ca este firesc sa raceasca, sa ii curga mucii atata timp... Acum vezi si tu ce si cum, cat dureaza, cat sunt de agresivi carcaiasii... Este firesc, sistemul lor imunitar este efectiv luat cu asalt!!

Sper ca Luca este mai bine. Si ca nu vor sta mult in spital.

Cristina, te asteptam! De aici nu plecam niciunde! Corect??

Gecko, m-am amuzat teribil cand te-am citit!

La noi, daca-i sambata, e Razboiul Stelelor! Am mimat toti somnul pana a adormit piciul, apoi Stef a venit la film... tati lucreaza... mami teleleu pe poteci pixeluite...

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Naty, cred si eu ca e un act de curaj, dar mai cred ca e si un act de "nebunie"! Spun asta, pentru ca tu stii foarte bine cat e de greu sa ai acces la un post in sistemul bugetar, mai ales in cel universitar.Mereu sunt blocate posturile, iar cand se deblocheaza...aici ma abtin! Plus ca si organismul tau isi cere drepturile, dincolo de decizia ta de a te dedica mai mult familiei si de a schimba registrul carierei intr-un mod aproape radical!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Kya, imi poti spune de la ce firma este trotineta Zanei si daca esti multumita de ea? Vreau sa le cumpar trotinete.

Sunt Micro, uite aici http://www.micro-scooters.ro/categorii/mini-micro.php Cu siguranta le gasesti si in Viena.
Iar de multumita, sunt mai mult decat multumita, sunt bestiale! Si stii doar ca Sanziana merge pe trotineta asta cam de 1 an.

Revin la noapte cu raspunsuri mai pe larg si despre celelalte subiecte de discutie. Acum tre sa culc matza...

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui remaliss

Naty, cred si eu ca e un act de curaj, dar mai cred ca e si un act de "nebunie"! Spun asta, pentru ca tu stii foarte bine cat e de greu sa ai acces la un post in sistemul bugetar, mai ales in cel universitar.Mereu sunt blocate posturile, iar cand se deblocheaza...aici ma abtin!

mda, stiu ff bine "pomul laudat" al invatamantului superior medical romanesc...am fost acolo 7 ani. Acum...din partea mea sa ramana cu posturile lor blocate si deblocate!Cu filozofia de "trecem studentii oricat de slabi si nepregatiti sunt, ca de la ei mancam o paine"; de "facem si ne facem ca cercetam stiintific" (dar UMF-ul nu este nici macar pe vreun loc decent de coada in orice clasament mondial al universitatilor de top). Si sa nu mai scriu aici cati bani ia in mana un asistent universitar cu vechimea mea ca ma gandesc ca nu ma va crede nimeni

Mergi la inceput