Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
nu stim ce e.. l-a consultat si toate sunt ok, burtica, gat, plamani, nu febra, nu diaree, dar pe drum a mai incercat sa verse de 2 ori si se chinuia ingrozitor, nu mai iesea nimic, deja...
se inrosea tot si se opintea..pare a fi o indigestie, Dumnezeu stie de la ce, sau pregateste vreo viroza, ceva... a adormit in masina, il mai las putin.Dr cica am venit putin... prea repede!
Sa vedem ce se mai intampla si oricum maine sa o sun sa-mi spuna ce poate manca, azi si maine dimi, doar daca vrea, paine prajita cu branza de vaci, si fara lapte, deci se lasa cu scandal
am stomacul in gat, sa nu faca diaree sau febra, nu va mai zic ce m-a enervat si Liviu, care spune ca e vina mamei, normal
, cine sti ce i-a dat sa manance, si eu stiu clar ca-i gateste mereu proaspat si bun, si se da peste cap, saraca, sa-i faca mereu bunatati proaspete, nu mai zic, sanatoase!!
motul d ela rahat e ca maine L are testare psihopupu, si e in mijlocul zilei, eu sunt dupa masa la pranz, si tre sa vina soacra-mea sa stea cu el
, asa ca nu pot decat sa sper ca vom trece cu bine peste noapte, sa stau cat de cat linistita maine la munca...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Of, Anca, imi pare rau...nu-i mai da sa bea/manance nimic...ar merge o injectie cu metrocopramid daca tot vomita...si noi am patit cu Stef anul trecut...sanatate multa!
Eu sunt inca la munci...vreau acasa 
bitza037 spune:
ce sa spun te-ai dus cu Muful cam prea devreme, asta-i buna???pai daca copilul a vomitat doua ore si in masina incerca, ce era sa faci sa astepti pana maine??cand urmeaza o noapte intreaga in care nu stii cum evolueaza????
ce ma enerveaza doctorii astia....ba ne ducem prea devreme, ba ca stam pana in ultima clipa
foarte bine ca te-ai dus si eu as fi facut la fel........
scuze dar m-am enervat...

luny spune:
reusise sa pape jumate de felie de paine prajita cu branza de vaci, ii dadusem debridat si espmisan, si la jumatate de ora, a varsat iar, tot!
nu mi-a spus nimic pediatra de metroclopramid... nici nu am in casa, i-as spune Liviului maine dimi sa cumpere, daca mai varsa iar o iau razna!
Iubirea mea,
luny spune:
...acum tipa ca vrea lapte, de juma de ora asa o tine.. nu stiu ce ma fac cu el... mi-e mila, i-as da putin, dar mi-e frica! nu stiu cum sa-l fac sa uite de lapte, nu tine nimic..
Iubirea mea,
zozela spune:
Uff..intru si eu odata la nshpe mii de ani si uite ce gasesc!!
Sanatate muuulta,multa bolnaviorilor!
Miha,cum esti?
Abia acum am citit patania ta.Zic si eu ca fetele-daca n-are aspect si miros ciudat,nu trebuie sa te ingrijorezi.Eu am avut vreo 3 episoade dintr-astea in 7 saptamani..Pupici!
Am vazut si eu puiutii proaspat frezati,pregatiti de gradi,cu TUTU-uri colorate,la zapada
Frumosi tare!! Ce rau imi pare de Mihai ca rateaza iarna asta
Nu putem iesi in frigul/umezeala asta..Face crize urate de tuse,ori de cate ori sta mai mult de 15-20 de minute afara
Dr.ne-a avertizat,dar am zis sa incercam..Nu mere
Sambata s-a crizat in magazin,la raionul de lactate.Era prea rece,am stat prea mult..OFF!!
Si ultima..Maria a fost diversificata,sarmana!
De catre fra'su
Am capatat incredere in impielitatul blond,caci niciodata nu i-a facut rau,nu i-a indesat nimic in gura..Pana ieri seara,cand mi s-a parut suspect de liniste in bucatarie,acolo unde era Maria si,cand m-am dus sa cercetez...
mi s-au inmuiat picioarele!! Mihai se tinea strasnic de felia de portocala,iar Maria,incotoiata pamantului,care nu pune limba macar,pe biberon,sugea cu pofta zeama dulce!!Sa mooor,nu alta!! Nah,asta fu.Bine ca nu i-a facut felul.Asta sa ne fie invatatura de minte
Ah,iar cand m-a vazut,imi zice:Uite,mama,Maia papa pococala

Sa fiti sanatosi cu totii si sa ne-auzim cu bine!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
bitza037 spune:
Luny, eu tin minte la Antonia cand mi-a facut o faza de asta cu vomitatul, mai demult, ca i-am dat saruri de rehidratare electolyt d ela Humana...ea plangea ca sa-i dau apa, mi se rupea sufletul dar mi-a zis clar sa nu-i dau decat cu portia o linurita sa mai astept cateva minute iar......si in apa asta am pus sarurile, si parca si ceai de chimen i-am facut, cu ala s-a impacat mai bine.....
pana nu am respectat intocmai nu s-a potolit cu vomitatul
luny spune:
Bitza, si tot asa, dim senin?... a varsat des, si tot? cat a tinut-o si ce a mancat de regim?.. deci lapte nu-i dau in sweara asta, desi e tare greu, inca tipa la mine, ii explic, dar nu intelege, incearca sa-mi faca pe plac, strange jucariile, si zice, 'gata, ordine, acum da mami latele'
Iubirea mea,
bitza037 spune:
da ma, absolut tot vomita.....si apa care mi-o cerea ca se deshidratase rau de tot ,o vomita, pai din momentul in care m-am tinut tare si am respecatat intocmai sa zic ca trepatat in cateva ore nu a mai vomitat, dara pana atunci o tinuse lant de pe la 1-2 dupa amaiza pana pe la vreoi 6 seara
nu mai stiu parca sa zic ca mancase cirese(dar nici acum nu cred ca din cauza lor)
Nicoleta spune:
Luny, pauza digestiva din noaptea asta ii va prinde bine, maine dimineata vei vedea diferenta. Insa stiu ca laptele nu este bun. Nu vrea ceai? Chimen, menta, galbenele... Daca face o ora pauza, ii poti da apoi cu lingurita, la 5-10 minute, lichide (apa, ceai)
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...