Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ariel_7000
Suna...provocator! Da-i mailul meu (cel de magazin) si contul de FB, ca sa vada si pozele si...vedem ce iese. M-au luat emotiile mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |
Vezi, incet incet intri in business! Ma bucur pentru tine si iti tin pumnii!

Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
'neatza!
sanatate bolnaviorilor!
am vazut poze cu movalinda la zapada,cu noua tunsoare a Sophiutei si fratioul cel iubit,cu Antonia cu ochi superbi
,americancele frumoase
...f frumoase!
despre comportamentul copiilor, nu cred ca este o regula daca merg la gradi sunt mai putin stresati-exemplu este Andru meu-care la prima vedere,agitatie,nebunie nu e in apele lui,este timorat,retras, tot timpul pus pe plecare,rusinos...asa a fost si inainte de gradi si acum la gradi,pot sa zic ca si-a schimbat comportamentul de cand a mers la gradi dar nu f mult...dupa ce se obisnuieste isi mai intra in ritm dar nu ca acasa,pe teritoriul lui...
gecko am ras la prima ora
f tare bestione
arielbafta la comenzi!!si spor la tutuit...
eu am avut o noapte naspa,am visat urat..brrr...
bubu05 spune:
Bye,bye, plec la munci 
Sanatate puilor bolnaviori! Stef vad ca ae ok pana acum, ii doftoricesc la greu.
luny spune:
tineti-ne si noua pumnii.. Matei vomita de 2 ore, a fost la ai mei ca noi am lucrat amandoi..a varsat de cateva ori, nu stim de ce, mama e speriata,spune ca e molesit rau si se vede ca nu se simte bine, dar nu stie sa fi mancat ceva sa-i faca rau, iar alte cauze, n-avem idee.. vin sa ma ia sa mergem la pediatru..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Offf mai Anca! Sanatate multa, sa ne tii la curent. 
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Anca, da, tinem pumnii sa fie bine Muffy, imi pare tare rau. Sa veniti repede cu vesti bune.

bitza037 spune:
Ancule, sper ca sunteti bine!!!!
noi cred/sper ca suntem spre bine, i-am luat temperatura acum 5 min si avea 38,2, iar pe la 2 38.7.....

si
Teodor Mihai (10.04.2008)