Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Zoze, deci ai fata diversificata!
Forta Blondului sa lupte cu gerurile! 
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
luny spune:
ceaiul nu-i place defel... greu ii dau.. reusisem sa-i dau vreo 100 ml, inainte sa verse, pacalit, de sete.. a vrut un biscuite, i-am dat, a zis ca-i e foame.. cerea si banan, dar l-am fentat... in continuare, zice 'veau late'.. o sa se trezeasca si peste noaptew sa-mi ceara, nici nu vreau sa ma gandesc...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Mai da' eu stiu ca lactoza din lapte este cea care fermenteaza in cazuri d-astea si face rau, deci orice tip de lactate. Nou la regim doctorita ne dadea mereu sa-i dam lapte praf fara lactoza si mergea. Copilul era fericit cu biberonul si se hranea cumva.
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
In alta ordine de idei, tocmai am terminat de facut un tort egiptean (si juma' de sticla de vin rosu
), asa ca va invit la o felie de tort si la cealalta jumatate de sticla 
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
bitza037 spune:
Ralu, da este bun laptele fara lactoza, numai ca dupa ce isi revine putin stomcaul si nu mai varsa.
cu ce ocazie ai facut tortul??/

eu cred ca le faci si le dai cadou, ca nu te cred ca le manaci tu ca nu s epune deloc![]()
eu vreau sa ma uit la un serial pe vpay...bubuuza doarme langa mine, inainte s ao culc avea 39.1, nici nu stiu ce sa fac daca sa ma duc maine o fuga la dr cu ea???/
luny spune:
gata, a adormit, bietul pui... nu i-am dat lapte, tare suparat a fost..
NB...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Bitzulina nici o ocazie speciala. Aveam pofta de ceva dulce si atat. Si sa stii ca eu il mananc
parol!
Mami si
Kya spune:
Ma duc si eu la nani, le doresc bolnaviorilor o noapte usoara, fara febra, varsaturi si altele. 
Multi pupici si pentru Floricica Soarelui si printesa portocala ![]()

Mami si
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, NATY!!! SA FII FERICITA SI SA-TI IASA TOATE CUM ITI DORESTI! 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Naty!!! Cu dragoste, cu bucurii, cu sanatate!!!