Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

neata

Irina, baga un supozitor, pentru ca poate iarasi o sa verse si n-ai facut nimic.sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

....nu cred ca mai am in casa asa ceva,sau daca mai am sunt vechi ca le-am folosiyt cand era mica.......si nici nu o sa ma lase sa i-l pun.....
ma ga ndeam sa mai stau o jumatate de ora si sa-i mai dau o doza

Mergi la inceput

scuze am trimis de doua ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza are febra?.. eu i-as da inca o doza daca a varsat..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

bitza are febra?.. eu i-as da inca o doza daca a varsat..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Anca, da are, dar sa nu ma intrebi cat??? ca nu ma lasa sa i-o iau, nu frige foarte tare, dar si eu ma ga ndeam sa-i dau, ca trebuia sa-i dau la 7 si nu am auzit ceasul(cred) si i-am dat la 8 si ceva si daca si pe aia a varsat-o
o mai las 5 minute ca am convins-o sa manance niste cereale, ca nu a mancat nimic de aseara, nici macar lapte....a baut ceai si apa incontinuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Beau si eu o cafea cu lapte :).

Bitza, daca nu are febra mare mai las-o... Ca bea lichide multe, probabil de la febra este deshidratata.

Matei a plans azi la gradi, l-a dus A. Nu a mai plans de muuuult timp. Azi-noapte insa s-a trezit... nu s-a vaitat de nimic. Insa dimineata ducea mana la o ureche si era cam nervos... Uf, am emotii... La noi a nins, insa acum apare soarele, deci adio sanius.

Va doresc o saptamana buna, fara probleme de sanatate, ceea ce imi doresc si pentru noi! Uf!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Bitzulina, sa cumperi supozitoare sa ai, ca daca mai vomita n-o sa mai poti sa-i dai sirop...vezi ca sunt si cu nurofen, cu paracetamol, diclogesic pt febra peste 39.

Stefu a facut aseara 39,1 apoi a dormit neintors pana la 8 dimineata, l-am verificat peste noapte si n-a facut, dimineata la 8 avea un 37,8. Sper sa nu mai faca...aseara i-am dat un ceai in loc de lapte si dimineata s-a trezit in niste urlete "veau lapteeeeeeeee" ziceai ca n-a mancat de secole

Ancuta, ce fain ca v-ati intalnit! vrem sa va vedem

Eu azi sunt de dupa-masa, de la 2 la 10
Ma duc sa fac niste aerobic si apoi sa-mi fac baie, sa-mi fac unghiile...de-astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bitza mai da-i o doza, dar daca tot o sa vomite... mai eficient ar fi supozitorul, mai ales daca e febra mare. La Sanziana de o temperatura in sus, Nurofenul sirop e apa de ploaie.
Imi pare rau ca s-a imbolnavit mititica asa de repede dupa prima zi de gradi!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Este "gratuit" sa va spun, dar astia aici recomanda antitermicele de la 39 in sus. Alor mei le merge foarte bine Nurofenul sirop (Nureflex la astia), mai exista si Parkemed (altceva decat paracetamol sau nurofen sau aspirina sau algolcamin), dar asta nu prea le merge. Insa eu le dau la febra moderata Paracetamol. Uf, sper sa nu faca Matei otita ca e de rau :(.

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Kya i-am dat acum la 10
nu a racit dupa prima zi, ci dupa trei zile, oricum mi s epare si asa destul de rapid, ma asteptam sa raceasca dar nu dupa trei zile
Nico da sie us tiu ca asa ar fi bine de intrevenit......dar.....

ziceti-mi ce sa-i mai dau sa manace: banana nu vrea, orez cu lapte nu, paine prajita cu unt nu.....ieri mi-a cerut ea mancare si a manct chiar bine....
dar nu mai am nici o idee cu ce sa o intreb daca vrea sa-i fac de mancare???ceva care se face rapid ca nu prea ma lasa sa pelec de langa ea

Mergi la inceput