Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Bitzulina, frumoasa scumpa ta! Si casuta e faina, si Stef a avut una cand era mic. Dar s-a rupt intre timp...
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
bitza037 spune:
naty, nico merci
mai de mult voriam sa-i iau casuta din aia de palstic mai mare, dar costa o carutza d ebani si nici nu aveam unde sa o pun, as ca i-am laut un cort![]()
naty da si mie facebook-ul ca intru de pe al lui bitu, sa ma primesti si pe mine sa le vad.......si inca sunt circumspecta la facebookul asta
natynic spune:
sieu sunt inca circumspecta...motiv pt care pozele mele le pot vedea doar cei din lista mea de prieteni, asa ca nu stiu cum sa fac sa le vezi...doar sa-mi faca Bitu o "cerere de prietenie"![]()
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic sieu sunt inca circumspecta...motiv pt care pozele mele le pot vedea doar cei din lista mea de prieteni, asa ca nu stiu cum sa fac sa le vezi...doar sa-mi faca Bitu o "cerere de prietenie" Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
pai da, asa o sa facem, dar da-mi linku-l...a ba nu lasa ca intru eu si te caut si-ti cer prietenia.....hahahahaha
ce ma enerveaza facebookul asta

bubu05 spune:
Hellou!
Am revenit dupa vreo doua ore de aerobic la consola
, maine iar o sa am febra musculara, m-am batzait cu Vlad o gramada, mereu rade de mine ca fac febra si el nu ![]()
Apropo de febra, cel mic a facut si la amiaza si pe seara...39 si 38,8...nu stiu ce-o fi...om vedea...curge si nasul, le-am dat la amandoi aerius si nurofen.
Olgu, super freza Sofiei si super pozele de la zapada!
Naty, si eu zic ca merge sa faci cioco cu indulcitor, mai ales ca-i praf.
Nicoleta spune:
Somn usor si sa aveti o saptamana frumoasa! Sanatate bolnaviorilor!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
bitza037 spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Somn usor si sa aveti o saptamana frumoasa! Sanatate bolnaviorilor! -------------------------------------------- A venit Craciunul! A trecut Craciunul... |
si tie la fel!!!
muaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ariel_7000 spune:
| citat din mesajul lui natynic Aaa, Ariel, vrei sa stii ca o prietena, vazand pozele de pe FB cu tutu-ul Iuliei mi-a zis sa-ti spun f serios ca vrea si ea unul? ![]() (pt ea!) Va pun in legatura! |
Suna...provocator!
Da-i mailul meu (cel de magazin) si contul de FB, ca sa vada si pozele si...vedem ce iese. M-au luat emotiile " SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:
yeeellloooowwww!!![]()
cafeeeaaauaaaa, trezirea!!! 

si ceaiul

ieri mi-a picat netul, n-am apucat sa va zic ce ne-am distrat sambata la Ursuleti
.. copiii s-au jucat fantastic de frumos, au fost atat de haiosi,noi am ras, am povestit, ne-am filmat/pozat, am pus tara la cale
, si am ajuns casa la ora 2,30 noaptea
.. timp in care copiii s-au jucat intr-una, Mateiul nu vroia sub nicio forma sa pelce de la Vladutz, a fost prima data cand a stat treaz pana la ora aia, dar s-a simtit excelent
, cu toate ca a avut o zi al naibi de plina si obositoare (zic eu
), de dimi am fost la o balaceala la piscina cateva ore,unde n-a o\iesit deloc din apa, s-a zbenguit de numa, si a domit mai putin de o ora dupa masa, iar apoi, am plecat la alina
.. cadeam noi lati inaintea lui
, si nu se dadea dus acasa!
am vazut Sophie
, ff frumoasa e, ii vine minunat tunsoarea noua!
am vazut si Antonia in prima zi de gradi, delicioasa blondina

o zi faina, eu sunt pe baricade la job..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
neata!!!!

fetele i-am dat nurofenul pe la 8 si ceva si acum vreo 10 minute a vomitat(bine in intervalul asta a baut la ceai si apa minerala ca nu vrea altceva)
intrebarea este: sa-i mai dau inca o data doza de nurofen???ca eu zic ca s-a amestecat cu lichiidele care le-a baut si varsat

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica