Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:
Hello!!!
Am venit la semnat condica
. Sunt sloi, dupa tura a doua de zapada..ma mut in bucatarie in curand. Pozici cu noua freaza si de la derdelus ici: http://www.flickr.com/photos/olguselu/
Astazi s-a nascut Gruia, bebe frumusel si mititel de Inaioana
.
Hai ca nu ma mai lasa domnitza, vrea la bucatarieeeee
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
mimonix spune:
Ptiu ca frumosi mai sunt! Doamna mama nu era dar asta e , ne resemnam!
Sa fie sanatos Gruia, simpatic nume! De revelion anul acesta am cunoscut pt prima oara in viata un om cu numele Gruia, un munte de om f simpatic.Si poftim ca reapare numele, ce tare ![]()
Am vazut-o si pe Iulia, mai domnisoreste asa...nu chiar la vale in viteza!
Eeeeh, eu acum am stins focurile. Ma duc sa las pantalonii de treling si sa vad daca ma intalnesc cu zana cea buna sa ma transforme si pe mine in doamna
Bine ca macar am dat toata zapada de pe masina si sambata am apucat sa-mi cumpar palton nou!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
bitza037 spune:
Naty la noi se cheama Aba tada......si cred ca a vazut-o de nenumarate ori, si tot ne pune sa-i mai punem......i-am promis ca o sa-i fac tort de ziua ei cu Aba tada si piticii> Doc, moaconosu' si mutuica
...
Olga SU-PER-BA tunsoarea Sofului, si ii sta super misto...imi place la nebunie.....iar Axandu(ca asa a zis buburuza)este un frumos...eu tind sa cred ca are ochii albastrii
...si ce frumos ati prins voi pozele ,exact cand ningea.....noi am pierdut ninsoarea asta superba , ca panarama asta de raceala
natynic spune:
Daaa
bestiala freza Sofiucai!!
Mimo, asa e, la vale a fost mami invitata sa se duca cu sania, fata mai pe margine...Da' nebuna de ma-sa s-a dus la vale, prin zapada afanata ca sa faca partia gata!
Si sa inteleg ca maine mergi in pantofii de duamna acolo la cariera?![]()
Bitza, si la noi preferatii sunt tot "moocanosu supaat", mutulica si doc, in ordinea asta
. Eu nu stiu daca sa-i comand tort cu "Acazacada" sau cu Thomas, ca am vazut unul f misto...sau cu Dumbo, ca si ala tare-i e drag...Ma rog, va fi in final doar o minuscula reuniune de familie desi intentionam sa fac petrecere randuniceasca la gradi la Vali. Dar...prea am altele pe cap, prea n-am bani deloc-deloc in perioada asta si prea e plin sezon de viroze...si mai fac si 36 de ani
(35 anul trecut mi s-a parut o varsta tare misto, 36 ma deprima
) asa ca o lasam pe altadata cand o fi mai bine pt toti.
Nicoleta spune:
Salutare.
La Viena ninge!! Copiii sunt fericiti!! 
Am vazut pozele cu Movalinda! Ce fain ca v-ati distrat! Frumoasa domnisoara ai, Naty!
Am vazut poze si cu fratiorii Olgai, domnisoarei ii sta tare bine cu noua tunsoare! Piticul se face din ce in ce mai expresiv! 
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
mimonix spune:
36 de ani , ce bine suna [emoticon verde de invidie]
Si da, asa ar trebui, cu pantofiorii la poseta...te descalti de sosoni si defilezi in pantofiori
Mie nu prea-mi iese faza asta, sunt mai de la tara asa ...defilez in ce pot si ma dau desteapta
ca doar nu haina face pe om. Dar sufar uneori si as vrea sa ma faca si pe mine Zana din mamaie gospodina cu ifose de stie tot intr-un fel de Udrea care uite ce bine se descurca numai cu pantofiorii ei
Iar incep 
O saptamana minunata va doresc!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
bitza037 spune:
unde ati vazut ma, poze cu movalinda???/
Naty , ai pus vreun link????ma duc sa caut in urma...
pai eu zic, ca de ziua Iuliei faci cum te simti tu mai bine, oricum parerea mea este ca zilele astea facute sunt mai mult pentru placerea noastra, ca ei or sa vada poze cand vor fi mari, acum nu inteleg ei nimic din chestia asta....
striga dupa mine, ca face kk la baie...........
bitza037 spune:
nu gasesc....sau ati vazut pe facebook????

pun si eu link-ul cu poze, ca am incarcat mai devreme, ca vroia bitu sa-l arate la niste prieteni, primele doua sunt noi, dar va descurcati voi
http://community.webshots.com/user/bitza037![]()
vreau s ao vad pe movalinda
natynic spune:
Pe facebook, Bitzulino, pe facebook! Doamne cat am injurat FB asta si acum daca am un calculator langa mine ii dau refresh de cate ori pot!
Trec acu sa-ti vad si eu pozicile...
Si-ai perfecta dreptate, si eu gandesc la fel. Ca ei petrecerile si le vor aprecia mai tarziu, acum daca sufla in lumanarile dintr-un tort fain si haios si cativa oameni din jur le canta La multi ani si aplauda si primesc cadouri e ultra-suficient. Nu cred ca are Iulia nevoie de o mama pe care sa o darame acum organizarea si emotiile (ca io-s de-aia care daca fac petrecere ma strofoc groaznic sa iasa perfect...)
natynic spune:
Am vazut scumpetea, Doamne ce ochisori are...si ce sentiment trebuie ca ai tu, sa ai efectiv o COPIE mica
Am remarcat ca avem agrafe la fel, cu fundita si am remarcat si casuta aia frumoasa rau!