Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 8
simplicity spune:
Sorina,sunt intradevar frumosi,au si sistem de prindere ca lumea,multumesc de link(acum imi clatesc ochii)
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Sorina,sunt intradevar frumosi,au si sistem de prindere ca lumea,multumesc de link(acum imi clatesc ochii) |
Sistemul de inchidere m-a incantat si pe mine. In ro nu stiu sa fie, din pacate..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
simplicity spune:
Sorina ,am vrut sa iti mai spun ca faza cu papusa de suflet o am de la sora mea(eu la 1 an am primit cercei,dar sora mea papusa,pe care si acum o are si fff mult o pretuieste)
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Sistemul de inchidere m-a incantat si pe mine. In ro nu stiu sa fie, din pacate.. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Motto-ul de azi:
xela_07 spune:
fuga fuga ca nu mai apuc pe ziua de azi, asa ma incearca o raceala sper s-o pacalesc ....
LA MULTI ANI Iustin, Caius, Tudor si Ana Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Haircut - astept tel daca te bagi (sa faci tot posibilul,da ?), sper ca nu incepeti iar cu alte alergii de origine necunoscuta . Ce scutece ai luat?
Mire - sanatate lui Mara!
Danyelana - sincere condoleante!
mamidepuiuti spune:
miremia sanatate delfinitei si felicitari pt bilant
al3csa felicitari si lui yannis pt bilant
fetele cu vaccinurile va tin pumnii
multa sanatate pufilor si mamicilor!
cuscra simply,ma bucur ca a iesit bine cu papusa,abia astept sa vad poze cu ea in bratele arianei
sorina felicitari olimpicei!
mami de Alex si Radu
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti sorina felicitari olimpicei! |
MP..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 sorina felicitaciones!!!!!!!!!!!!!!! |
Bea...
decenuela spune:
referitor la vaccinuri...asteptand pe cineva intru intr+o farmacie..mare....intreb...aveti infarix_asa sa vad cat mai e....cel care se face la un an...nu mai stiam cum ii zice...CUM SE CHEAMA???...nu stiu doamna zic eu....sa intrebati medicul!!!!!!
si n-au stiut sa-mi zica...erau 5 shtoarfe...tinere...ajunse farmaciste..de la care ai pretentia sa-ti dea un sfat..
poate sunt tuta eu...insa n-ar fi trebuit sa stie cum se cheama???
cris.d...ne era dor de tine
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Buna seara!
Eu am fost nitel ocupata cu copil amarat, tras de fiare cu gazela, facut mancare la barbat sa nu mai manance ciorba la conserva
Cris
Mi-a placut tare mesjaul tau, o sa incerc cu suculet baut cu ceasca ca altfel n-are haz si nu deschide gurita. M-am, gandit si eu azi dupa diagnostic ca poate de aia nu mananca, o supara si gatul si dintii. In greutate vad ca a luat 250 de g de la ultima cantarire, doar ca tuta de mine nu-mi mai amintesc cat avea 10, 11 luni..., o sa intreb doctora ca ea isi noteaza.
Simply ms mult, poate ca totusi nu-i disperarea asa de mare la mine, mai astept. Sper sa-i placa Arianei papusica! Si lui Iris!
Si daca tot a venit vorba de papusi, Mara si-a ales ieri o papusa, de carpa, de 10 ron, i-a dat-o ta-su si dupa ce a pus-o la loc, ea s-a intins si a apucat-o inapoi din raft.
Trimit ca scartaie.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)