Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 7
Ruxita spune:
dany, condoleante si din partea noastra, fii tare pentru sotul tau!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
cris.dogarel spune:
MIRE, ce avea Mara la simptome de te-ai dus si a zis de rosu-n gat? of, banuiesc ca si de asta nu manaca (acum). io ma bag cu discutia asta cu vitamine, ca asa imi shade bine: da-i daca te face pe tine sa te simti ca "io, ca mama responsabila, am facut tot ce am stiut/putut}, dar daca mai ai rabdare si energie, gandeshtete si la:
- a stagnat sau scazut in greutate in vreo luna?
-au iesit carentze la analize?desi asta e cu, ca nu doar alimentatia e de vine in caz de..
= e stirba? deci cu gingiile probabil dureroase..
- papa tzitzi des? deci ceva are de fapt in stomac, iar LM pana la un an e aliment preponderent, te stoarce pe tine de toate vit,mineralele, etc. cica la studiul efectuat pe LM la 1 luna, un an si 2 de la nastere avea absolut aceleasi caltati, doar ca e mai slab/putine lipide dupa 1 an. ceea ce e logic, ca nu mai trebe sa creasca bb ca fat frumos. zic astia de la IOMC, zic si io
-e complicat, dar poate ai kef sa incerci nishte "shoturi" de suc pe ea? adik stors de tine in casa, fructe, legume, etc, dai cu lingurita sau pipa de nurofen sau..pahar de tzuica, ce mere. 30ml de asa ceva ar fi ok, cred, pe langa restul mancaricilor/tzatza. eu, mai nou, am lasat fructiera cu fructe pe unde e traseul mandrei.cum baga tot in gura le tot ia. si eu atunci ii curatz imediar marul si i-l dau.sau ii pun langa ele cuburi de banana/portocala/avocado. mai nimereste si unde trebe..
Deci, io m-am bagat, ca "what are friends for?", daca nu te sacaie des....
dar tu faci cum simti, ofc
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Eu situ ca nu conteaza ordinea vaccinurilor. Se poate face Infanrix (Pentaxim) la 1 an si Priorix (ROR) intre 13 si 15 luni, sau Priorix la 1 an si Infanrix la 13 luni. Piticul a facut ROR acum ptr ca nu se stie daca mai primeste dr. vaccinul gratuit si luna viitoare, in tp ce Infanrix il pot cumpara oricand din farmacie. La fii-mea am respectat schema din carnetul de vaccinari, adica Pentaxim la 12 luni si Priorix la 14 luni. |
Lillo...
Asa este, ai dreptate..
Pe de alta parte, mi s-a parut logic si ce spus Tomaca..cum ca vine primara, sezon de epidemii.. pentru bolile vaccinate cu infanrix mai au ceva anticorpi de la vaccinurile anterioare..etc
In fine...cred ca mai important e sa nu le facem pe amandoua deodata, sa nu se lase cu reactii prea nasoale...ca la ce am auzit...imi cam tremura "dorsalul".
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui simplicity Sorina,Felicitari Dianei pt reusitele ei olimpice |
Simply..
nu stiu daca ai apucat sa citesti, raspunsesem cu privire la papusica acum un capitol sau doua. Daca n-ai obs, da-mi de stire, si iti spun.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Lillo spune:
citat din mesajul lui Ruxita mersi fetelor haircut si sorina de raspuns la intrebarea mea cu muciosi la party... n-avem cum sa-i evitam sunt copii nashei, personajul principal de la petrecere... am o alta intrebare legata de putzulica... i-am facut baie (in sfarsit o baie normala nu intr-un ibric de apa) si l-am decalotat sa vaz ce se mai intampla ca se trezeste noapte urland si m-am gandit (o varianta) ca l-ar ustura cand face pipi... se decaloteaza normal dar am impresia ca s-au prins niste aderente de gland... adica are pe unde face pipi dar nu e completa decalotarea, glandul mai e tinut in "chingi"... ce e cu aderentele alea? se desprind ele singure? pentru ca presupun ca daca as trage de ele, s-ar lasa cu sange... cred ca o sa ma abonez si io la o crema... vedem, ne mai consultam si cu pediatra... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Aderentele alea ar tb sa cedeze daca tragi pielicica cat permite in fiecare seara...Asta e teoria spusa de dr....Practica ma omoara pe mine ptr ca cedeaza f. greu. A fost mai usor sa il decalotez decat sa scap de nesuferitele alea de aderente. Ne luptam cu ele de cateva luni si tot nu am scapat complet.
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Simply.. nu stiu daca ai apucat sa citesti, raspunsesem cu privire la papusica acum un capitol sau doua. Daca n-ai obs, da-mi de stire, si iti spun. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Ai spus ca a fost 27 lire,eu am dat 19(dar sunt in uk) nu mi se pare asa mult.Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi
Eu mi-am dorit pt ziua ei si niste cercei de aur(are de la bunici-dar nu prea imi plac), englezoii astia au lucruri uratele,doar de 9 karate si sunt cu inchizatoare aiurea(care ii jeneaza-gen ca cei pusi cand li se face gauri),mi-ar placea sa gasesc cercelusi cum are Maia,adica cu acel tip de inchizatoare
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui danyelana Buna dimineatza, Am intrat repede sa urez sarbatoritii de azi Ana Sofia de Gabriela77 Tudor de Alexia28 Iustin de Elena_Iulia Caius de Ruxita Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
subscriu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la multi ani sanatosi!!!!!!!!!!!
Forever in love...with my baby...
simplicity spune:
Miremia am vrut sa iti spun ca eu cand am intrebat de vitamine pt Ariana(pt ca avea pe unghiute pete albe-care cica ar fi lipsa de calciu) mi-a spus daca ii ofer o alimentatie adecvata nu mai trebuie vitamine,dar daca eu consider si pt linistea mea pot sa ii dau ceva vitamine(mi-au dat ei),dar sa nu depasesc dozajul (aici lucrurile sunt foarte ciudate-sunt diferiti fata de Romania,ai zice ca nu ii intereseaza,dar de fapt merg pe un sistem,care l-am avut si noi in tara mai demult-ai zice primitiv )
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."
Beatrice1982 spune:
cuscra....pai de ce nu inchisesi tu cap anterior.............??????????
of offffffff
deschid forukmul.....aoleu 20 de pagini........pot raspunde??nu au scris mult sa citesc repede...............
citesc, scriu................ajung la capat...................intru in celalat.............7 pagini........jezaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aloeuuuuuuuuu
danyela condoleante............
sorina felicitaciones!!!!!!!!!!!!!!!
nora mea e bolnavioara????????????ooooffffffffffffffffffffff
sa se faca bine repede..............
si eu am emotii ca luni mergem la vaccin trter sa intre de care ii face..............
azi am umblat hai-hui...........
referitor la stangace
si eu sunt sunt stangace..........
pe vremea aia mami imi punea ceva in mana stanga sa nu pot scrie cu stanga si ma batea amarnic..................
dar stiu screi, ce-i drept nu repede ca n-am experienta....si manc cu stg........tai cu stanga mai la indemana mi-i stg decat drepata...............
si da, calc cu stg........si tot tacamul..........
cris D......ma bucur ca scrii...........
simplyyyyyyyyyyy
nu mai stiu
ma duc ca am foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee multa treaba.........
poza cu parul pun mai pe seara...........
si la noi e albbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Forever in love...with my baby...
sorina_bz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Ai spus ca a fost 27 lire,eu am dat 19(dar sunt in uk) nu mi se pare asa mult.Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi Eu mi-am dorit pt ziua ei si niste cercei de aur(are de la bunici-dar nu prea imi plac), englezoii astia au lucruri uratele,doar de 9 karate si sunt cu inchizatoare aiurea(care ii jeneaza-gen ca cei pusi cand li se face gauri),mi-ar placea sa gasesc cercelusi cum are Maia,adica cu acel tip de inchizatoare Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities." |
Ma bucur ca esti multumita de cum arata papusica.
Eu mi-am dorit mult sa aiba si iris o papusica de suflet, din cauza ca diana are una, pe care a primit-o la 6 luni, si cu care mai doarme si acum in pat. Sper sa fie asta .. "aleasa".
Cat de spre cercei...pe mine m-au imbolnavit www.loveivy.com/scpt/main/list.php?search_term=screw_back" target="_blank">astia.