Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 6
cris.dogarel spune:
si tot cu scuze, LA MULTI ANI, TUDOR DE ALEXIA 28 si Ana Sofia!
sper ca acum e ok, ca la ce varza am in cap...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Despre vitamine...hmmm, eu as fi un pic mai reticenta, daca bebe e bine, vioi, nu are carente(analize ok)...nici excesul nu e bun... |
Haircut, ai mare dreptate cu ceea ce spui..insa, zic si eu ca o mama disperata..
Daca n-are carente acum, si nu mananca mai nimic...oare n-o sa faca?
Si daca o sa faca...cat de repede o sa le descopar?
Eu de asta am cerut vitamine.....pentru a acoperi un deficit nutritional.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui tomaca BF - daca esti pe receptie, fac incalzirea pentru cura RINA si exerzez. In ziua cand mananci pizza sau torturi, astea au si branza sau lapte. Se poate sa amesteci proteine cu carhohidrati? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
proteine cu carbo nu, dar torturi! (plural!!) cu pizza daaaa
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel proteine cu carbo nu, dar torturi! (plural!!) cu pizza daaaa |
...esti dementiala!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
miremia spune:
Plateea, Lillo, Sorina, Dece, Bubu, Haircut, Alex
Cu vitaminele poate ca aveti dreptate dar cand e omul disperat....o sa-i dau si eu 2 sapt acolo sa vad daca apare vreo schimbare.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
La multi anisori Tudor
La multi anisori Kay
La multi anisori Iustin
Sa aveti parte de tot ce e mai bun
Multa sanatate pufuletilor
Felicitari pt bilant mami de Mara si mami de Yannis
Condoleante Dany,multa putere sa aveti
Sorina,Felicitari Dianei pt reusitele ei olimpice
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."
Lillo spune:
Eu situ ca nu conteaza ordinea vaccinurilor. Se poate face Infanrix (Pentaxim) la 1 an si Priorix (ROR) intre 13 si 15 luni, sau Priorix la 1 an si Infanrix la 13 luni.
Piticul a facut ROR acum ptr ca nu se stie daca mai primeste dr. vaccinul gratuit si luna viitoare, in tp ce Infanrix il pot cumpara oricand din farmacie. La fii-mea am respectat schema din carnetul de vaccinari, adica Pentaxim la 12 luni si Priorix la 14 luni.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui miremia Dany condoleante! Am fost la doc, are rosu in gat. Am amanat vaccinul dar cat eram in cabinet am auzit-o pe doc spunand de copil cu febra 40, reactie la Priorix, plus un altul care a ajuns la spital. Dintii cica sunt si ei pe vine, avem 9.150 kg, fontanela cam mare, analizele bune...nu este anemica. Pt fontanela mi-a zis sa-i maresc doza la 6 pic de vigantol si daca n-are efect sa-mi dea vit d3 injectabil care oricum nu se gaseste....sper sa o rezolve vigantolul, mai avem 6 luni. Mi-a mai dat la cerere vitamine, poate poate da foamea in ea. Tomaca a fost acu vreo sapt bolnava, acum cred ca a recidivat. Uitasem...spor la dieta!! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Off..rosu in gat ... Mara sa se faca bine pana la ziua ei sa poata petrece in voie
Felicitari pentru bilant ...hmmm...noi avem fontanela inchisa si tot ne-a marit doza de vigantol la 4 pic
Imi pare rau sa aud de reactii asa urate de la vaccin...dar uite noi nu am avut nici o reactie pana acum ...asa ca nu te speria ...
Mamica mandra de odorul ei
cris.dogarel spune:
DANY condoleante. tot ce-ti trebuia cu starea ta.sau poate e mai bine, ca esti fortata sa faci altceva, rupi ritmul, chiar daca e neplacut..
PLATEEA, ooof, nu l-a dezvatzat soacra de leganat? sau macar o ecuatzie, integrama, ceva, i-a bagat in cap?. ema doarme aproape profund de la 23-24, cand bag aerobic si apoi mai are cam juma de ora de dimi, pe la 6.30, cand atipesc 5' pna la trezirea finala. si bag vise cu greci
Ema a avut si tort pe 13, simplu, pt acasa: martzipan alb/roz, un 1 maare cat tortul si niste ursuletzi pe el. mic, un kil jumate, din care io am bagat cam 1 kil.in 2 zile, ofc. o sa pun poze cand s-o trezi, ca e la nani
Ruxita spune:
mersi fetelor haircut si sorina de raspuns la intrebarea mea cu muciosi la party... n-avem cum sa-i evitam sunt copii nashei, personajul principal de la petrecere...
am o alta intrebare legata de putzulica... i-am facut baie (in sfarsit o baie normala nu intr-un ibric de apa) si l-am decalotat sa vaz ce se mai intampla ca se trezeste noapte urland si m-am gandit (o varianta) ca l-ar ustura cand face pipi... se decaloteaza normal dar am impresia ca s-au prins niste aderente de gland... adica are pe unde face pipi dar nu e completa decalotarea, glandul mai e tinut in "chingi"... ce e cu aderentele alea? se desprind ele singure? pentru ca presupun ca daca as trage de ele, s-ar lasa cu sange... cred ca o sa ma abonez si io la o crema... vedem, ne mai consultam si cu pediatra...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)