Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia daca te rog fff frumos poti sa mai imi dai reteta fripturii de pui cu ciuperci(ca am dat delete din greseala la fisier)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Miremia daca te rog fff frumos poti sa mai imi dai reteta fripturii de pui cu ciuperci(ca am dat delete din greseala la fisier)

Motto-ul de azi:

Simply nu era chiar friptura. Se facea asa:
pus ulei de masline in tigaie, adaugat cimbru, busuioc sau ce mai doresti, pus usturoi taiat bucatele (cred ca puneam si ceapa), apoi ciupercile taiate, puiul taiat tot bucatele si cand erau aproape facute, rosii cherry taiate in 2, sare si piper.

Scuze de mesaj telegrafic.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

TEODOR, ANDREEA la multi ani! Multi pupici, sa fiti sanatosi.

Multumesc cui a actualizat lista. Merg sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Danyelana...ce mai faceti...ce mai face Arthur??? ati fost la homeopat???

Mamica mandra de odorul ei

Ele, merci de intrebare
Arthur e mai bine, acum doarme in brate la mine cu tt in gura La homeopat nu am ajuns ca avem progr pe 18 febr din cauza de aglomeratie

Despre noi... miercuri a murit soarca si suntem ocupati, tristi, bulversati....

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Arthur, l'amour de papa et maman

condoleante!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Motto-ul de azi:

Simply nu era chiar friptura. Se facea asa:
pus ulei de masline in tigaie, adaugat cimbru, busuioc sau ce mai doresti, pus usturoi taiat bucatele (cred ca puneam si ceapa), apoi ciupercile taiate, puiul taiat tot bucatele si cand erau aproape facute, rosii cherry taiate in 2, sare si piper.

Scuze de mesaj telegrafic.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

multumesc frumos,am mancat la cineva friptura de pui cu ciuperci si mi-a placut fff mult,am gasit reteta pt asta intre timp,ma interesa daca ciupercile le pun catre final(ceea ce e si asa din cate am citit);

multumesc pt timp

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

referitor la vaccinuri...asteptand pe cineva intru intr+o farmacie..mare....intreb...aveti infarix_asa sa vad cat mai e....cel care se face la un an...nu mai stiam cum ii zice...CUM SE CHEAMA???...nu stiu doamna zic eu....sa intrebati medicul!!!!!!

si n-au stiut sa-mi zica...erau 5 shtoarfe...tinere...ajunse farmaciste..de la care ai pretentia sa-ti dea un sfat..

poate sunt tuta eu...insa n-ar fi trebuit sa stie cum se cheama???

cris.d...ne era dor de tine

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

sa zici merci ca nu ti-au dat un vaccin, oricare. cum s-a intamplat cuiva pe aici, nu mai stiu care fata, parca anag? cand era gravi si i-a dat nush ce treaba care era interzisa in sarcina. deh, shtoarfele, daca mai sunt si tinere au multe dezavantaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI, Tomato-caisa! Adica Kay cel dragalash!

LA MULTI ANI, TUDOREL DE ALEXIA

Sa fiti sanatosi mereu, sa va bucurati mamele in fiecare zi cu zambete cristaline!

Mergi la inceput

am vazut pozele cu Uca,ce mare s-a facut draguta de ea,Bravo pt achizitii

Si eu am admirat hainutele Lorenei,e o fetita frumusica foc

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ma bag la turbo jam..........

aveti idee de ce ar fi Ivan parca lipit de mine..numa asa ii place.............
apropos....................e innebunit dupa Roa-ne place..place..place........................................

nus tiu sa pun tot pe seama dintilor...............ooooooofffffffffffffffffffffffffffffff

si vroiam sa intrebmamici la bebe 2 daca noi cu primu avem atata treaba si atat pe cap, apoi la al doilea si acum cu doi......cum sunteti???????????
sondaj:
avantaje si dezavantaje bb 2
:)

revin..........

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

am luat azi pt ema farfurie cu ventuza, sa nu mai zboare tot de pe masa,a fost asa ca-n filme cu Stan si Bran: ii pun farfuria, o trage tare de margine sa ii zboare cat mai departe si..Halt! S-a uitat cu niste oki mari si da-i, iar. eu mustaceam, i-am pus bucatzele de mancare in ea. ema nici nu le baga in seama, tot de farfurie tragea. s-a lasat pagubasha apoi, dar m-am distrat si ea a dat cu nasul de realitate: nu tot e ce pare a fi

si i-am luat iar un bibe, ca nu aveam nici unul in casa, sa ii pun apa, ca parca se ineca prea des din cana cu cioc. siiii ta-na-na: ii place, bea apa cu el (100ml azi), ii framanta si suzeta ca pe sfarc...io imi pun mari sperante in prostia asta de 5 lei pe care credeam azi ca o arunc la sfarstitul zilei. lectie pt mami: la fel, don't make assumptions.

mno, vom videa daca si tine long term: am citit pe aici ca poti incerca sa raresti mesele de tzitzi asa, pe timpul zilei. e o idee

pauza s-a terminat. la si nani.
NB fete si pufi

Mergi la inceput