Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 10
simplicity spune:
Bea,chiar astazi ma gandeam la cat de mult imi doresc un bebe 2,ca nu vad nici un dezavantaj(nu le bag in seama),admiram pozele Xelei,ale lui Cris,MP,nyny,ma gandeam la copiii lui Lillo(perlutele fetitei) si imi spuneam cat de frumos poate fi sa ii vezi cum se joaca impreuna,sa ai 2-3 inimi care te iubesc,care te imbratiseaza;
zilnic ma gandesc la bebe2,ma gandesc ca mi-ar placea ca Ariana sa aiba un fratior/surioara cat e mica.
Deci eu vad numai avantaje,dezavantajele le ignor pt ca o sa le fac fata cand o sa fie
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."
lorex spune:
Noapte buna. Cris!
Tomaca, maine am examen
Imi pare rau de pufi mucosi, felicitari celor care au facut bilanturi la doctor!
Distractie placuta aniversatilor!
E mama la mine si am putut sa ma relaxez azi, chiar daca a fost mai mult cu cartea in mana..
Va pup!
simplicity spune:
Noapte buna si linistita sa aveti Cris
Lorex bafta maine
Motto-ul de azi:
Ruxita spune:
... facut un fel de motz... ales de pe tava o pensula, o jurubelnita si o seringa (de nurofen), ar putea insemna ca e medic, dar ca picteaza in timpul liber si ca e priceput in ale gospodariei sau ca e mecanic (auto), pictor amator, care regreta ca nu a facut facultatea de medicina (pentru ca nu si-a ascultat mama)... sau ca este pictor si vindeca cu picturile lui suflete... haha, deja aberez... orice numai sa fie multumit de alegerile pe care le va face.
lorex, bafta maine la examen!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Si din partea mea. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Tomaca, Lillo, Plateea merci mult
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Condoleante, imi pare rau ca bebe nu a ajuns sa o cunoasca mai bine pe bunica! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Merci
Intr-adevar e trist ca Arthur nu a cunoscut-o mai bine. De fapt nici eu nu am cunoscut-o foarte bine, mai mult din povestirile sotului si ale membrilor familiei. Cand eu am venit in familia lor ea era deja bolnava (Alzheimer ) si nu mai era in apele ei. Urata boala
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Condoleante... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Merci mult
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Dany condoleante! Am fost la doc, are rosu in gat. Am amanat vaccinul dar cat eram in cabinet am auzit-o pe doc spunand de copil cu febra 40, reactie la Priorix, plus un altul care a ajuns la spital. Dintii cica sunt si ei pe vine, avem 9.150 kg, fontanela cam mare, analizele bune...nu este anemica. Pt fontanela mi-a zis sa-i maresc doza la 6 pic de vigantol si daca n-are efect sa-mi dea vit d3 injectabil care oricum nu se gaseste....sper sa o rezolve vigantolul, mai avem 6 luni. Mi-a mai dat la cerere vitamine, poate poate da foamea in ea. Tomaca a fost acu vreo sapt bolnava, acum cred ca a recidivat. Uitasem...spor la dieta!! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Merci mult
Felicitari delfinitei pt bilantul de an, sta foarte bine. Imi pare rau sa aud ca e bolnavioara, sa treaca repede.
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua si de la noi ne mai tineti minte? Ma tin si eu de vreo cateva zile sa va scriu da parca nu imi prea mai gasesc locul .. azi m-am incumetat ! Sarbatoritilor de azi !!! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati mamicile in fiecare minut al existentei vostre!!! Noi am fost miercuri la dr: Bilantul de un an e in felul urmator: 8.4kg, 71 cm, stam in fund bine, mergem cat e seara de lunga(pt ca ziua si noapte domrim ) dar doar tinut de maini .. se ridica in genunchi si se uita printre gratii e asa de duuulce .. se pune sg in fund .. rade mereu! Facut vaccin de 1 an.. nu a avut febra deloc .. nici alte reactii momentan. Trecut juma de iarna fara probleme (raceli & co) doar de 2 ori muci mici tinut putin .. cam atat! Duminica avem party !! de abia astept.La 17:55 adus tort! Eu cred ca am sa plaaang muuuult. Ooof ce an greu si frumos in mare parte. de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Felicitari pt bilant si distractie placuta la party.
simplicity spune:
La multi anisori Teodor
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata
Motto-ul de azi: