Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 11
sorina_bz spune:
La Multi Ani Teodor, de mami Lucia!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Neata, fetele!
Haideti la o cafea cu frisca, si briose cu portocale si ciocolata neagra!...azi facem si noi 11 luni, intram in linie dreapta...
Lucia, Lorex...bafta la examene mamicilor studioase!
Dece...magistrala, ca de obicei...cu shtoarfele e clar ca te mananca cainii, daca nu te duci cu lectia invatata de acasa. Cel putin, asta concluzie am tras eu...
Mire.....si eu sper sa-i placa papusica lui iris, ca m-am gandit la o chestie: poate o investeste ca "obiectul favorit" si, in timp poate adoarme cu ea, nu calare pe mine...vise, maica, vise..
Cris.d...felicitari pentru bautul cu bibele, sa fie si...long term! M-a distrat tare cum ai povestit de castronul cu ventuza. Si ca sa vezi coincidenta, aseara a venit si tati de iris cu un castron cu ventuza, pe care nu am apucat sa i-l.."probez", ca era gata cu masa. Era necesar, ca si la noi zboara toate cele de pe masa. Ii pusesem un covoras sub scaunul de masa, sa nu mai zdrangane asa tare, cand tranteste de sus obiectele....Dar...nashpa...nooo funny. Scos covoras, cerut scuze anticipat bietilor vecini de dedesubt...etc. Acum, dupa ce ai povestit, abia astept sa vad ce fatza face iris, cand o sa vada ca nu poate arunca si castronul.... Macar asa sa am si eu parte de nitzel fun.
Bea...cu sondajul..nu stiu daca se aplica si la mine. Am 2 copii, e adevarat, dar diana nu mai e bebe...Nu stiu ce sa-ti zic exact...e greu, e clar ca e greu...Varste diferite, nevoi diferite...Probabil ca depinde in mare parte si de copii, de felul lor de a fi, de cata mentenanta solicita.
Dupa diana, si mai ales dupa iris(very high maintenance!)...cred ca as putea creste 5 copii deodata, vorba cuscrei mele(Plateea...), din cei cumintzi, care mai si papa, mai si dorm, si nu se dau cu kurul de pamant cu orice ocazie.
Trimit, ca ma intind prea tare...
Un w-e minunat, tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani Teodor, de mami Lucia! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
subscriu.....teo draga....ne crapa ranza in noi....de ce bunatati tot face mami ta...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
neatza si de la je...
sarumana de coffe sorina...ca si la tine...momentul asta e unul de relache...(nu intotdeauna, ca se trezeste)
eu...ca mai toata saptama asta....sunt ...presh...
partea buna e ca accepta si bibe....de obicei urla cand simtea altceva decat tt....insa....e muuuult mai incomod pt mine...pt ca ma determina sa ma trez de tot..sa ma chinui sa deschid ochii...sa-i nimeresc gura etc...asta in conditiile in care are cel putin 10 treziri
bb 2...nu stiu...insa trecand peste nebuneala de noapte....jiji e f cuminte, docil si usor de crescut....dar nu stiu stiu daca va mai fi bb 2
cred ca aj si eu acu dimi la medlife sa-i fac analizele..asa pt cultura mea generala...
sa aveti un we...superb
JUCARII PENTRU PITICI...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza si de la je... sarumana de coffe sorina...ca si la tine...momentul asta e unul de relache...(nu intotdeauna, ca se trezeste) eu...ca mai toata saptama asta....sunt ...presh... partea buna e ca accepta si bibe....de obicei urla cand simtea altceva decat tt....insa....e muuuult mai incomod pt mine...pt ca ma determina sa ma trez de tot..sa ma chinui sa deschid ochii...sa-i nimeresc gura etc...asta in conditiile in care are cel putin 10 treziri bb 2...nu stiu...insa trecand peste nebuneala de noapte....jiji e f cuminte, docil si usor de crescut....dar nu stiu stiu daca va mai fi bb 2 cred ca aj si eu acu dimi la medlife sa-i fac analizele..asa pt cultura mea generala... sa aveti un we...superb |
Dece..sa-ti fie de bine cafeaua...
Eu m-am relaxat deja cu o portie de shmotru si o trezire de iris....
Cresc bebeii...accepta si bibe..e de bine..
Bafta la analize, azi!
lorex spune:
LA MULTI ANI TEO ALBASTREL, DE LUCIA gospodina!
Oare cu ce torturi ne mai incanta privirea azi mami?
Sa fii sanatos si voios!
ale1212xa spune:
neatza
beau si eu rapid o cafea cu voi...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
plateea spune:
neata fetele...
LMA Teodor!
citat din mesajul lui cris.dogarel PLATEEA, ooof, nu l-a dezvatzat soacra de leganat? sau macar o ecuatzie, integrama, ceva, i-a bagat in cap?. ema doarme aproape profund de la 23-24, cand bag aerobic si apoi mai are cam juma de ora de dimi, pe la 6.30, cand atipesc 5' pna la trezirea finala. si bag vise cu greci |
da, l-a invatat sa dea in capul celui care il tine in brate cu ce are in mana, sa faca ",mare baiatul" si sa bata palma...
eu azi fac totul pt maine la motz, asa ca mai subtirel!
pup bolnaviorii si mai ales, un pupic dulce si zemos de la pastaiuta pentru frumoasa Iris... noruta mea dulce cu ochi albastri...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
decenuela spune:
ce sa zic..m-am trezit cu noaptea-n cap....
shmotrul e gata..am calcat rufelele lui..
tocmai vroiam sa spun ca jiji ink doarme...dar s-a trezit..asa ca o luam in sf la medlife...si shopping
JUCARII PENTRU PITICI...
mamidepuiuti spune:
la multi ani teodor de lucia
sa cresti mare,sanatos,voinic si istet!
sa aduci mereu bucurii parintilor!
mami de Alex si Radu