Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 12
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Neata, fetele! Haideti la o cafea cu frisca, si briose cu portocale si ciocolata neagra!...azi facem si noi 11 luni, intram in linie dreapta... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
LML iris
multumim de tratatie,mami
succes cu castronelul azi!
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
lorex,lucia bafta la examene!
cuscra cris......aerobic?faina descriere
ma bucur ca merge treaba cu castronelul si cu bibe
cuscra simply succes la cursuricat ziceai ca esti plecata? 6 ore? mi-e putin rusine,dar te invidiez ca faci si altceva decat bb...tre sa iau masuri
decenuelo,vrei sfaturi pertinente de la shtoarfe?...cam greu,ca sa zic asa
mami de Alex si Radu
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti LML iris multumim de tratatie,mami succes cu castronelul azi! |
Multumiiimmmm!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
myky791 spune:
LA MULTI ANI TEODOR DE LUCIA. SA CRESTI MARE, SANATOS, VOINICEL SI FIE CA VIATA SA ITI OFERE TOT CE ARE EA MAI BUN SI MAI FRUMOS.
LML IRIS DE SORINA. ULTIMA SUTA DE METRI PAN LA AN SI APOI GATA INCEPI SA DORMI NOAPTEA SA MANANCI BINE, SA NU MAI DEA MAMI CAFEAUA DE DIMI ASA.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
AM CITIT DAR NU AM TIMP SA RASPUND VREAU DOAR SAI SPUN DANYELANEI CONDOLEANTE.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Lillo spune:
Multumim de intrebare
E binisor...Nu i-au aparut bubite noi, iar cele vechi nu mai sunt rosu aprins, sunt usor reliefate si roz. Cred ca ii vor trece in 1-2 zile. Din fericire, deocamdata nu a facut febra.
Lillo spune:
Bea depinde cand ma intrebi cum e cu 2 copii mici...Dimineata cand suntem toti fresh, copiii se joaca impreuna, se pupa, impart jucariile, papa fara mofturi as zice ca e superb...seara cand suntem toti obositi, piticii plang stereo, se paruie, nu mai reactioneaza la nimic, cea mare se miorlaie sa ii dea si ei cineva sa manance (adica sa o hraneasca ca pe bebe desi papa singura in restul zilei), bebe da cu piciorul in castronul cu mancare, jucariile sunt insirate peste tot, patul e vraiste de la atata sarit in el....atunci nu mai e asa superb...
Sa revin...
Nu cred ca pot sa gasesc dezavantaje, e drept ma solicita, sunt obosita, casa nu e niciodata bec, cosurile de rufe nu sunt niciodata goale dar cand ii aud razand, cand ii vad ca se imbratiseaza si se cauta unul pe altul in casa, nu mai conteaza.
Sunt f. diferiti, incepand cu personalitatea si terminand cu felul in care reactioneaza la boli asa ca experienta ma ajuta destul de putin.
Noi ne mai dorim un bebe, peste vreo 3-4 ani deci e clar ca nu ma plang.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui myky791 LML IRIS DE SORINA. ULTIMA SUTA DE METRI PAN LA AN SI APOI GATA INCEPI SA DORMI NOAPTEA SA MANANCI BINE, SA NU MAI DEA MAMI CAFEAUA DE DIMI ASA. |
Multumim...la fel va dorim si voua!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)