Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

lorex,lucia bafta la examene!

cuscra cris......aerobic?faina descriere
ma bucur ca merge treaba cu castronelul si cu bibe

cuscra simply succes la cursuricat ziceai ca esti plecata? 6 ore? mi-e putin rusine,dar te invidiez ca faci si altceva decat bb...tre sa iau masuri

decenuelo,vrei sfaturi pertinente de la shtoarfe?...cam greu,ca sa zic asa

mami de Alex si Radu

2 CUSCRE??????
PAI...doamne iarta-ma...ce-o sa se intample?????

imi bagi mie strambe ca alex nu sta la puapat....ca sa -mi crape mie ranza cu motanul meu....si tu ai 2 CUSCRE?????

IAR CU SFATUL DE LA SHTOARFE..ce sa zic...am zis..hai ca n-o fi dracul negru si shtoarfele TOATE SHTOARFE...( in schimb...erau bucati de bucati)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

of..IRIS...E ULTIMA TA ANIVERSARE CU....BUCATI DE LUMANARE....ACUSICA O SA AI UNA INTREAGA....SA FII SANATOASA...SI...MAI BLANDA CU MAMI...CA TE IUBE MULT

NOI..am fost dupa rataciri la medlife...o fetitza inainte a plans de m-a furnicat pe sira spinarii...jiji a fost cuminte...dupa intepatura sa tinea de degetel...ca si cum ii spunea cineva..tine strans acolo....

dupa care ne-am dus in real...unde era macel( noi mergem de obicei pe la 8-9)....am luat strictul strictumorum....pt ca efectiv te calcai in picioare..ba io ii dadeam lui jiji banana in mers...l-a luat somnul...of...
gata suntem acasa..n-am chef de nik..asa ca o sa lenevim.......

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

eu azi fac totul pt maine la motz, asa ca mai subtirel!
pup bolnaviorii si mai ales, un pupic dulce si zemos de la pastaiuta pentru frumoasa Iris... noruta mea dulce cu ochi albastri...

Cuscra ... spor la pregatiri, petrecere frumoasa maine, si sa aiba nashica grija de motzul ginerelului, sa nu taie mult!
Asteptam pozici!
Tre' s-o invatz si eu pe iris sa pupe..., ca i-am transmis pupicul, si statea ca bleaga...oare crezi ca mai voia???

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

of..IRIS...E ULTIMA TA ANIVERSARE CU....BUCATI DE LUMANARE....ACUSICA O SA AI UNA INTREAGA....SA FII SANATOASA...SI...MAI BLANDA CU MAMI...CA TE IUBE MULT

NOI..am fost dupa rataciri la medlife...o fetitza inainte a plans de m-a furnicat pe sira spinarii...jiji a fost cuminte...dupa intepatura sa tinea de degetel...ca si cum ii spunea cineva..tine strans acolo....

Offf, saracutzul de el, ce baiat cuminte..., sa iasa bine analizele, si saru-mana de urari!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

LA MULTI ANI

Ana Sofia de Gabriela77 Tudor de Alexia28
Iustin de Elena_Iulia
Caius de Ruxita
TEODOR DE LUCIA

LML David de lalitica
LML Iris de sorina_bz

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Danyelana, condoleante !

miremia sanatate delfitei

Dragos e spre bine, deja nu mai face asa febra, dar e si normal cu asa antibiotic puternic, sunt curioasa cum o arata gatul

homeopatele astea ma streseaza, nu pot sa i le dau 3 de trei ori pe zi, ori nu vrea sa bea, ori tr sa manance, ori doarme asta si pentru ca a dormit muuult fie de la boala fie de la ab ( ieri i-am dat de 2 ori dar azi pana la ora asta nik )

Dragos Andrei

Mergi la inceput

DandanaG...multa sanatate va dorim, si multu de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata fete!

La Multi Ani Teo!

Sa cresti mare si sa fii fericit!

Asa...sper sa nu-mi iau rosii (Xela, micki, ele) dar eu nu cred ca mai ajung maine. Matza mea nu se simte chiar bine, are stare febrila, ninsoarea am inteles ca nu s eopreste curand.... Sper sa nu ma injurati prea tare.

Ma lamuriti si pe mine pls cu temp? Pot sa-i dau la 4 ore nurofen alternat cu panadol. Pandolul simplu il dau la 8 ore daca febra e putin peste 38? Pe cutie scrie de max 4 ori/24 de ore dar ma gandesc ca atunci cand e febra mai mare nu? Scuze de mii de intrebari.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

hi!
LA MULTI ANI, TEO!
LML, Iris si David

MIRE, cat are febra si unde? fund/frunte,aila? nurofen as da, 3 pe zi. daca poti fara paracetamol. daca nu, 1 nurofen, un paracetamol, alternate, la 6 ore. nu e fix asa, dar sa nu fie mai mult de 6 antipiretice pw zi. ce tratament are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Mire e ok la 4 ore alternativ paracetamol si nurofen, sau daca nu Mai face febra sa maresti intervalul la 6 ore. Sincer nu prea am inteles intrebarea ta, te gandesti ca ar trebui sa- I dai mai mult panadol? E ok la 8 ore cum ai zis tu. Eu nu m-am impacat bine cu panadolul, nu-I placea deloc si am folosit supozitoare de paracetamol sau un sfert de paracetamol normal de 500 g . Sanatate multa Marei si tie putere! pupici

Mergi la inceput