Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neata fete!

La Multi Ani Teo!

Sa cresti mare si sa fii fericit!

Asa...sper sa nu-mi iau rosii (Xela, micki, ele) dar eu nu cred ca mai ajung maine. Matza mea nu se simte chiar bine, are stare febrila, ninsoarea am inteles ca nu s eopreste curand.... Sper sa nu ma injurati prea tare.

Ma lamuriti si pe mine pls cu temp? Pot sa-i dau la 4 ore nurofen alternat cu panadol. Pandolul simplu il dau la 8 ore daca febra e putin peste 38? Pe cutie scrie de max 4 ori/24 de ore dar ma gandesc ca atunci cand e febra mai mare nu? Scuze de mii de intrebari.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

eu imi dau doar cu parearea...k nu sunt as in ale medicinei

park panadolul e mai slabutz ca nurofenul...si pe la 38..zic eu ca nu-i ferbra..de nurofen...

de asemenea stiu ca spunea...park xela...nu da cu oo daca n-ai zis tu ca pana la 38 sa lasam copilul sa se lupte singur cu febra, sa faca anticorpi...

si trebuie hidratata f bine...eventual si suculete de fructe...desi stiu ca nu prea accepta...

greu si cu tantumul....eu l-am lasat pe jiji sa suga paiul ala..etc...sau ii dadeam fas cand incepea sa planga...deoarece deschidea ditamai guroiul..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DANDANA, sanatate! ce antibiotic ia? eu stiam ca nu se pupa homeopate cu alopate daca ia antibiotic.cumva anuleaza efectul homeopatelor. dar nu stiu o sursa sa zic...

LOREX cum fu examenul?

LILLO, daca nu scriai aia cu "mai vrem un bebe" subscriam oarecum la ce zici tu de 2 copii,darrrr intre timp tati a lipit coltzarele la plinta, scoase de ema zilele trecute; fara sa zica. ana a ramas cu sor'sa in living 5' cat sa strangem noi masa, pus vase la spalat. Ema a scos coltarele si papa lipiciul, cand m-am dus in living, ana citea pe ceva. am urlat la toti ca-s inconstienti, nu ma ajuta cum trebe, etc, bagat deshtele pe gat la ema, spalat gura, plang si acum de nervi si teama ca a inghitzit mult lipici. ei, acum nu pot sa zic ca e bine deloc cu 2. dar stiu ca trece, ca e si bine. ca-n viatza, una calda, una rece, una peste oki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI TEO !! Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Mire/Ele/Miki - o lasam pe alta data. Si A mea a inceput cu nasul si tuse productiva. Foarte probabil tb sa ne intalnim cand vin cremele ptr baieti ....

Bea - stii si tu ca un copil nu se compara cu nimic. Daca te uiti la Ivan iti dai seama ca e si f greu dar e si f frumos si un copil chiar e un dar de la Dzeu.
Ei bine cu 2 e greu la dublu si frumos la dublu. Inainte sa il am pe C ma gandeam si eu daca o sa pot sa-l iubesc tot cum o iubesc pe A. Ei bine acum stiu sigur ca daca as avea 10 copii i-as iubi pe toti si as fi inebunita dupa fiecare dintre ei.
Mie personal a inceput sa-mi fie mai usor acum de cand C merge singurel ca nu statea singur nici un minutel si tb sa-l car ca maimuta. A vroia si ea in brate si eram cu am2 pe mine cat era ziua de lunga. Acum a trecut perioada aia, vor veni altele ...

Sorina - felicitari pentru Diana! Ce fata desteapta si ambitioasa ai ... tot respectul . Eu chiar nu stiu cum o sa fac cu ai mei sa le placa si lor cartea , tare mi-e frica sa n-o dau in bara ... Mai vedem noi ...

Lillo - no 3?? super

Mergi la inceput

Mire - mie mi-a spus un dr ca doar in primele 24 h de febra sa dau nurofen si panadol alternativ la 4 ore. Multa sanatate!

Cris.d - JALEEEEEEEEE !! Trece si asta, bine ca nu a fost mai aiurea ...

Mergi la inceput

Astept sa se trezeasca astia mici si ma aventurez sa plec cu teroristii dupa mine. Mergem sa o sarbatorim pe finutza mea care face saptamana viitoare 2 anisori. Doamne ce trece timpul ...
Un wk minunat in continuare fetili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

DANDANA, sanatate! ce antibiotic ia? eu stiam ca nu se pupa homeopate cu alopate daca ia antibiotic.cumva anuleaza efectul homeopatelor. dar nu stiu o sursa sa zic...

Si eu stiam la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

LA MULTI ANI

Ana Sofia de Gabriela77 Tudor de Alexia28
Iustin de Elena_Iulia
Caius de Ruxita
TEODOR DE LUCIA

LML David de lalitica
LML Iris de sorina_bz

mami de shugubetz Dragos Andrei

La multi ani si de la noi, sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cris febra are 38,2 38,3, frunte, ceafa, obrajori, manute. Mi-a zis doc ca in cazul in care depaseste 38.4 3 zile consecutiv sa-i dau antibiotic, ceea ce nu prea vreau.
Stiu ca nu e febra mare dar e apatica si nu face altceva decat sa zaca. Abia la o ora dupa ce ii administrez panadolul incepe sa miste. Eu i-am dat incepand de ieri panadol la 8 ore. Danasor cred ca n-am fost destul de coerenta pt ca am scris pe fuga. Spuneam ca pe cutia de panadol scrie de 4 doze/24 de ore maxim dar nu cred ca e cazul sa-i dau la 6 ore avand in vedere ca nu e asa mare febra. Ms mult!

Dece,Xela imi ramasese si mie in cap aia cu febra pana in 38.

Stiu ca par ca-mi fac griji desi nu e cazul dar e prima noastra febra mai serioasa.

Xela
sa se faca A bine repede!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mai bag un ochi si-aici.
CRIS D, sa va traiasca minunica mica! Am vazut cateva poze la buni pe aparatul foto si v-am admirat de numa'! Fetele-s extrem de dulci. Sigur va trece faza rea de acum caci dupa orice furtuna vine vreme buna.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LOREX cum fu examenul?

LILLO, daca nu scriai aia cu "mai vrem un bebe" subscriam oarecum la ce zici tu de 2 copii,darrrr intre timp tati a lipit coltzarele la plinta, scoase de ema zilele trecute; fara sa zica. ana a ramas cu sor'sa in living 5' cat sa strangem noi masa, pus vase la spalat. Ema a scos coltarele si papa lipiciul, cand m-am dus in living, ana citea pe ceva. am urlat la toti ca-s inconstienti, nu ma ajuta cum trebe, etc, bagat deshtele pe gat la ema, spalat gura, plang si acum de nervi si teama ca a inghitzit mult lipici. ei, acum nu pot sa zic ca e bine deloc cu 2. dar stiu ca trece, ca e si bine. ca-n viatza, una calda, una rece, una peste oki

Off sa treaca supararea,eu una inainte eram mai drastica cum zicea si Mire dar mai nou le mai si las asa, si eu am coltarele scoase de d-soara si le-am pus iar scos si am renunat sunt stranse puse bine si asta pana mai creste si intelege stam fara

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Am editat ,scris in viteza intelegea cine putea

Mergi la inceput