Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Am intrat sa zic ca ma simt de kko,gat,ureki, frison si febra...dar cand am citit mes de la NIKOLE.ai reusit s-o hidratezi?baga tzatza iar acum, nu? nici eu nu cred ca stiu ce sa fac/nu-s ready de intarcat cand e bolnava
sanatate multa tuturor
p.s. urasc iarna! am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Raportam si noi cu mandrie dintele nr 5 la apel (se pare ca-i cheama si pe fratii lui, cu nr 6, 7 si 8..)si kurul rosu de maimutza!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Felicitari,si noi avem 6 asteptam 7-8 ca se vad e umflata rau gingia dar am o dilema doar 2 jos restu 4 sus si urmatorii vad ca tot sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutari de la noi!

Si pupam si noi fulgusorii care au facut un anisor! I-am admirat cu nostalgie in poze. Ce frumosi sunt! Mi se umple sufletul de bucurie cand ii vad ce mari s-au facut si ce mutrite puse pe shotii, vad.

Petru Catalin de Myky, ursuletul papacios de cioco
Miruna de Dastefa, dulcica foc
Daria de Ayanna_xem, cea cu chip de papusa
Stefan de Ana_g, cu ochii lui mari si negri
Madalina de Satulica
BbTeo de Plateea, pofticiosul care stie sa se spele pe dinti
Andreea Maria de Happyella, cea frumusica
Iustin de Elena_Iulia
Caius de Ruxita, cel voinicel
Tudor de Alexia,
Teodor de Lucia, cel elegant

Noi suntem bine, eu am trecut aproape razant, daca pot sa zic asa, de o raceala si tati de Kiti, de o enterocolita.

Kiti e baiat mare, merge bine in picioare, se apleaca sa ia o jucarie de jos, fara probleme si face toate traznaile aferente. Cel mai tare ma stresez cu ce baga in gurita, pt ca gaseste tot ce nu gasesc eu si le duce direct la gustat . Si desigur ca nu are stare. Pentru mine e nou, ca deh, la primul cica inveti Am adaugat catve poze mai noi cu dl sef.

Am citit ca sunt pitici bolnaviori! sa treaca repede! Multa putere mamicilor!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

fetelor sunt terminata

am fost sa facem injectia in sara asta, si desteapta de asistenta in los sa-i faca jumatate de flacon de cefort de 1 mg i l-a facut pe tot

nu am observat decat la sfarsit cand am vrut sa iau cealalta jumatate acasa

nu stiu cum se poate asa ceva, o bufnise si rasu si ma asigura ca nu se intampla nimic

am fost pe urma la control in urgenta ptr ca doct era de garda si se pare ca inca sunt pungile de puroi, mia zis sa ii dau neaparat mercurius corozivus si sa ii dau cu albastru de metil in gat, putin frecat cu degetul cu pansament acolo ( in seara asta i-a facut ea, maine e ta-su de servici)

si maine seara iar la control

deja nu mai pot
sper sa fie bine

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ioana, Sorina, multumesc!

Sorina, mersi de sfat, Enterol chiar am in casa, o sa-l incerc si p-asta. Chiar am intrebat dr daca Protectisul ar fi mai eficient decat Bioticsu', dar mi-a raspuns ca ar fi cam acelasi lucru si ca n-a observat efecte mai bune la vreunul, comparativ. Cica Protectisu' ar fi doar considerabil mai scump. S-asa am dat mai bine de 120 de roni pe medicamente, numai antibioticul a fost aproape 50 de roni. Am vrut sa iau si sprayu' minune de la Klorane, dar m-am razgandit cand am vazut ca s-ala era aproape 50 de roni. Noroc ca n-am probleme prea serioase cu Irina la capitolul asta, tin lucrurile sub control cu Bepanthene, Sudocrem si crema de galbenele nemteasca.

N-am apucat sa va spun ca in ultima noapte inainte de antibiotic (adica inainte sa merg la dr), cand Irinei i-a fost cel mai rau, n-a dormit legat mai mult de o jumatate de ora (fara niciun pic de exagerare!), iar in cealalta jumatate scancea, plangea sau urla de-a dreptul. Bonus, ieri seara i s-a congestionat nasul atat de rau, ca pur si simplu nu putea sa suga, pentru ca nu putea sa respire deloc pe nas, in ciuda tonelor de ser fiziologic+aspirat+pivalone in disperare de cauza. Nimic n-a mers frate, am crezut ca se intarca si o bagasem pe maneca, pentru ca ea nu accepta biberonul de niciun fel, nu stie sa bea cu paiul sau din canita cu cioc (stiu, aici trebuie sa mai insist). Era s-o dau in depresie, la febra nu m-am crizat mai deloc, dar la gandul ca se intarca fii-mea... E clar, eu nu sunt pregatita, nu stiu ea cum e...

de Isabela si Irina (februarie 2010)

multa sanatate!

putere mami!
ce o fi cu copii astia? si eu urasc iarna

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

fetelor sunt terminata

am fost sa facem injectia in sara asta, si desteapta de asistenta in los sa-i faca jumatate de flacon de cefort de 1 mg i l-a facut pe tot

nu am observat decat la sfarsit cand am vrut sa iau cealalta jumatate acasa

nu stiu cum se poate asa ceva, o bufnise si rasu si ma asigura ca nu se intampla nimic

am fost pe urma la control in urgenta ptr ca doct era de garda si se pare ca inca sunt pungile de puroi, mia zis sa ii dau neaparat mercurius corozivus si sa ii dau cu albastru de metil in gat, putin frecat cu degetul cu pansament acolo ( in seara asta i-a facut ea, maine e ta-su de servici)

si maine seara iar la control

deja nu mai pot
sper sa fie bine

mami de shugubetz Dragos Andrei

ce nebuna! mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la reactia ei.
daca era copilul ei, tot asa reactiona?

pui mic, sa scape de boala!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi in prag de seara(mai degraba noapte).
Musai trebuia sa intram azi sa facem cinste.
Baietelul meu mic si dulce a facut un an.
Nici nu stiu cand a trecut.
Azi la examen pe la 9 le povesteam colegelor ca acum un an eram in sala de operatii si il aduceam pe lume pe teo.
Nu cred ca va pot descrie ce sentimente am trait azi.
Imi venea sa plang de emotie cand ma gandeam cum a fost cand eu si teo ne-am intalnit prima data.
Uneori imi e dor de bebelusul meu(acum deja nu mai am bebelus, Teo e copil mic, nu platea?), dar il iubesc din ce in ce mai mult. nu credeam ca pot vreodata iubii atat de mult.

Sa va facem si voua cinste cu ce am servit noi azi:
- drob din ficat de pui, bulete de cascaval, ciuperci umplute, salata boeuf,
- gordon bleu, aripioare picante la cuptor, tzatziki
- tort de ciocolata cu visine si nuci, invelit in martipan

Pozele o sa le punem maine pe blog.
Teo la ora asta inca ma i petrece(in sensul ca nu doarme si se joaca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi ani Teodor ! Sa ne povestesti cum a fost cel mai super tort facut de mami

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Multumiri pentru urari: Simplicity, Sorina, Dece, Lorex, MP, Lillo, Myky791, dandanaG, Miremia, Cris.d, Xela_07, Danasor, Ioana_fota, elefantica, Nik0le, Micki_mica

LML Iris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

La multi ani Teodor ! Sa ne povestesti cum a fost cel mai super tort facut de mami

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Multumim frumos.
De data asta tortul a fost facut la cofetarie.
Mami a vrut cu martipan si cum ea nu lucrase cu asa ceva l-a facut la cofetarie

Mergi la inceput