Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, urez:

La multi Ani Andreea de happyella!
La multi Ani bbTo de plateea!
La multi Ani Ana Sofia de Gabriela77!
La multi Ani Tudor de alexia28!
La multi Ani Iustin de elena_iulia!
La multi Ani Caius de Ruxita!
si
La multi Ani Teodor de Lucia!

Si acum sa va spun de unde intarzierea: m-am grabit nitel sa ma bucur ca ar fi bine fetele, Irina a continuat sa faca febra, din ce in ce mai mare si din ce in ce mai des, iar Isa nu se dregea deloc la burtica in ciuda regimului alimentar strict, a mamei bioticsului si a hidrasecului (ca smecta n-a vrut sa ia neam). Asa ca, momentan le dau antibiotic stereo. Am sperat s-o scap pe Irina de antibiotic pana la un an si cand s-a apropiat momentul, poftim!

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Uff ce va mai chinuiti si voi,ce d-zeu se intampla cu copiilasi astia asa mici?cred ca e ceva si in atmosfera ca prea multi sunt bolnaviori.Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Si acum sa va spun de unde intarzierea: m-am grabit nitel sa ma bucur ca ar fi bine fetele, Irina a continuat sa faca febra, din ce in ce mai mare si din ce in ce mai des, iar Isa nu se dregea deloc la burtica in ciuda regimului alimentar strict, a mamei bioticsului si a hidrasecului (ca smecta n-a vrut sa ia neam). Asa ca, momentan le dau antibiotic stereo. Am sperat s-o scap pe Irina de antibiotic pana la un an si cand s-a apropiat momentul, poftim!

Nikole...multa sanatate fetelor!
Mie, personal, nu mi s-a parut ca ar avea prea mare efect Biotics-ul, mi se pare cam slab.
Poate poti intreba medicul..mie mi s-au parut mai ok: Ecoflorina, Enterol, sau Protectis.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

sorina ,ioana
la teraflu scrie sa nu iei mai mult de 2 plicuri in 24 ore. am luat deja 2 daca il iau si pe al 3 deseara o fi foc?
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Nikole...multa sanatate fetelor!
Mie, personal, nu mi s-a parut ca ar avea prea mare efect Biotics-ul, mi se pare cam slab.
Poate poti intreba medicul..mie mi s-au parut mai ok: Ecoflorina, Enterol, sau Protectis.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Protetics am luat si noi dar a fost apa cu ploaie la noi bioticsu a fost bun,acum depinde de fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Ioana, Sorina, multumesc!

Sorina, mersi de sfat, Enterol chiar am in casa, o sa-l incerc si p-asta. Chiar am intrebat dr daca Protectisul ar fi mai eficient decat Bioticsu', dar mi-a raspuns ca ar fi cam acelasi lucru si ca n-a observat efecte mai bune la vreunul, comparativ. Cica Protectisu' ar fi doar considerabil mai scump. S-asa am dat mai bine de 120 de roni pe medicamente, numai antibioticul a fost aproape 50 de roni. Am vrut sa iau si sprayu' minune de la Klorane, dar m-am razgandit cand am vazut ca s-ala era aproape 50 de roni. Noroc ca n-am probleme prea serioase cu Irina la capitolul asta, tin lucrurile sub control cu Bepanthene, Sudocrem si crema de galbenele nemteasca.

N-am apucat sa va spun ca in ultima noapte inainte de antibiotic (adica inainte sa merg la dr), cand Irinei i-a fost cel mai rau, n-a dormit legat mai mult de o jumatate de ora (fara niciun pic de exagerare!), iar in cealalta jumatate scancea, plangea sau urla de-a dreptul. Bonus, ieri seara i s-a congestionat nasul atat de rau, ca pur si simplu nu putea sa suga, pentru ca nu putea sa respire deloc pe nas, in ciuda tonelor de ser fiziologic+aspirat+pivalone in disperare de cauza. Nimic n-a mers frate, am crezut ca se intarca si o bagasem pe maneca, pentru ca ea nu accepta biberonul de niciun fel, nu stie sa bea cu paiul sau din canita cu cioc (stiu, aici trebuie sa mai insist). Era s-o dau in depresie, la febra nu m-am crizat mai deloc, dar la gandul ca se intarca fii-mea... E clar, eu nu sunt pregatita, nu stiu ea cum e...

Mergi la inceput

Citat:

Sorina, mersi de sfat, Enterol chiar am in casa, o sa-l incerc si p-asta. Chiar am intrebat dr daca Protectisul ar fi mai eficient decat Bioticsu', dar mi-a raspuns ca ar fi cam acelasi lucru si ca n-a observat efecte mai bune la vreunul, comparativ. Cica Protectisu' ar fi doar considerabil mai scump. S-asa am dat mai bine de 120 de roni pe medicamente, numai antibioticul a fost aproape 50 de roni. Am vrut sa iau si sprayu' minune de la Klorane, dar m-am razgandit cand am vazut ca s-ala era aproape 50 de roni. Noroc ca n-am probleme prea serioase cu Irina la capitolul asta, tin lucrurile sub control cu Bepanthene, Sudocrem si crema de galbenele nemteasca.

N-am apucat sa va spun ca in ultima noapte inainte de antibiotic (adica inainte sa merg la dr), cand Irinei i-a fost cel mai rau, n-a dormit legat mai mult de o jumatate de ora (fara niciun pic de exagerare!), iar in cealalta jumatate scancea, plangea sau urla de-a dreptul. Bonus, ieri seara i s-a congestionat nasul atat de rau, ca pur si simplu nu putea sa suga, pentru ca nu putea sa respire deloc pe nas, in ciuda tonelor de ser fiziologic+aspirat+pivalone in disperare de cauza. Nimic n-a mers frate, am crezut ca se intarca si o bagasem pe maneca, pentru ca ea nu accepta biberonul de niciun fel, nu stie sa bea cu paiul sau din canita cu cioc (stiu, aici trebuie sa mai insist). Era s-o dau in depresie, la febra nu m-am crizat mai deloc, dar la gandul ca se intarca fii-mea... E clar, eu nu sunt pregatita, nu stiu ea cum e...

Off, doamne..e ingrozitor cu nasul infundat la bebe!Eu ma simteam asa de neputincioasa..
Muci am mai avut si noi...e aiurea tare, si iris e si naravasa rauuuu...
Coryzalia i-am mai dat eu pt muci, cate o pastilutza dimi si seara, dizolvata in lapte(ea bea lp), dar cred ca merge si in apa, cu seringa de nurofen...nush...pe noi chiar ne-a ajutat.
A, si voiam sa zic (poate stiai, sa nu dai cu rosii)..sa nu dai 2 probiotice in acelasi timp (biotics si enterol, de ex)...ca doare burta!(din sfaturile unei pediatre de la GA).
E tare aiurea, ca sunt si amandoua bolnavioare...nu stiu cum faci fata...Multa putere, mami! O sa treaca, insa numai tu stii cum te chinui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

multa lume bolnava,din pacate
multa sanatate doresc pt delfinita,donshoarele lui nikole si myky,plus pt cei care sunt bolnaviori mai de mult

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

DECE...mami draga,daca am 2 feciori,nomal ca am si 2 cuscre,nu?

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Raportam si noi cu mandrie dintele nr 5 la apel (se pare ca-i cheama si pe fratii lui, cu nr 6, 7 si 8..)si kurul rosu de maimutza!

Mergi la inceput

Citat:

Off doamne,din ce mai stiu se pun bb deasupra cazii cu apa fierbine sa inhaleze aburu ala cica e bun.Stiu ca sunt f scump eu pe hidrasec,protectis si eferalgan am dat 120,cica nurofenu le irita rau stomacu mi-a zis sa nu-i mai dau,mai bine paracetamol dar cum nu aveau la farmacie mi-au dat eferalgan

Mergi la inceput