Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, urez: La multi Ani Andreea de happyella! La multi Ani bbTo de plateea! La multi Ani Ana Sofia de Gabriela77! La multi Ani Tudor de alexia28! La multi Ani Iustin de elena_iulia! La multi Ani Caius de Ruxita! si La multi Ani Teodor de Lucia! Si acum sa va spun de unde intarzierea: m-am grabit nitel sa ma bucur ca ar fi bine fetele, Irina a continuat sa faca febra, din ce in ce mai mare si din ce in ce mai des, iar Isa nu se dregea deloc la burtica in ciuda regimului alimentar strict, a mamei bioticsului si a hidrasecului (ca smecta n-a vrut sa ia neam). Asa ca, momentan le dau antibiotic stereo. Am sperat s-o scap pe Irina de antibiotic pana la un an si cand s-a apropiat momentul, poftim! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Uff ce va mai chinuiti si voi,ce d-zeu se intampla cu copiilasi astia asa mici?cred ca e ceva si in atmosfera ca prea multi sunt bolnaviori.Sanatate multa
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Nik0le Si acum sa va spun de unde intarzierea: m-am grabit nitel sa ma bucur ca ar fi bine fetele, Irina a continuat sa faca febra, din ce in ce mai mare si din ce in ce mai des, iar Isa nu se dregea deloc la burtica in ciuda regimului alimentar strict, a mamei bioticsului si a hidrasecului (ca smecta n-a vrut sa ia neam). Asa ca, momentan le dau antibiotic stereo. Am sperat s-o scap pe Irina de antibiotic pana la un an si cand s-a apropiat momentul, poftim! |
Nikole...multa sanatate fetelor!
Mie, personal, nu mi s-a parut ca ar avea prea mare efect Biotics-ul, mi se pare cam slab.
Poate poti intreba medicul..mie mi s-au parut mai ok: Ecoflorina, Enterol, sau Protectis.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
myky791 spune:
sorina ,ioana
la teraflu scrie sa nu iei mai mult de 2 plicuri in 24 ore. am luat deja 2 daca il iau si pe al 3 deseara o fi foc?
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Nikole...multa sanatate fetelor! Mie, personal, nu mi s-a parut ca ar avea prea mare efect Biotics-ul, mi se pare cam slab. Poate poti intreba medicul..mie mi s-au parut mai ok: Ecoflorina, Enterol, sau Protectis. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Protetics am luat si noi dar a fost apa cu ploaie la noi bioticsu a fost bun,acum depinde de fiecare.
Nik0le spune:
Ioana, Sorina, multumesc!
Sorina, mersi de sfat, Enterol chiar am in casa, o sa-l incerc si p-asta. Chiar am intrebat dr daca Protectisul ar fi mai eficient decat Bioticsu', dar mi-a raspuns ca ar fi cam acelasi lucru si ca n-a observat efecte mai bune la vreunul, comparativ. Cica Protectisu' ar fi doar considerabil mai scump. S-asa am dat mai bine de 120 de roni pe medicamente, numai antibioticul a fost aproape 50 de roni. Am vrut sa iau si sprayu' minune de la Klorane, dar m-am razgandit cand am vazut ca s-ala era aproape 50 de roni. Noroc ca n-am probleme prea serioase cu Irina la capitolul asta, tin lucrurile sub control cu Bepanthene, Sudocrem si crema de galbenele nemteasca.
N-am apucat sa va spun ca in ultima noapte inainte de antibiotic (adica inainte sa merg la dr), cand Irinei i-a fost cel mai rau, n-a dormit legat mai mult de o jumatate de ora (fara niciun pic de exagerare!), iar in cealalta jumatate scancea, plangea sau urla de-a dreptul. Bonus, ieri seara i s-a congestionat nasul atat de rau, ca pur si simplu nu putea sa suga, pentru ca nu putea sa respire deloc pe nas, in ciuda tonelor de ser fiziologic+aspirat+pivalone in disperare de cauza. Nimic n-a mers frate, am crezut ca se intarca si o bagasem pe maneca, pentru ca ea nu accepta biberonul de niciun fel, nu stie sa bea cu paiul sau din canita cu cioc (stiu, aici trebuie sa mai insist). Era s-o dau in depresie, la febra nu m-am crizat mai deloc, dar la gandul ca se intarca fii-mea... E clar, eu nu sunt pregatita, nu stiu ea cum e...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ioana, Sorina, multumesc! Sorina, mersi de sfat, Enterol chiar am in casa, o sa-l incerc si p-asta. Chiar am intrebat dr daca Protectisul ar fi mai eficient decat Bioticsu', dar mi-a raspuns ca ar fi cam acelasi lucru si ca n-a observat efecte mai bune la vreunul, comparativ. Cica Protectisu' ar fi doar considerabil mai scump. S-asa am dat mai bine de 120 de roni pe medicamente, numai antibioticul a fost aproape 50 de roni. Am vrut sa iau si sprayu' minune de la Klorane, dar m-am razgandit cand am vazut ca s-ala era aproape 50 de roni. Noroc ca n-am probleme prea serioase cu Irina la capitolul asta, tin lucrurile sub control cu Bepanthene, Sudocrem si crema de galbenele nemteasca. N-am apucat sa va spun ca in ultima noapte inainte de antibiotic (adica inainte sa merg la dr), cand Irinei i-a fost cel mai rau, n-a dormit legat mai mult de o jumatate de ora (fara niciun pic de exagerare!), iar in cealalta jumatate scancea, plangea sau urla de-a dreptul. Bonus, ieri seara i s-a congestionat nasul atat de rau, ca pur si simplu nu putea sa suga, pentru ca nu putea sa respire deloc pe nas, in ciuda tonelor de ser fiziologic+aspirat+pivalone in disperare de cauza. Nimic n-a mers frate, am crezut ca se intarca si o bagasem pe maneca, pentru ca ea nu accepta biberonul de niciun fel, nu stie sa bea cu paiul sau din canita cu cioc (stiu, aici trebuie sa mai insist). Era s-o dau in depresie, la febra nu m-am crizat mai deloc, dar la gandul ca se intarca fii-mea... E clar, eu nu sunt pregatita, nu stiu ea cum e... de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Off, doamne..e ingrozitor cu nasul infundat la bebe!Eu ma simteam asa de neputincioasa..
Muci am mai avut si noi...e aiurea tare, si iris e si naravasa rauuuu...
Coryzalia i-am mai dat eu pt muci, cate o pastilutza dimi si seara, dizolvata in lapte(ea bea lp), dar cred ca merge si in apa, cu seringa de nurofen...nush...pe noi chiar ne-a ajutat.
A, si voiam sa zic (poate stiai, sa nu dai cu rosii)..sa nu dai 2 probiotice in acelasi timp (biotics si enterol, de ex)...ca doare burta!(din sfaturile unei pediatre de la GA).
E tare aiurea, ca sunt si amandoua bolnavioare...nu stiu cum faci fata...Multa putere, mami! O sa treaca, insa numai tu stii cum te chinui...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
mamidepuiuti spune:
multa lume bolnava,din pacate
multa sanatate doresc pt delfinita,donshoarele lui nikole si myky,plus pt cei care sunt bolnaviori mai de mult
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
DECE...mami draga,daca am 2 feciori,nomal ca am si 2 cuscre,nu?
mami de Alex si Radu
sorina_bz spune:
Raportam si noi cu mandrie dintele nr 5 la apel (se pare ca-i cheama si pe fratii lui, cu nr 6, 7 si 8..)si kurul rosu de maimutza!
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ioana, Sorina, multumesc! Sorina, mersi de sfat, Enterol chiar am in casa, o sa-l incerc si p-asta. Chiar am intrebat dr daca Protectisul ar fi mai eficient decat Bioticsu', dar mi-a raspuns ca ar fi cam acelasi lucru si ca n-a observat efecte mai bune la vreunul, comparativ. Cica Protectisu' ar fi doar considerabil mai scump. S-asa am dat mai bine de 120 de roni pe medicamente, numai antibioticul a fost aproape 50 de roni. Am vrut sa iau si sprayu' minune de la Klorane, dar m-am razgandit cand am vazut ca s-ala era aproape 50 de roni. Noroc ca n-am probleme prea serioase cu Irina la capitolul asta, tin lucrurile sub control cu Bepanthene, Sudocrem si crema de galbenele nemteasca. N-am apucat sa va spun ca in ultima noapte inainte de antibiotic (adica inainte sa merg la dr), cand Irinei i-a fost cel mai rau, n-a dormit legat mai mult de o jumatate de ora (fara niciun pic de exagerare!), iar in cealalta jumatate scancea, plangea sau urla de-a dreptul. Bonus, ieri seara i s-a congestionat nasul atat de rau, ca pur si simplu nu putea sa suga, pentru ca nu putea sa respire deloc pe nas, in ciuda tonelor de ser fiziologic+aspirat+pivalone in disperare de cauza. Nimic n-a mers frate, am crezut ca se intarca si o bagasem pe maneca, pentru ca ea nu accepta biberonul de niciun fel, nu stie sa bea cu paiul sau din canita cu cioc (stiu, aici trebuie sa mai insist). Era s-o dau in depresie, la febra nu m-am crizat mai deloc, dar la gandul ca se intarca fii-mea... E clar, eu nu sunt pregatita, nu stiu ea cum e... de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Off doamne,din ce mai stiu se pun bb deasupra cazii cu apa fierbine sa inhaleze aburu ala cica e bun.Stiu ca sunt f scump eu pe hidrasec,protectis si eferalgan am dat 120,cica nurofenu le irita rau stomacu mi-a zis sa nu-i mai dau,mai bine paracetamol dar cum nu aveau la farmacie mi-au dat eferalgan