Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 16
danasor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Termometrul meu e unul digital, normal, iar temp i-am luat-o axial. N-am incercat rectal pana acum desi stiu ca aia e temp luata corect. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
M-ai dus in eroare cu "frunte, ceafa, obrajori, manute" ... Pai si axial e corect, dar a mea nu vrea.
Sa fuga repede raul de la Mara , pupam ochisorii frumosi si jucausi
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 miremia deja tiau spus fetele. alternate la 4ore panadol/nurpfen cu supozitor. multa sanatate. lillo al 3 bb mami? felicitari. eu una nam curaj. eu sunt in asentimentul lui cris d. am niste zile mai proaste copii teroristi.. aseara lam lasat pe asta micu un min cu fratesau in cada sai aduc halatul si a aluncat si cand am venit eu tipa asta mare a cazut era tot bagat in apa.... sunt un pic stresata ca ainghitit apa dar a intrat si in urechi sper sa fie ok. vreau sa va cer un sfat: cred ca racesc iar. ma dor ochii in cap, toate oasele, ma doare efectiv carnea pe mine.ce remedii sa folosesc: iau teraflu 3 plicuri pe zi sa iau si antibio, frectie? ce sa fac nu vreau sa racesc sa nu ia puii de la mine. help legat de 2 copii pt bea: e greu din pct meu de vedere. mult stres la care se pare ca nu fac fata cu brio dar cu rabdare mergem inainte _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
cuscra la moine au functionat baile fierbinti cu sare mare,sosetele imbibate in spirt sau otet de mere,ceaiuri cu lamaie si miere.Santate multa
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Danasor..rectal si eu ii iau temp, cu termo digital.. (pe care l-am verificat ca si exactitate de cateva ori, comparand ce arata el, cu ce arata ala cu mercur clasic.....mama loca) Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
si eu am facut la fel de cateva ori asa ac nu esti sg mama loca
miremia spune:
Danasor multumim mult! Multumim tuturor de ganduri bune, ma scuzati ca nu nominalizez, am neuronul obosit.
Pufisorii sanatosi nu ies la sanie sau la bulgareala?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Eleysa spune:
eu necitita ...nerecuperata ...NF ...ce sa mai :
dar ...musai trebuie sa zic si eu :
LA MULTI ANI, TEODOR!!!!
sa cresti mare, sanatos si voios....si sa ne dai si noua din bunataturile pe care le pregateste mami pt tine !!!
si
LML Iris!!! ....gata intrasi si tu pe ultima suta de metri
Mamica mandra de odorul ei
sorina_bz spune:
Ioana, ai pm.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
dandanaG spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel DANDANA, sanatate! ce antibiotic ia? eu stiam ca nu se pupa homeopate cu alopate daca ia antibiotic.cumva anuleaza efectul homeopatelor. dar nu stiu o sursa sa zic... LOREX cum fu examenul? LILLO, daca nu scriai aia cu "mai vrem un bebe" subscriam oarecum la ce zici tu de 2 copii,darrrr intre timp tati a lipit coltzarele la plinta, scoase de ema zilele trecute; fara sa zica. ana a ramas cu sor'sa in living 5' cat sa strangem noi masa, pus vase la spalat. Ema a scos coltarele si papa lipiciul, cand m-am dus in living, ana citea pe ceva. am urlat la toti ca-s inconstienti, nu ma ajuta cum trebe, etc, bagat deshtele pe gat la ema, spalat gura, plang si acum de nervi si teama ca a inghitzit mult lipici. ei, acum nu pot sa zic ca e bine deloc cu 2. dar stiu ca trece, ca e si bine. ca-n viatza, una calda, una rece, una peste oki |
multumim mult!
tocmai din cauza asta nu ma mai stresez, si eu stiam ceva de genu, nu stiu daca chiar isi anuleaza efectul, trebuie sa mai studiez
pediatra noastra e medic homeopat,ma gandesc ca nu mi le-a dat degeaba sau poate face vanzare?
antibiotic face intravenos cefort+gentamicina dimi a urlaaat de cum am scos pansamentul
Dragos Andrei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui elefantica eu necitita ...nerecuperata ...NF ...ce sa mai : LML Iris!!! ....gata intrasi si tu pe ultima suta de metri |
Ele......esti de coma...
Sarumana de urari!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Nik0le spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, urez:
La multi Ani Andreea de happyella!
La multi Ani bbTo de plateea!
La multi Ani Ana Sofia de Gabriela77!
La multi Ani Tudor de alexia28!
La multi Ani Iustin de elena_iulia!
La multi Ani Caius de Ruxita!
si
La multi Ani Teodor de Lucia!
Si acum sa va spun de unde intarzierea: m-am grabit nitel sa ma bucur ca ar fi bine fetele, Irina a continuat sa faca febra, din ce in ce mai mare si din ce in ce mai des, iar Isa nu se dregea deloc la burtica in ciuda regimului alimentar strict, a mamei bioticsului si a hidrasecului (ca smecta n-a vrut sa ia neam). Asa ca, momentan le dau antibiotic stereo. Am sperat s-o scap pe Irina de antibiotic pana la un an si cand s-a apropiat momentul, poftim!