Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 15
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Astept sa se trezeasca astia mici si ma aventurez sa plec cu teroristii dupa mine. Mergem sa o sarbatorim pe finutza mea care face saptamana viitoare 2 anisori. Doamne ce trece timpul ... Un wk minunat in continuare fetili! |
Distractie placuta
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui Rebiana27 Mai bag un ochi si-aici. CRIS D, sa va traiasca minunica mica! Am vazut cateva poze la buni pe aparatul foto si v-am admirat de numa'! Fetele-s extrem de dulci. Sigur va trece faza rea de acum caci dupa orice furtuna vine vreme buna. Mami de doua minuni: Luca si Mara I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Ce ma bucur ca ai mai tras cu ochiul si pe la noi poate reusesti mai des,macar la marea aniversare
ioana_fota spune:
LA multi ani!! Teo sa fii sanatos,cuminte si sa ai mare grija de mamii sa o iubesti la fel de mult cum te iubeste si ea!!
Iris sa fi cumintica si sanatoasa
sorina_bz spune:
Danasor, Ioana_fota... de urari..
Xela..multumim pt felicitarile adresate dianei. Distractie frumoasa sa aveti la petrecere, si multa sanatate lui A.!
Mire...multa sanatate delfitzei!..chiar nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu febra asta 38 cu ceva, iris n-a facut deloc, iar diana facea direct 39-40, si erau alte proceduri acum 15 ani(injectii, supoz. cu algocalmin..etc). Am vazut ca te-au sfatuit fetele, si am notat si eu, ca e bine de stiut. Multa sanatate, si putere, sa treceti repede peste asta!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
myky791 spune:
miremia deja tiau spus fetele. alternate la 4ore panadol/nurpfen cu supozitor. multa sanatate.
lillo al 3 bb mami? felicitari. eu una nam curaj. eu sunt in asentimentul lui cris d. am niste zile mai proaste copii teroristi.. aseara lam lasat pe asta micu un min cu fratesau in cada sai aduc halatul si a aluncat si cand am venit eu tipa asta mare a cazut era tot bagat in apa.... sunt un pic stresata ca ainghitit apa dar a intrat si in urechi sper sa fie ok.
vreau sa va cer un sfat: cred ca racesc iar. ma dor ochii in cap, toate oasele, ma doare efectiv carnea pe mine.ce remedii sa folosesc: iau teraflu 3 plicuri pe zi sa iau si antibio, frectie? ce sa fac nu vreau sa racesc sa nu ia puii de la mine. help
legat de 2 copii pt bea: e greu din pct meu de vedere. mult stres la care se pare ca nu fac fata cu brio dar cu rabdare mergem inainte
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui myky791 vreau sa va cer un sfat: cred ca racesc iar. ma dor ochii in cap, toate oasele, ma doare efectiv carnea pe mine.ce remedii sa folosesc: iau teraflu 3 plicuri pe zi sa iau si antibio, frectie? ce sa fac nu vreau sa racesc sa nu ia puii de la mine. help |
Myky..eu am luat Humex raceala si gripa. E o cutie cu o folie ce contine comprimate pt zi si capsule pt seara. Cu asta si cu oscillo...am fost ok...
Acum....eu nici nu prea racesc, si nici nu prea ma tine mult..
Poti incerca Humexul asta, eu zic ca a fost eficace...
, sa treaca repede!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Rebiana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana_fota
Ce ma bucur ca ai mai tras cu ochiul si pe la noi poate reusesti mai des,macar la marea aniversare de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
citesc muuuult mai des decat scriu! Pup dulcea mica si pe mami!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Cris febra are 38,2 38,3, frunte, ceafa, obrajori, manute. Mi-a zis doc ca in cazul in care depaseste 38.4 3 zile consecutiv sa-i dau antibiotic, ceea ce nu prea vreau. Stiu ca nu e febra mare dar e apatica si nu face altceva decat sa zaca. Abia la o ora dupa ce ii administrez panadolul incepe sa miste. Eu i-am dat incepand de ieri panadol la 8 ore. Danasor cred ca n-am fost destul de coerenta pt ca am scris pe fuga. Spuneam ca pe cutia de panadol scrie de 4 doze/24 de ore maxim dar nu cred ca e cazul sa-i dau la 6 ore avand in vedere ca nu e asa mare febra. Ms mult! Dece,Xela imi ramasese si mie in cap aia cu febra pana in 38. Stiu ca par ca-mi fac griji desi nu e cazul dar e prima noastra febra mai serioasa. Xela sa se faca A bine repede! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mire e foarte normal sa-ti faci griji, si scuza-ma eu doar ma gandeam sa-ti raspund la ce te interesa, nu sa-ti spun ca nu ai fost coerenta ;
Cred ca ai un termometru din ala smecher care doar il atingi de piele si-ti da temp, nu? Am si eu unul si a costat o gramada de bani, dar sincer eu nu am incredere in el; cand a avut Anastasia temperatura i-am luat rectal cu un termometru digital obisnuit;
acum chiar sunt curioasa fetelor voi cum le luati temp la bb-i? rectal , oral sau axial? Mie mi-a spus un dr. ca pana la un an se masoara rectal apoi axial, dar eu tot rectal ii iau, am impresia ca e cea mai sigura.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui danasor acum chiar sunt curioasa fetelor voi cum le luati temp la bb-i? rectal , oral sau axial? Mie mi-a spus un dr. ca pana la un an se masoara rectal apoi axial, dar eu tot rectal ii iau, am impresia ca e cea mai sigura. |
Danasor..rectal si eu ii iau temp, cu termo digital.. (pe care l-am verificat ca si exactitate de cateva ori, comparand ce arata el, cu ce arata ala cu mercur clasic.....mama loca)
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
Mire e foarte normal sa-ti faci griji, si scuza-ma eu doar ma gandeam sa-ti raspund la ce te interesa, nu sa-ti spun ca nu ai fost coerenta ; Cred ca ai un termometru din ala smecher care doar il atingi de piele si-ti da temp, nu? Am si eu unul si a costat o gramada de bani, dar sincer eu nu am incredere in el; cand a avut Anastasia temperatura i-am luat rectal cu un termometru digital obisnuit; acum chiar sunt curioasa fetelor voi cum le luati temp la bb-i? rectal , oral sau axial? Mie mi-a spus un dr. ca pana la un an se masoara rectal apoi axial, dar eu tot rectal ii iau, am impresia ca e cea mai sigura. pui mic |
Termometrul meu e unul digital, normal, iar temp i-am luat-o axial. N-am incercat rectal pana acum desi stiu ca aia e temp luata corect.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)