Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

Somleac asteptam vesti bune de la doctor

24+Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

Azi am implinit si noi 25 de saptamani

25+Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

'neata!
ce frumos..25+. vreau si eu mai repede. vreau 35+
nu mai am rabdare

--------------------------------------------
Marina22+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna dimineata burtici
vin cu vesti bune de la morfologie bebe este bine si tot fetita
analizele pt coagularea sangelui au iesit foarte bune uraaaaaaaaaa
inca mai iau tratament cu aspenter pana la 28 sapt si dupa sa vedem ce spun cei de la fundeni cred ca ceva injectabil
fetelor ieri mi-a fost frig m-a durut putin burta mi-am revenit am inceput sa iau urisan beau ceai de coada calului no-spa sa vedem sunt putin paranoia sper sa fie bine nu as mai rezista sa trec printr-o sarcina oprita in evolutie
am incredere in doamne doamne ca totul va fi bine
va pup si sa auzim numai vesti foarte bune
fetelor puteti sa-mi afisati si mie un carucior roz multumesc
19+ cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Felicitari pentru vestile bune

Azi implinim 24 de saptamani si tare madrii mai suntem de semnatura noastra

24+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor.
Silvy felicitari pentru si pentru vestile bune, multa sanatate si sarcina usoara in continuare
Felicit toate fetele care au mai adaugat cate o saptamana si va doresc sanatate maxima si sarcini usoare
Si eu parca nu mai am rabdare pana pe 12 februarie la eco morfofetala sa imi vad puiul si sa mi se spuna ca totul este bine, abia astept...pana una alta ma zbat cu examenele de la faculate care sunt din 2 in 2 zile si toate grele...dar ma descurc eu.
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata.

20+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am fost si eu aseara la doctor, bubulina mea este "perfecta" asa s-a exprimat doctoroiu, eu as adauga ca e si foarte frumoasa.Are niste falcute ca-mi vine sa o mananc.
Piticii au fost dezamagiti cand am ajuns acasa. Ei credeau ca o sa apar cu bebele in brate.

Silvy felicitari pentru fetita. Ai grija cu frigul. Si pe mine ma doare burta daca mi-e frig, si din pacate mai tot timpul mi-e frig ca mi se ridica bluzele pe burta . Stai linistita ca-ti vei tine bebelina in brate in curand.

Marina pentru otitele cauzate de polipi sunt niste exercitii foarte bune, care au dat rezultate la puiutii mei. Te prinzi de nas si sufli ca si cand vrei sa desfunzi urechile. Astea trebuie facute cam 100/zi.

O zi frumoasa si bebei miscaciosi va doresc.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

multumesc buticelelor pt incurajari luiza bafta si tie la morfo parca spuneai ca trb sa faci la sf lunii ian sau inceputul lunii feb nu sper sa nu ma insel.
va pup si aveti grija de voi si de gagalici.
19+cu bebe lily (timeea)

Mergi la inceput

19+cu bebe lily sau timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari tuturor pt vestile bune.

Si eu ieri am avut o zi tare ciudata, cu dureri de burta si burta contractata aproape tot timpul.Cred ca nu-mi face bine sa stau asa mult pe scaun, dar ce sa fac daca asta-i jobul meu? Si duminica toata ziua am facut de mancare si am stat cam mult in picioare iar seara ma durea spatele de nu ma puteam misca. Maine ma duc la doctorita si o sa vad in ce stare e colul ca de ala mi-e frica ca si la prima sarcina l-am avut scurt si intredeschis din luna 7.

somleac ai ceva sfaturi pt mamicile cu 2 sau mai multi copii? Eu cateodata nu ma pot descurca cu un copil, si mi-e groaza cum va fi cu 2.

Lilly 20+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput