Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

BUNA DIMINEATA BURTICI
Multumesc mult Marina, sa treci cu bine peste operatia fetitei
Multa sanatate fetitei Tzuna

24+Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Fetelor active, active pe forum aici! Eu mai greu cu verificatul pe net ca stau mai mult in pat! si eu sunt cu placenta jos inserata...speram ca va fi bine pana la sf. Eu nu fug de ceza ca nu am incotro chiar daca se ridica placenta, din diverse motive. Parca le-am mai spus o data.
Va pupic pe toate si multa sanatate!
sincer nu stiu exact sa va asociez , ma refer la nick-uri , cu burticile de pe facebook, decat pe cateva cu care comunicam mai des pe facebook: pretty, dia, valentina, ramo, musette, inna si cam atat! Nu va supi dar e greu de retinut, ar trebui notat in carnetel! :)

...asteptand o minune in viata mea!
25w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

n-am mai intrat de fooarte mult, nu am timp si nici prea multe de spus.

Spre deosebire de majoritatea dintre voi pentru mine trec saptamanile sarcinii cu viteza luminii. Daca n-ar misca bebica mea si nu m-ar durea spatele as uita si ca sunt gravida.

Astazi merg si eu la eco, sper sa fie in regula cu bebelina ca m-a cuprins de vreo saptamana o stare asa asemanatoare cu panica.

Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco. Multa sanatate copiilor bolnaviori si putere mamicilor pe langa ei.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flipper spune:

Intrebare catre fetele care mai merg cu transportul in comun.. procedati in vreun fel ca sa obtineti un loc pe scaun?.. Se pare ca nu impresioneaza pe nimeni burtica mea extrem de evidenta iar eu sunt mai timida din fire.. Unde "profit": la cofetarie, cand intreb daca sunt proaspete prajiturile 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

marina, mai cere o parere cu polipii, eu stiu de la celebrul prof. dr. Sarafoleanu, ca pana la 5-6 ani nu se opereaza pt ca se refac si operatia este degeaba.

fetelor, mai are cineva gandul de a naste in apa la Brasov sau Constanta? Eu iau in calcul varianta asta, cu toate ca ma sperie putin distanta de la Bucuresti pana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salut burtici
tzuna, imi pare rau de asa aventuri la miezul noptii cu fetita. sper ca e mult mai bine si insanatosire grabnica!
somleac, ma bucur ca ai mai intrat, chiar ma intrebam ca mai faci, sa ne scrii sa ne spui cum a fost la eco.
marina, orice ai hotari, sanatate multa fetitei.
stefyy, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.
ralucis, nu exista posibilitate sa nasti in apa si la bucuresti?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

da fetelor, nu ma grabesc cu operatia, va dati seama. tocmai mi-am amintit si am si descoperit ca am ceva cunostinte pe la ORL la care sa mergem
eu simt ca explodez. abia astept sa treaca timpul. mereu ma doare cate ceva...

--------------------------------------------
Marina22+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

dia_hubby, ba da, la CMU Regina Maria, unde este 2280 de euro
la Eva e 2000 de lei, iar la Isis la Constanta este 800 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

2280 pt o cada cu apa?

Marina22+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mdm

Fetelor active, active pe forum aici! Eu mai greu cu verificatul pe net ca stau mai mult in pat! si eu sunt cu placenta jos inserata...speram ca va fi bine pana la sf. Eu nu fug de ceza ca nu am incotro chiar daca se ridica placenta, din diverse motive. Parca le-am mai spus o data.
Va pupic pe toate si multa sanatate!
sincer nu stiu exact sa va asociez , ma refer la nick-uri , cu burticile de pe facebook, decat pe cateva cu care comunicam mai des pe facebook: pretty, dia, valentina, ramo, musette, inna si cam atat! Nu va supi dar e greu de retinut, ar trebui notat in carnetel! :)

...asteptand o minune in viata mea!
25w+
Daria-Maria
odihna mai multa si sarcina cat mai usoara in continuare,sper din suflet sa fie totul bine

24+Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput