Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PISI_LUMI spune:

buna valentina,

eu zic sa nu-ti faci probleme pentru diabet, si eu am facut tratament cu metformin 5 luni pentru a putea ramane insarcinata, si nici nu s-a pus problema de asa ceva, iar in ceea ce priveste kg, eu sunt o fericita pana acum, doar 2-3 kg in plus, in conditiile in care nu mi-a fost greata nici macar o zi, si mananc mai mult decat obisnuiam inainte, chiar pot sa recunosc ca am baut si sucuri foarte mult, si chiar cola.....sper sa nu aruncati cu rosii in mine, dar daca cere ii dau, in schimb ma bucur ca nu mananc dulciuri si nu am pofte.

Referitor la insomnii, si eu ma confrunt cu problema asta, visez tot felul de prostii , pe care culmea le tin minte si dimineata, dar ma trezesc si nu pot sa mai adorm.....voi aveti ceva remedii....am inercat sa ma culc mai tarziu, am zis ca daca sunt mai obosita dorm mai bine, dar este un chin sa ma trezesc dimineata.....nu stiu ce sa mai fac, si mai am 3 luni de munca, am anuntat la serviciu ca la 1 mai intru in prenatal....

Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PISI_LUMI spune:

uitasem sa modific semnatura.

Pupici pe burtici

Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..

Mami de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

fetelor felicitari pt vestile bune
o sa plang pana la urma pt kg luate ma simt ca o balena
pup
19+ bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna fetelor,
Felicitari Anna pentru rezultat!
Am fost si eu azi la morfo
Bebe e bine, mi-a confirmat ca e baietel si mi-a zis ca e totul bine si cu mine si cu el. Are 503 grame si e frumusel in poze desi nu l-am vazut f bine ca avea manutele in dreptul fetei.
Va pup pe toate,

singura problema e ca am racit putin, ma doare capul, imi curge nasul si stranut. Si tocmai ma laudam ca nu am racit deloc...

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA TUTUROR!

Am fost la eco si suntem fericitii posesori ai unei fetite. Foarte draguta (isi tinea manutele la fata) ,nu f mare (413 g la 22 saptamani)si cu tot ce-i trebuie. Pare totul in regula la eco. placenta e anterioara si destul de sus, colul bine inchis. Din pacate nu am reusit sa ma vada si medicul meu asa ca ramane sa pierd o dupa-amiaza si pentru consult si interpretarea analizelor. Deja stiu ca am anemie.

MARINA- se poate lua calciu si in timpul sarcinii dar tb sa-ti spuna medicul ce si cum.

PRETTYSUNSHINE- si eu mai am probleme cu somnul. Acum ca a fost matza mica bolnava si a trebuit sa-i dau antibiotic si noaptea am avut mari probleme cu somnul. Odata trezita greu mai adorm si dc o fac e f aproape de ora de trezire cand suna ceasul si ma trezesc mai obosita decat atunci cand m-am bagat in pat.

KG in plus- Din experienta nasterii anterioare va spun ca dupa ce am nascut si am ajuns acasa (am stat 2 zile in spital) slabisem deja aproape 9 kg. Din pacate restul de 4-5 au cam ramas unde se pusesera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Felicitari, burtici, pentru rezultatele bune!

tzuna, si mie mi-a iesit anemie la analiza asta ultima, m-am panicat, am fost urgent la dr si mi-a spus ca e ok, cand o scadea valoarea sub nu stiu ce prag ne vom face griji. Acum- sa mananc variat: carnita, oua, ficatei, ce-mi place, de fapt, nu imi impune un regim ca oricum vomit. Fier nu-mi da, ca nu e grav, iar fierul constipa.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Eu am avut de luat fier inca de la analizele anterioare. Luam o fiola la 2 zile si pentru ca nu-l suport prea bine uneori vomitam si se pare ca nu l-am asimilat. Pastilele mi-ar fi mai usor de luat dar intra-adevar constipa si deja am probleme. Sa vedem ce-mi zice data asta. In rest analizele sunt destul de bune , urocultura buna ca de obicei, si timpii aia de sangerare si coagulare sunt aproape de limita dar s-ar putea sa aiba legatura si cu anemia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Eu aveam 7 kg puse acum 2 saptamani si de atunci refuz sa ma cantaresc. :))) Nici nu vreau sa stiu cate am pus. Oricum ma simt ca o balena si abia ma misc. Ma doare si genunchiul, mi-e si greu sa ma aplec asa ca am senzatia ca am 80 de ani.
Si in plus din cauza burtii nu prea mai pot sta la birou. Eu in general invat la birou, iar acum ca stau pe canapea ma ia cu somn. Va dati seama ce sesiune minunata. De aia am inceput de 3 zile sa beau cate o cafea dimineata. Parca imi mai stimuleaza un pic memoria care e foarte lenesa de cand suntem 2.

24+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello

Am facut morfologia, mi-a dat medicul un teanc de foi printate dar de data aceasta nu mai sunt atat de paranoica sa stau sa studiez pe net fiecare indicator, asa cum am facut in cazul Sofiei. Acum cel mult o sa fac o comparatie cu ecografia ei...
Ma multumesc cu rezumatul medicului in timp ce facea ecografia. mereu exclama: Excelent! Perfect! Super! F bine!
Ce sa-mi doresc mai mult?
Cat despre sex, m-a tinut in suspans destul de mult. s-a cam jucat cu rabdarea mea dar pana la urma mi-a zis bineinteles.....
Am stabilit si data nasterii. Speram sa ma tina pana atunci

De atata bucurie ca totul e perfect, am uitat sa intreb de calciu si sa ii mai zic de chinurile mele suplimentare...

AAA, am pus caruciorul la semnatura Cine se pricepe...rog sa il puna si la lista

--------------------------------------------
Marina22+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

Buna dimineata burtici
felicitari tuturor care au pimit vesti bune la doctor Tzuna felicitari pentru fetita,Marina felicitari si tie pentru fetita,Anna si Ralu
Despre kg nu vrea sa-mi mai aduc aminte
Insomnii nu prea am ca la prima sarcina,poate urmeaza,ma culc pe la 10 si ceva ma trezesc pe la 3-4 sa merg la baie apoi ma mai foiesc ceva timp pana adorm dar adorm pana la urma si apoi pe la 6 trezirea ca se trezeste printul cel mare si ma termina toata ziua ca la pranz doarme cu sotu si eu mai fac una alta si de accea cred ca noaptea dorm bine

25+Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput