Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 11
STEFYY spune:
Ce rau imi pare Marina ca nu ai intrebat de calciu,dar cred ca o sa-l sun pe medic sa-l intreb
25+
Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)
andreea_mdm spune:
Buna burticutelor!
din ce sapt de sarcina ar trebui sa nu ne mai facem griji daca bebe se hotaraste sa vina pe lume si va fi sanatos, fara sa mai stea la nu stiu ce aparate?
Eu sunt cu iminenta si sunt putin ingrijorata. Acum am 26 de sapt, sper sa duc cat mai mult sa nu aiba probleme puiutul meu din cauza mea!
...asteptand o minune in viata mea!
25w+
Daria-Maria
iulia82 spune:
Buna fetelor,imi cer scuze ca n-am mai scris de la inceputul odiseiei,dar am avut ceva probleme...cu colul care a hotarat sa se deschida pe la 18 saptamani si am tot umblat pe la medici,am fost si la cluj,iar acum sunt cu tratament si stau in pat.
Daca mai sunt fete in situatii asemanatoare mi-ar prinde bine niste sfaturi.Sa va zic cum sta treaba: la 19 saptamani col deschis la interior de 2 cm si inchis la exterior.Dupa 5 zile de No-spa si Utrogestan s-a mai inchis,adica 9 mm deschis la interior si 3 cm inchis la exterior.Trebuia sa fac cerclaj,dar medicii au zis pana la urma ca n-are rost,sa continui tratamentul si fara efort.Unul din medici mi-a zis sa stau numai in pat,ceilalti 2 mi-au zis :sa nu clocesc....asta nu prea stiu cum vine...sa stau in pat din cand in cand?sa nu stau deloc?sa evit efortul?...habar n-am.Eu stau la etajul 4 si de cand au aparut problemele cobor din casa doar pt a merge la medic.
Acuma sunt in sapt 22,3 kg luate,bebe e fetita(surioara e f f incantata) si astept data de 11 febr cand voi merge la eco...sper sa primesc vesti bune.
Va pup pe toate si sper sa intru mai des.
POZE IRIS
mami Iulia
21+
si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Valentina_D spune:
Off Andreea, eu zic sa nu te mai gandesti la asta. E prea devreme, sa ne rugam la Dumnezeu sa fie bine si sa ajungem sanatoase si sanatosi la termen
Iulia, sanatate multa, ai grija de tine. In astefel de cazuri eu stiu ca nu este bine sa faci efort si ca trebuie sa stai in pat. Acum...nu stiu de care dintre medici sa iti zic sa asculti...cred ca de cel care iti inspira cea mai multa incredere

24+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
iulia82 spune:
Valentina,mersi
...tocmai medicii care-mi inspira mai multa incredere mi-au zis sa nu clocesc,dar nu mi-au explicat la ce se refera.Eu oricum imi petrec timpul lungita in pat,dar tot ma mai ridic sa incalzesc mancarea,sa merg la baie sau pt alte treburi.Dar mi-ar placea sa pot iesi macar o data pe saptamana pana la un magazin macar,ca ma salbaticesc stand in casa 
Andreea,nu te gandi la lucruri gen nastere prematura,desi e bine sa fim pregatite...din cate am vazut ,dupa 32 de saptamani puiutii sunt ok,necesita spitalizare mai lunga,dar majoritatea sunt bine.Acuma sa ne rugam la Doamne Doamne,sa ii tina in burtica cat mai mult,macar pana la 37 de saptamani
Tu de ce esti cu iminenta?
Si mai vroiam sa va intreb ceva:eu am placenta anterioara si n-o prea simt pe asta mica decat seara cand face figuri ca nu-i place pozitia mea de somn si uneori cand mai stau pe spate,dar destul de slabut,desi mai sunt si zile cand o simt cum da din picioruse indiferent de pozitia mea.Daca mai sunt fete cu placenta anterioara as vrea sa-mi ziceti la voi cum e?il simtiti tot timpul pe bebe?
POZE IRIS
mami Iulia
22+
si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor...Andreea si Iulia multa sanatate si stati linistite o sa fie bine totul pana la capat.
iulia si eu am placenta anterioara vad ca amandoua avem 21 de saptamani, si eu pe bebe Matei il simt destul de vag, doar seara cand ma intaind si stau pe spate si cand stau la birou il mai simt, dar nu tot timpul, eu sunt si la prima sarcina si cu placenta asta anterioara mi-a spus doamna doctor ca o sa il simt mai bine dupa 23 de saptamani , si sa nu imi fac griji, asa ca stai linistita, cred ca atunci cand o sa inceapa sa se foiasca si o sa ne dea la ficat si la splina o sa le spunem sa se mai potoleasca...aaaaaa si felicitari pentru fetita, sa va traiasca si sa fiti sanatoase.
Va pupacesc pe toate, aveti grija de voi.

21+ cu
Matei
amidala spune:
Eu am placenta anterioara si 24 de saptamani implinite azi. Il simt pe bebe, dar nu foarte puternic asa cum descriu celelalte fete. azi de exemplu s-a foit mult si aseara cred ca sughita. Cu timpul o sa-l simtim mai tare, deocamdata sunt miscari discrete ca el tb sa dea cu mai multa forta ca sa-l simtim pentru ca miscarile ii sunt amortizate de placenta.
Fecicitari pentru fetite!
24+
bebelush
iulia82 spune:
Luiza,Amidala,va multumesc ca m-ati linistit.Intr-un fel e bine cu placenta asa,ca de-ar fi posterioara si n-as simti-o ca misca zilnic m-as urca pe pereti...asa macar are o scuza ca n-o simt tot timpul.Tin minte cum ma impacientam la prima sarcina cand n-o simteam pe fata,nu eram buna de nimic toata ziua,pana dadea un semn,sau sut
.
POZE IRIS
mami Iulia
22+
si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
anna_i spune:
Iulia, eu am sarcina cu risc si dr mi-a spus ca nu e de acord sa stau in pat toata ziua
Sa fac miscare, nu exagerat, adica sa nu ma apuc sa mut mobila sau sa car nu stiu ce masina de spalat in brate, dar sa ma duc normal la serviciu, si sa-mi vad de ale mele, in mod normal. Recunosc, nu urc multe scari - pt ca ma doare fiecare pas pe care il fac- si merg mai usurel (nu in ritmul vitezoman in care mergeam inainte), dar nici in pat nu pot sta.
Cat despre bebe - si eu sunt cu placenta anterioara, il simt din cand in cand - dimineata devreme, la serviciu cand nu-i place la ce lucrez eu
, seara mai putin pt ca inca sunt ocupata cu vomatul.
21+
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_i Iulia, eu am sarcina cu risc si dr mi-a spus ca nu e de acord sa stau in pat toata ziua Cat despre bebe - si eu sunt cu placenta anterioara, il simt din cand in cand - dimineata devreme, la serviciu cand nu-i place la ce lucrez eu ![]() 21+![]() |
Imi pare rau pt greturile pe care inca le mai ai.La mine au trecut instantaneu in momentulin care am inceput sa iau prenatale (elevit) si cred ca de la ele au trecut,pt ca daca uitam o zis sa iau,seara imi era rau.
Tu de ce ai sarcina cu risc?tot probleme cu colul?Cred ca si doctorii mei,cei care ziceau sa nu clocesc,unul dintre ei mare conferentiar la cluj,se refereau la acelasi lucru ca si doctorul tau...mai astept pana in 11 febr cand merg la eco si atunci intreb clar ce am voie si ce n-am voie sa fac,poate poate scap si eu la cate o plimbare saptamanala.
POZE IRIS
mami Iulia
22+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)