Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
alina.n spune:
mada eu am la congelator,daca vii sa-l gatesti te astept
fetelor ziceti-mi ce sa fac cu stomacul ca ma doaaaare
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
madutza_bra spune:
dinora, tb un ulei pt bebe. Dupa baita tb masat bebe pt o dezvoltare armonioasa a musculaturii si nu poti face masajul asa pe uscat. dupa 1 an cu siguranta nu vei mai da copilul cu uleiuri sau alte creme de corp..ca nu-l mai prinzi
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dinora77 Neata Burtici frumoase, in primul rind vreau sa felicit fetele care au facut zilele trecute ecografie pentru rezultatele bune. Sunt sigura ca si de acum incolo va fi totul foarte bine. Am reusit sa dorm azi noapte foarte bine si-s super fericita. Eu sufar de dureri cumplite de coloana, care nu ma lasa sa dorm, decit in reprize mici, de acum citeva saptamani bune. Saptamana asta am fost shi noi la doctor. Rezultatele sunt destul de bune, doar ca s-a scurtat un pic colul. Avea doar 2,8cm. Doctorul zice ca nu este semn de ingrijorare. Eu insa imi fac griji din cauza contractiilor care vin mai nou insotite de dureri ca de ciclu. Le simt asha dureroase de cam o saptamana, poate mai mult. Voi nu aveti asha ceva? Eu le simt in special dimineata. Vad ca vorbiti despre refacerea dupa nashtere. Cam cit timp dupa nashtere poti sa reincepi sa faci sport? Dupa o luna e bine? Eu am mers inainte de a ramane gravi la sala si as vrea sa pot merge dupa nashtere cit mai repede iarasi. Vorbeati si despre produse pt. bebe. Moasa de aici mi-a zis sa nu dau copilul cu nimic in primul anishor. Sa-mi cumpar Bepanten pentru fundulet rosu si gata. Fetele care mai aveti copilasi, credeti ca este totusi necesar un ulei, o crema hidratanta pentru bebe? Eu stiu ca si cumnata mea dadea copilul cu ceva hidratant dupa fiecare baita. Deci, nu mai stiu nimic . Astept sa vad ce mai scrieti voi. Ma duc sa mai citesc din urma si mai revin... Dino 33+ |
mie dupa cezariana mi-a dat voie dupa o luna... ideea e draga mea ca tb sa ai timp....
eu o sa o dau sigur cu ceva pe piele ca aici e apa f dura si ti se usuca pielea...
mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu
AMR 8 saptamani
69/11
alina.n spune:
uleiurile si cremele de corp sunt foarte bune pentru bebici la masaj pentru ca ajuta si la catifelarea pielii , ei vror trebui zilnic imbaiati si dupa se face masajul
AMR 3 saptamani!!!
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui roxy_s alina.n si eu aseara am avut asa ca niste crampe, ca o durere in zona mijlocului, parca si pe piciorul drept simteam.... apoi noaptea am iesit la wc (dar nu pentru treaba mica) si mi-a trecut dupa aia. dar eu nu inteleg de ce ma doare asa si trebuie sa ies imediat la wc. zici ca am fost constipata si s-a aglomerat intestinul, ceva asa si eu nu sunt constipata deloc. ma gandesc ca am mancat ieri prune afumate, o fi de la alea? ca am si mancat multe. voi mai patiti asa? S-a intamplat minunea mult asteptata35+ AMR 4 sapt!!! |
da dragutza de la prune.. au efect rapid, si eu am avut tot asa durere odata de era sa ma duc la urgentza, dar m-am dus inainte la baie
mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu
AMR 8 saptamani
69/11
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui alina.n mada eu am la congelator,daca vii sa-l gatesti te astept fetelor ziceti-mi ce sa fac cu stomacul ca ma doaaaare mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+ AMR 3 saptamani!!! |
mmm, m-as baga la o gateala
pt dureri de stomac stiu ca tata mai bea lapte cald..pastile nu cred ca ai voie...poate dicarbocalm sau rennie , ca cica sunt pe baza de plante.
..eu rennie iau pt arsuri.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
alina.n spune:
ailed m-ai facut sa rad ce tare voiai sa te duci la urgenta dar te-ai dus mai inainte la baie
da la mine nu ea asta pb sigur cred ca ma impunge bb
AMR 3 saptamani!!!
alina.n spune:
mada o galeata asa pofta iti este?
AMR 3 saptamani!!!
roxy_s spune:
dinora pentru contractii iei ceva? sa nu stai asa. ti se intareste si burta sau numai te doare?
chiar fetelor, cand ai contractie dureroasa cum este? si burta tare si durere?
ailed
madutza te invit la un spanac nu ninge, ieri dimineata era zapada putina pe masini, dar s-a topit.
S-a intamplat minunea mult asteptata35+
AMR 4 sapt!!!
dinora77 spune:
madutza_bra, alina.n,ailed_dota Merci fetelor pentru raspunsuri!!!! Pentru sport sper sa gasesc timp...sala e chiar linga noi si poate mai are grija sotul de bebe doua- trei ore pe saptamana.
alina.n astia fac baita la bebe o data la citeva zile. Eu voi face zilnic, ca asha stiu de la mama si de la sora mea care are doi copii mari si sanatosi.
Dino 33+