Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello mamici!

simo, imi place tare mult simularea pt living, tipa intr-adevar a avut un ochi ft bun si a facut o dispunere extrem de reusita a mobilei!! imi plac mult si culorile, rezultatul e unul foarte fresh, aerisit si lejer stii singurul lucru care l-as fii schimbat eu? as fii pus o masa joasa intre canapele, ca poate stati si voi seara la un film sau pur si simplu la tv si vreti sa beti ceva, asa nu prea aveti unde sa puneti paharele, e o idee un pic practica...cat despre vaze asa mari, am vazut la mobexpert si la kika mai demult!

intreba cineva de incompatibilitate de grupe de sange! este si cazul meu, sotul are o grupa incompatibila cu a mea! prima doctorita la care am fost la inceputul sarcinii imi spusese sa merg sa fac un test la institutul de hematologie doar daca vad ca ma simt rau. cum nu am avut nici o problema, nu l-am mai facut. ce am inteles eu, e ca aceasta incompatibilitate e importanta la inceputul sarcinii, se aseamana cu cea de rh si poate duce la reactii mai agresive in corpul mamei in caz ca bebe ia grupa de sange a tatalui. oricum nu e nimic grav si se rezolva cu injectii cu anticorpi.

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

asa e dinora in primul an in fiecare zi baita in fiecare zi..ca doarme mai bine...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

madutza, am vazut ca ai pus mai demult un link cu pantofii de la sketchers! eu am auzit ca sunt buni pentru ca iti obliga corpul sa stea intr-o anumita pozitie in care se mai lucreaza un pic si muschii, dar rezultatul vine greu. ma gandesc ca ar tb sa stai cu ei prin casa in loc de papuci ca sa se vada ceva mai rapid, mai ales la inceput cand deplasarile cu bebe sunt reduse.
nu fac minuni, dar ajuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

asa e dinora in primul an in fiecare zi baita in fiecare zi..ca doarme mai bine...

AMR 8 saptamani
69/11

noi si acum tot zilnic facem baita. la cap il spalam de 2 ori pe saptamana.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

roxy da se intareshte si burtica, de aia sunt eu asha de sigura ca-s contractii. Eu iau magneziu 2x 60gr de doua ori pe zi. Muuult, shtiu, dar asha iau din saptamana 20 de cind a inceput sa mi se intareasca burtica, atunci nedureros. Contractiile astea dureroase au inceput inainte de a merge saptamana asta la doctor. Am vb cu el despre asta shi mi-a zis ca e de fapt timpul sa mai simt cite o contractie din asta la virsta sarcinii mele. Eu oricum imi fac foarte mari griji caci nu vreau sa nasc prematur.

alina.n bebe nu a coborit inca??? Am inteles ca dupa ce coboara, dispar arsurile, durerile de stomac, etc.

Dino 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dar no-spa nu iei?

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Hm... eu am ulei din asta baby johnson si m-am uitat pe el, nu e trecut niciun paraben din asta...

Ce e cu nepotrivirea asta de grupa? Fetele care stiti, poate ne dati si noua mai multe detalii. pe mine pana acum nu m-a intrebat nimeni de grupa sotului...

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

alina, 90% din medici nu dau atentie la acest aspect cu incompatibilitatea grupelor de sange..ci doar pe RH..e o chestie mai noua cred ca nu f concludenta momentan..doctorul meu nu tine cont de ea..e tot o gaselnita mai noua

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dinora ar trebui sa-ti dea ceva si pentru contractii. un tratament acolo de cateva zile. si mie mi se intarea burta si mi-a dat 10 zile tratament si a fost bine.
acum cand vad ca se intareste iau no-spa cu gynipral. no-spa simplu este cam slabut, nu mereu are efect, mai ales daca este de 40 mg.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

bbyasmi, felicitari pt bb voinic
eu diseara ajung la doctor dupa care lao intalnire cu dezvoltatorii care ne-au tras teapa dupa care vreau sa ramanem in buc la niste prieteni..vreau sa-l testez pe vlad ca sa fie pregatit cand ma voi interna..am niste emotii..ar fi prima oara cand il las singur..of of cred ca mai greu mi-e mie..dar trebuie sa o fac
si maine alergam iar toata ziua cu ce mai avem de rezolvat pt casa..obiecte sanitare, usile, scara, bucataria..si cam atat..

asa ca abia sambata duminica voi mai putea intra sa va dau vesti..
pupici si sa ne auzim cu bine

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

dinora, eu am avut contractii, burtica intarita si dureri ca la cm foarte puternice si m-a trecut pe tratament cu no spa (1 pe zi seara) si duphaston (1 pe zi, tot seara). ma simt excelent!

Mergi la inceput