Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

acum urmeaza descrierea eco bebici 30 SAPT.+ 3 zile:
- fata:dupa eco- 32 SA + 1 zi. Greutate= 1974g+/- 288g .o grasuna- treb. e mica de inaltime ca masa, obraji si burta, picioare slabe.o s-o punem la regim,si o bagam la dansuri dupa 2 ani.
- baiatul- dupa eco - 31 SA +5 zile. greutate= 1780g+/- 260g.usor mai suplu, si mai longilinla el nu avem poza d efata, nme-a tratat cu fundul si cu creierul.cica e mai cerebral
- in rest: lichid normal, placenta grad 2, fluxuri normale in artere ombilicale, uterine.col 23-24mm. s-a mai scurtat, dar e de inteles cu ursuletii astia
- la eco col= intravaginal: usor intredeschis- dar capul fetei e imens- vorba dr., si surpriza : colul e de 28 mm. superb - zise dr. mea.ea zice ca merg pana la 34 - 36 sapt.acuma sincer 5 saptamani, nu mi se mai par un car de ani..

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Giulia nu am vazut mesajele tale intr-adevar ca am mai lipsit, si au fost pagini pe care lea-m mai sarit.
Eu nasc cu dr. Ciortea Razvan la Stanca data aproximativa 1 martie, eu totusi zic ca s-ar putea si mai repede, ca e fetita si e foarte activa. Imi doresc din tot sufletul sa fie o nastere normala, dar daca situatia o va impune facem si cezariana. Vinerea urmatoare am echo si ne va spune dr mai multe, cat de mare e, daca da semne ca s-ar grabi.
Tu cu cine si unde nasti ?

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Tot la Stanca cu Dr. Ciuchina. Il stiu pe dr. Ciortea, e un medic f bun. Cand am avut hemoragia aia la 13 saptamani am nimerit la el ca era de garda, si f amabil a fost. Plus contabila de la firma mea a nascut cu el, si numai vorbe bune am auzit la adresa lui. Eu am ramas la Ciuchina ca tot la el am fost si cu Giulia, desi am nascut cu Diculescu

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

am vb. cu dr. , dc se intampla ceva si nu e in tara, mi-a dat un nume de dr. Giulesti- dr. Moisa, m-a asigurat ca IL POT SUNA LA ORICE ORA NOAPTE/ ZI, vine de acasa si sambata, duminica..dc e ceva o sun pe ea intai, si dc nu poate veni- de, mai lucreaza la Regina Maria, ma lasa pe mana lui.oricum ma bucur ca am inca un nr. tel, altul decat al eias prefera-o pe ea sa ma asiste, dar nu tin neaparat, bebicii sa fie bine. am inceput sa cred ca..voi ajunge la 34-36 sapt. mi-a insuflat incredere maxima.

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

BB-Yasmi, sotul e din Sciacca, e un oras de litoral la vreo 160 km de Palermo. Iar ca idei de papa din partea mea ai: paste-lasagna, sau cum sunt ardeleanca: gulas de porc sau vita cu muraturi, yammi (am mai scris mesajul odata ca prima data am dat gresit quote).
Viss, felicitari pentru bebici. Sper ca deja partea de creier optimista e mai pare decat cea sceptica. Uite ce mari sunt deja, asa ca nu mai are ce sa se intample rau.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss super rezultate
bravossssssssss
si de dr moisa am auzit lucruri frumoase
da poate vine medicul tau
da tu la cine esti?
offfffffffff
eu cred ca voi incerca sapt viitoare sa iau contactul cu giulestiul
sa intreb daca ma primeste marinescu
asta daca nu se pun ninsori si pe bucuresti-constanta
ca atunci chiar raman doar la balasa mea si gata

acum fug la dentist
ma necajeste iar maseaua
pup

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

viss felicitari pentru rezultatele bune la eco
vad ca prichindeii sunt in forma , e super cu siguranta apucati si luna a noua

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

da, giulia, azi categoric 90% corp este invadat de endorfine asa numitul hormon al fericirii. asa cum le spuneam fetelor, incepand cu ecografia din sapt.12 -a, prima morfofetala, azi e "ziua mea de fericire".de maine nivelul incepe sa scada, lent..apoi peste 2 sapt.incep iar intrebarile, nesiguranta..dar, pana atunci mai e.ce conteaza e ca, azi sunt fericita

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

viss felicitari pt bebe grasunei, mai ales fetita. le nasucurile!
ma bucur enorm ca esti mai optimista!

28+

Mergi la inceput

cami - eu sunt la Bucur Cezara.de 3 ani, 7 inseminari si 2 FIV-uri

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Viss, felicitari pt bebei. Si pt restul vestilor de la eco.

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput