Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 11
dinora77 spune:
Mmmmmmmmm fetele, paella....super buuun!!! Scrish eu zic, ca in Spania Paella e galbena de la curry, caci este un igredient care se foloseshte foarte des (principal chiar) an acest fel de papa. E o chestie de gust totusi. Se mai trateaza cu ou paella, dar eu zic iarasi, daca o pregateshti des o poti face de fiecare data altfel si tot buna e.
irinuca05 da, carutul nostru e Teutonia. Noi l-am luat cu reducere de 30% si am dat 525 euro parca. Oricum pentru noi asta era limita limitelor, mai mult ar fi fost prea scump pentru noi. Noi l-am luat din magazin. Am verificat dupa pe net si nu l-am fi luat mai ieftin de banii ashtia sub nici o forma. Pretul lui real e de 759 euro peste tot unde am vazut. Eu zic ca daca dati comanda shi iesiti mai scump de 760 euro e prea scump si nu are rost. In cazul asta faci comanda din Germania (sunt foarte multe magazine de aici care expediaza in RO si foarte scump nu e). Pe net ai sanse bune sa-l gasesti redus. In pretul asta carutul mai are landoul, deci fara scoica. Scoica o poti lua separat dar e destul de scumpa.
Dino 34+
giuliaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicitas O prietena cu copii deja adolescenti m-a invatat cu ce sa inlocuiesc uleiurile si cremele lui bebe. Foarte simplu! Ulei de masline fiert cu grija sa nu se arda. Despre uleiul cu masline aplicat pe piele numai de bine am auzit de la toti. Mai bine putin mai uleios, decat plin de e-uri. Feli cu Miriam in burtica 34 + AMR 6S |
Si eu am folosit la Giulia la piele doar ulei de masline. Eu nu l-am fiert ci asa cum era. E drept ca am avut din ala facut de soacra mea acasa, deci 100% natural (sotul e din Sicilia). Chiar si pe caput ii dadeam cand a avut scortisoara aia ce se face sub par, ca am incercat sa o indepartez cu piaptan, dar parca pe masura ce dadeam cu piaptanul se inmultea. Asa ca de fiecare data cand ii faceam baita, dupa ce o udam pe cap ii puneam ulei de masline si o masam usor, dupa care o spalam cu sampon ca sa nu ii ramana uns, si foarte frumos i s-a curatat scalpul.
Nu stiu daca ai vazut in mesajele anterioare, te intrebam cu cine nasti.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+
bb_yasmi spune:
giulia din ce parte a siciliei???
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: maxim 30 zile!!!
ailed_dota spune:
o sa caut si eu la bb ulei de masline natural, facut in casa, ca astia au maslini o gramada in sud....si tot asa nefiert...ca eu stiu ca-si pierde prop la cald, cel presat la rece...
mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu
AMR 8 saptamani
69/11
giuliaa spune:
citat din mesajul lui persi madutza,mersi de link nu m-am lamurit intocmai care ar fi problema care l-ar afecta pe bb ,dar maine o sa o sun pe dr sa-mi explice concret ce si cum. alina06st,eu am gr sang 01 iar al meu sot b3 si cica ar fi 50%incopatibile. referitor la uleiul de masline,il folosesc si eu pt burtica alternat cu cel de migdale,iar pana acum nu am nici o vergetura. referitor la cosmeticele pt bb eu am gasit o oferta la o farmacie si am luat produse klorane pt ca erau 50% reduse,dar si pt ca am inteles ca ar fi bunicele. Eu am folosit samponelul de la Klorane, si mi-a placut foarte mult, dar cand am ajuns la un an de folosire, a inceput sa i se usuce pielea si parutul de la el. Mi s-a parut ciudat ca l-am putut folosi un an fara probleme si dupa aceea a aparut reactia asta . Acuma folosesc samponel Jhonson dar nu sunt multumita si ma tot uit dupa altceva dar inca nu sunt hotarata. fericita de +28 Radu Andrei |
madutza_bra spune:
la cap gel de dus si ulei de bebe, raman fan Mustela
vi-l recomand cu caldura.
am fugit in pat
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
viss spune:
buna!
- am ajuns si noi acum 15 minute.sunt rupta de spate, ca am stat acolo pe scaun mai mult. dr. ecografista mi-a dat ideea sa incerc sa intru la dna dr.ginecoloaga tot azi, sa nu mai vin sapt. viitoare, ca dc tot am colul mai scurtat si burta mare, sa nu stau pe drumuri.asa ca dupa eco bebici am asteptat=o pe dr. ptr eco col.in drum spre taxi dau peste chiosc cu gogosi, si mi-am luat una cu cioco, pe care am mancat-o cum am intrat in casa- dim. mancasem decat un pic compot anananas,si eram lihnita
- multumesc tuturor care v-ati gandit la mine/ noi
30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 6 SAPT.
giuliaa spune:
citat din mesajul lui cami_antonia mai fetele pai si la noi de ce se pune atat de mult pret pe acest no-spa ca a termina sincer nici nurofen pt bebici in tarile occidentale nu se mai da deja de ani si aici ii fac tampitii reclama la tv eu cand e fata cu raceala incerc intaoi sa o tin doar pe paracetamol supozitor sau pe panadol care e acelasi lucru evit cat pot nurofenul offffffffffff da ma enervez de ce aici se dau si in afara nu?????????? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA AMR 10 SAPTAMANI |
Cami, la fel si eu refuz total Nurofenul. Va spuneam ca sora mea e medic, dar ea lucreaza in Franta, si la fel mi-a spus ca acolo pediatrii recomanda foarte greu Nurofeunul. Ei il recomanda acolo doar daca copii fac febra cu spasme sau cum le spune. In rest iti spun sa le scazi febra doar cu paracetamol. Acum cand Giulia a facut enterocolita, am fost la pediatru si mi-a zis sa alternez Panadol cu Nurofen la 4 ore. Am preferat sa ii dau Panadol la 5 ore, care oricum se da la 6 ore normal, dar nu am dat Nurofen. Eu nu dau nici Algocalmin de nici un fel, si nici eu nu mai iau, pentru ca la fel s-a scos de oriunde din farmacii, numai la noi se mai vinde.
cami_antonia spune:
viss pai si nu ne zici ce au zis medicii?
cand mai mergi la ei in vizzita?
giuliaaaaa
offffffffffff
si eu i-am dat destul nurofen pana acum
imi pare sincer atat de rau
eu de fel nu iau nurofen
dar algolcamin mai scap cate unul
ca era singurul cu care imi treceau durerile de cap
ca sa nu mai zic
ca daca depaseste febra de 39 cu ceva
te pun astia sa dai 5 picaturi de algolcamin
la bebe
offffffffffff
chestia e ca la mine antonia se si pleosteste la febra de peste 38 cu 5
luata in fundulet
offffffffffff
si atunci iti vine sa dai orice ca sa scapi de grijiiiii
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI
felicitas spune:
Giulia nu am vazut mesajele tale intr-adevar ca am mai lipsit, si au fost pagini pe care lea-m mai sarit.
Eu nasc cu dr. Ciortea Razvan la Stanca data aproximativa 1 martie, eu totusi zic ca s-ar putea si mai repede, ca e fetita si e foarte activa. Imi doresc din tot sufletul sa fie o nastere normala, dar daca situatia o va impune facem si cezariana. Vinerea urmatoare am echo si ne va spune dr mai multe, cat de mare e, daca da semne ca s-ar grabi.
Tu cu cine si unde nasti ?
Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S