Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris intr-adevar arata superrr bine!!!! norocul meu ca sunt satula acum imi spui te rog exact cum o faci tu?? chiar am si fructe de mare la mami in frigi

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

buna!
va spuneam ca am fost la eco miercuri.
bebelina are 1200gr. cum este? putin?

colul s-a mai lungit de la 2cm la 2,8 cm. dinora mie mi-a zis ca este ok 2,8 cm, ca nu trebuie sa-mi fac griji, dar sa nu exagerez cu nimic.
oricum avem liber la , asa ca am experimentat din plin cand ne-am intors de la cabinet

persi in leg cu incompatibilitatea de grup sanguin, la inceputul sarcinii eu am avut niste sangerari. medicul de familie mi-a spus ca este de la incompatibilit si ca e posibil ca bebe sa faca icter, cum a spus si roxy. doctorita mea (badea, municipal) a spus ca nu da atentie incompatib si pt sangerari mi-a dat tratament cu duphaston.
din cate am inteles incompatibilitatea apare la mamele cu grupa 01 si tati cu grupa diferita de 01. putini medici acorda atentie acestei incompatibilitati. eu zic sa nu-ti faci griji

roxy eu cand am dureri de burtica am observat ca sunt 2 cauze: ori trebuie sa ma duc la wc, ori am contractii. . daca durerea dureaza mai mult inseamna ca e prima varinata , daca dureaza putin e contractie. e foarte ciudata durerea asta, de parca in burtica mea se creeaza o mare presiune. in ambele cazuri, burtica se intareste. mi se pare fosrte ciudat ca am aceeasi senzatie pt 2 lucruri atat de diferite. eu nu am probleme cu constipatia

dinora tu ti-ai luat carucior Teutonia, nu? au aparut si la noi in tara. marti ma intalnesc cu un reprezentant. am inteles ca se fac dupa comanda cumparatorului? sau sunt si modele standard? mi-e ca sunt prea scumpe dc se fac numai pe comanda

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

delia de la varza ma doare rauuuuuuuuuuuu stomacul
ca as mancaaaaaaaaaa
si chiftelutele abia ce le-am epuizat
mai zi
altcevaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI
tocanitza de ciuperci, mancare de conopida, mazare cu pui, ghiveci, cartofi frantuzesti( cu branzica la cuptor)...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

irinuca, bebe e perfect in grafice. Felicitati!

cami, nu te contraziceam in privinta nurofenului

la cap mancare, eu am o mancarica de pui cu fasole galbena, dar am mancat niste ton (evident conserva) cu lamaie

in 15 min bag baiatul la somn si ma intind si eu putin

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

crede-ma, e super super buna!!

daca zici ca ai fructe de mare e super! le fierbi putin de tot intr-o oala si pe urma le scurgi, dar pastrezi apa!

pe urma, iti trebuie legume: ardei gras (eu pun verde si rosu), ceapa, fasole verde daca ai, mazare...merge cu orice legume ai in casa, chiar daca nu le ai pe toate. legumele le tai in cubulete mici. poti sa pui si usturoi taiat mic sau feliute daca iti place, dar spre sfarsit ca altfel se arde si schimba gustul.

iei cea mai mare tigaie pe care o ai in casa si pui toate legumele la calit in ulei de masline pana capata o culoare frumoasa. dupa asta, in aceeasi tigaie pui orez direct din punga. nu stiu sa iti spun cantitate la orez pentru ca nu stiu cat de mare e tigaia, cert e ca ar trebui sa ajunga pana la jumatatea ei. pe urma adaugi si fructele de mare. le amesteci pe toate bine bine si peste ele pui apa in care ai fiert fructele de mare. ca ingredient special, e bine sa pui sofran dar daca nu ai sau nu gasesti nu e problema, iese la fel de bun.

sarezi dupa gust, poti sa pui si un pic de piper si bulion (eu de obicei pun rosiile ca sa fie totul cat mai proaspat) pentru culoare. in spania paella e galbena, dar asta e pentru ca ei pun colorant in ea, deci nu asta e criteriul.

lasi totul sa fiarba si mai amesteci din cand in cand ca sa nu se lipeasca orezul de pe fundul tigaii. daca observi ca scade apa si orezul nu e fiert cum trebuie, completezi tu cu apa, dar nu in exces, apa trebuie sa dispara pana la sfarsit cand e gata orezul. gusti din ea pe parcurs si vezi daca mai are nevoie de ceva.

obligatoriu, pentru cel mai bun gust, cand e in farfurie pui si lamaie peste :) crede-ma, in realitate cand te apuci de ea e mai simplu de facut decat pare aici si e extrem de gustoasa!

poti sa pui si carnita de pui, porc daca vrei, doar o perpelesti intr-o tigaie separat si o adaugi in tigaia mare dupa ce ai pus orezul!

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

cris multumesc. sigur o voi incerca, daca nu maine atunci sapt viitoare...sa vad ce pofte apar pana maine momentan nu am nici o idee/pofta

AMR: maxim 30 zile!!!

Mergi la inceput

irinuca felicitari pt vestile bune de la eco!!

AMR: maxim 30 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

scrish, reteta suna delicios

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi, neaparat sa incerci, nu o sa ti para rau

madutza, stai sa vezi the real thing frumusetea la reteta asta e ca poti sa variezi mult pe aceeasi tema si sa ii pui fix ce iti place!

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

vorbiti de mancare
eu am terminat de calcat hainutele lui bb mic si m-am intins in pat tare greu e cu statul in picioare acum..

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput