Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Noi ne punem la .Va pupacesc ,somnic usor va doresc si fara cosmaruri .

ALINA 38+ cu ALESSIA TIMEEA

AMR 14 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Mamicile cu bbi...ai vostri au limbuta putin alba? Eu nu mai tin minte daca e OK sa fie asa.

Citisem la una din voi (nu mai tin minte, scuze) ca-l curata pe bb pe limbuta cu pansament steril cand face baie...

Noi suntem bine, crestem, fiica-mea a mica inca ne da de lucru...

pe toate

Cred ca la baita ziceau ca ii curata si gurita... Pansament steril sau glicerina boraxata (mama m-a bombanit ca n-am pus si glicerina boraxata pe lista de cumparaturi de la farmacie... cica e buna si pentru mine sa-mi dau pe mameloane, si pentru gurita lui bebe)

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

35+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LILI, pe mine m-au invatat la maternitate asa: daca are limbuta alba sa infasor un deget in pansament steril, sa pun glicerina cu stamicin (sau nistadin) si sa i-l dau un pic sa suga, in timp ce ea molfaie acolo ii curat limbuta si gingiile.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

NOAPTE BUNA
SOMNIC PUFOS..BEBEI,MAMICI SI BUBURUZE

SA FIM OPTIMISTE/E FF IMPORTANT,,BEBEII SIMT SI AFARA SI IN BURTICA NEGATIVITAEA MAMICII

Doloress;de data asta trebuie sa facem treaba calumea..deja am ajuns unde nici nu speram...

multumesc pt gandurile bune si ca ati f alaturi de mine azi...

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

ziki, felicitari pentru intalnirea cu feciorul.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

35+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

deci nu-mi trimite si mie nimeni mesaj cu parola?va roggg

In 37+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Am scris un mesaj kilometric pe care l-am pierdut dar nu mai am rabdare sa reiau ca mi-e un somn ...

In primul rand felicitari Ralukara, Madalina, Angie, Catalina si Gabriela! Sa aveti bebei sanatosi, papaciosi si norocosi!

Felicitari Tunde si Ziki pt vestile bune de la eco. Si eu am facut azi si bebelina are 3 kg la 36 sapt.

Gata, am fugit la ca maine dimineata avem sedinta foto si trebuie sa ne trezim devreme.

Simona 36+ cu Leah Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata' somnoroase pasarele..... nu stiu ce ati facut aseara ca nu am mai reusit da intru pe site.... vorbaretelor.

EU nu prea beau cafea, dar daca tot m-am trezit eu prima pe aici va dau o si pentru restul o canita de laptic sau ceiutz si o las pe Simo sa va dea papa.

Tunde si Ziki ma bucur ca bb vostri sunt bine si grasuni, sa imi tineti si mie pumnii pentru marti si miercuri.......poate nu ma lasati singura sa nasc .... ca nu ma mai joc.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata si de la mine!Multumesc alinush pt ceai,e fff bun.Dar de ce sa nasti marti sau miercuri,nu e prea devreme?
Felicitari tunde si ziki pt vestile bune de la eco.
Felicitari Angie,Catalina si Gabriela!Sa aveti bebelusi sanatosi,mancaciosi si necoliciosi care sa va aduca numai bucurii!!!
Eu sunt tot racita.deabia respir si sper sa mai stea bebica in burtica pt ca nu ma vad in stare sa imping.

Andreea 36+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Am schimbat si semnatura...inca putin si vine bebe.

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput