Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)
Raspunsuri - Pagina 13
florintunde spune:
off ALINA!
VEZI CA SCRIE PESTE TOT ;- COSMARURILE SI VISELE CIUDATE DESPRE NASTERE SUNT NORMALE IN PERIOADA ASTA.
INSEAMNA SA STAI LINISTITA..AI INCREDERE IN DD CA TE VA AJUTA SI TE FERESTE DE CELE RELE.
CU MARIO SI EU AVEAM NISTE VISE DE NICI IN FILME NU VEZI ASA CEVA
CAPUL SUS!
stii vorba;
NU DORMI-NU VISEZI!

Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
ZIKI;MA BUCUR DE BUBA MARE!
sa te ajute DD...sa fie cum iti doresti tu!

think pink
Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
misssexy spune:
OFFFF ,mai fetele,va multumesc pt incurajari.....,dar eu chiar stau cu morcovul in fund.....,eu mai am la activ 2 intreruperi(avorturi)
,asa ca bebele asta chiar mil doresc enorm de mult,si ma rog in fiecare zi la DD sa ma ajute sal nasc sanatos.Numai eu stiu cum fac prin casa 13-14,daca nul simt cum misca cateva ore...Sa speram ca totul va fi bine pana la urma.
ALINA
38+ cu
ALESSIA TIMEEA
AMR 14 ZILE
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
rhynna spune:
buna fetelor..sunt si eu o viitoare mamica cu ajutorul lui Dumnezeu.Sunt insarcinata in 37 s +si voi naste la Filantropia pe 5.02.2010 cu Dr.Roxana Chirila.As dori sa aflu si eu parola comuna sa ma uit la bebelusii vostri,ptr ca nu pot trimite mesaj privat nu stiu de ce.
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut astazi.Bebei sanatosi va doresc !

In 37+ cu
Sophie Elena (cel mai probabil)
Doloress spune:
Ziki bravo pt vestile bune!
deci la 36 de s si 3 zile ar fi cam de 2900 g, eu tot ma gandesc cat de mare o fi al meu, ca au refuzat data trecuta sa-l masoare si tare sunt curioasa. E o scumpa fetita ta!
Tunde si de tine ma bucur ca vestile sunt ok!
Si eu abia astept controlul de marti.Ia sa vedem de data asta, pana la cat ajungem, ca pe primii amandoua i-am nascut la 32. Eu planific un 37 de s si 6 zile (adica sambata viitoare pe 29 ianuarie). ![]()
RRox depinde mult de copil, de tine. Pe mine ciocolata ma agita, asa ca si pe bebe la fel il agita. Dar de exemplu eu am mancat la greu ceapa si copilul nu avea nimic. Consiliera mi-a zis ca oricum 9 luni de zile gustul de ceapa a trecut prin placenta deci e perfect familiarizat cu asta. Am mai mancat si citrice fara probleme, si alune si arahide. Copilul meu n-are nici o alergie alimentara. Cafea fara cofeina am baut mereu, nimeni si nimic nu-mi poate lua cafeaua zilnica. Colici avea si cand era numai pe lp si cand era pe laptele meu, deci alimentatia mea nu cred ca-l afecta in vreun fel.
Missexy nu cred ca sunt premonitii, sunt toate temerile si emotiile pe care le alungi din constient, se duc in inconstient si asa se transoforma in cosmaruri. De aceea eu mereu prefer sa-mi spun temerile cu voce tare, niciodata nu le ascund, prefer asta decat sa creez tot felul de dezechilibre intre constient-inconstient. De ce nu ai deloc cosmaruri in perioadele linistite si lipsite de stress?
36+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
madutza_bra spune:
Felicitari, Gabriela!!!
misssexy, oarece adevar este in visul tau
. Eu vre-o 2-3 zile dupa nastere aveam o burta de parca nici nu nascusem...parca doar se lasase burta
, abia pe la 1 sapt s-a retras mai bine. 
ziki, ce m-a impresionat fetita ta
, ce dulce, sa culeaga o amintire din ziua in care si-a vazut prima data fratiorul 

tunde, felicitari pentru eco! 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
35+ cu
Catalina Ioana
AMR 4 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
missmj spune:
Am facut si noi baita si acum dormim...am cam decalat ora baitei astazi,am facut la 22,ma oftic, si-asa l-am trezit pt baita,ca altfel cred ca ii faceam pe la 23-24 ! Fetelor, m-am speriat rau cu buricul...e asa firav,si parca atarna ... si dupa baita a plans...cand el de obicei nu plangea, oare sa il doara buricul ??
misssexy e normal sa visezi aiurea...sunt grijile dinaintea nasterii, temerile...stai linistita, fii optimista !!!
ziki ma bucur ca sunteti bine, tine lichid acolo ca sa stea bebele pana la termen !!!
Va pup pe toate ! noapte buna !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
misssexy spune:
Dolores,sar putea sa ai dreptate.....De miercuri de cand am fost la doctorita,ea mia spus ca daca am impresia ca bebele nu misca suficient,sau daca incep sa ma simt rau sa-mi iau frumos bagajelul si sa ma prezint la spital.Asta a spus-o datorita faptului ca sapt trecuta au fost ceva probleme cu inimioara lui bebe la monitorizari....incepuse sa bata mai repede
,iar placenta este foarte batrana si din cauza asta bebe nu prea mai ia in greutate.Si de atunci cum nu o sint o perioada miscand intru in panica.Ma rog la DD
sa fie totul bine.
ALINA
38+ cu
ALESSIA TIMEEA
AMR 14 ZILE
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
madutza_bra spune:
missmj, eu am inteles ca buricul nu ar durea, dar e bine si daca se mai tine ca intr-un fir de ata sa-l lasi acolo, sa nu tragi de el. Poate a plans doar ca a fost trezit din somn pt baita 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
35+ cu
Catalina Ioana
AMR 4 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Lili_g spune:
Mamicile cu bbi...ai vostri au limbuta putin alba? Eu nu mai tin minte daca e OK sa fie asa.
Citisem la una din voi (nu mai tin minte, scuze) ca-l curata pe bb pe limbuta cu pansament steril cand face baie...
Noi suntem bine, crestem, fiica-mea a mica inca ne da de lucru...
pe toate