Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

FELICITARI GABRIELA!!!
FELICTARI CATALINA!!!
BINE ATI VENIT BBEI IUBITI SARA SI TUDOR!!!!

Tunde , abia am asteptat sa vi sa ne zici despre piticuta ta! Ma bucur ca sunteti ok amandoua!
Ziki vad ca nu a venit inca...Da mai intru io mai incolo sa vad ce si cum
Monica ma duc sa fac tortul ala de la tine, ca io cred ca am innebunit cu prajiturile...
Va pupacesc pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

DATE DE PUI TUDOR /MAMIC GABRIELAROMT

sapt39/4kg/apg 8...cm nu stie
dr;Pechi Laurentiu
spit;Polizu
ceza!

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, ma bucur ca e totul ok cu bebelusa, mai ai si tu putin si iti tii printesa in brate

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

,buna seara fetele..
felicit si eu proaspetele mamici Gabriela, Catalina,Angie
bine ati venit buburuzelor,sa fiti sanatosi toti, sa va bucurati patintii

Tunde ma bucur pt vestile bune, sa folositi sanatoase toate achizitiile
Mirelafelicitari...ma tot gandesc la tine cu 2 bebei...e de 2 ori mai greu dar si mai frumos cu siguranta
Flutaras...ce a crescut printesa ta..bravo....la mai mare
Lorich pare rau ca Robertelul are conjunctivita si de Ana ca i infundata, sper sa treaca repede

am vazut toti bebeii...niste scumpi toti
Sherbi, ai niste pozeno , iar dcommentespre Euromaterna ti a spus Gabiu tot...

mandra mea e cumintik ziua, noaptea imi da de furca cu colicii...

am uitat sa intreb dr in cat timp se topeste firul din interior...ca il simt si ma seaca.....aveti idee??
fetele cele ce ati nascut normal, simte vreuna jena acolo unde face pis??eu am avut sonda pusa de 2 ori...

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bravo Gabriela!
Bun venit bb Tudor!

Ma bag la modificat listuta.

Mayanesa mai verifici socotelile, ca eu nu prea le am cu matematica.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 36+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Oooo avem vesti despre bebei , nasteri usoare,bebei sanatosi, bravo !

Felicitari Catalina

Felicitari Gabriela

Tunde felicitari draga mea, creste bubulina ta frumos si sanatos !
roxx si eu ma gandesc la , si visez, cand ma gandesc cat mai am de asteptat, mi se lungesc urechile !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna seara fetili ,ce faceti?

felicitari Catalina,Gabriela,Angie ,sa va bucurati de bebeii vostrii 1000 de ani

Eu sunt tare nelinistita... ,aseara am avut un vis tare ciudat....Se facea ca m-am trezit pe patul unui spital,si langa mine era o asistenta,si-mi zice"dezbracate sa te curat ca esti plina de sange".Si eu m-am uitat urat la ea si zic.."da ce,deja am nascut?"La care ea zice "da,aseara,o fetita".M-am uitat la burta mea si tot umflata era....Si ai zic"mai femeie,nare cum sa fi nascut ca eu nu-mi aduc aminte deloc",si ma ia asistenta de manutza si ma duce intr-o camera unde fata era intr-un incubator,si la capul ei era sotul meu.Eu cand am vazut,am inceput sa plang si sa tip in gura mare "CE ATI FACUT CU FATA MEA?Asta nu e fata mea....Eu nu am nascut,nu vedeti ca am burta mare???"............Si uite asa dragi mamici m-am trezit eu azi dimineata plangand in hohote si speriata toata .

O fi vreun semn ceva?????

ALINA 38+ cu ALESSIA TIMEEA

AMR 14 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

intors de la echo. stop.
vesti interesante dupa cum urmeaza. stop :

bebeloi mai mare cu o saptamana ca de obicei, adica am 36 de saptamani si 3 zile, DPN tot 13-14-15 februarie. are 2.900, toate mainile si toate picioarele, doar ca mama nu mai furnizeaza lichid si nici prea mult dop...

exact ce spuneam. cica am pierdut ceva-ceva, si nu prea se mai reface la varsta asta avansata si la ritmul cu care il pierd. mi-a dat pt contractii No-Spa.
cat despre lichid, nu prea mai e si vrea sa ma monitorizeze. nu cred sa fie vorba de cezariana, pt ca mi-a dat de facut analizele pt epidurala si vrea sa ma mai vada si saptamana viitoare, pt ca lipsa e cam ingrijoratoare...

mi-a recoltat si din col, si cel mai haios moment a fost cand i-am spus ca nu cred ca pe 15 februarie o sa mai fim 2in1, si s-a uitat asa peste ochelari si nu m-a contrazis a parut chiar sa fie de acord cu mine si sa se bucure ca "m-am prins"

a. sa va mai spun ca am mers si cu Flavia,, care a fost extrem de cuminte! a stat tacuta pe scaunel cu tata, a spus ca e normal sa se vada alb-negru din moment ce la Felix in casuta e bezna, si la sfarsit cand am intrebat-o cum i s-a parut a spus ca "doamna doctor e foarte frumoasa" si cel mai mult i-a placut ca "a avut grija sa imi faca usor cu aparatul ala, si vorbea bland" -> ce sa mai, a dat-o pe spate experienta. pe drum a adunat o frunza si a spus ca o s-o tina amintire de cand a fost cu mama si tata sa-l vada pe fratiorul din burtica...

cam asta de la noi, m-am intins ca placinta. per total: lichide multe sa refacem lichidul amniotic, no-spa contra-contractii, cupil mai mare decat normal, si verdict lunea viitoare (daca mai apuc
nitei morcovi, pitici, si soata agitata, cu restul de livada la purtator

ma duc sa va citesc din urma

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 23 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

+ col lung de 33mm, si mega inchis si zavorat

Alina, si eu am visat aseara o prostie, cum ca am mers la spital, cu soata si doi prieteni de-ai lui, si am intrat intr-o camera cu doua bancute rustice. noi statea, cu shubele pe noi si asteptam.. sa nasc.
si la un moment dat mi-am dat seama ca nu aveam nici un simptom, si ca-s slabe sperante sa nasc in clipa aia. asa ca ne-am luat catrafusele si am plecat. si la pleare o asistenta ne-a dat o eticheta cu numele copilului: "mihai". si eu stateam si ma gandeam ca parca nu asa trebuia sa-l cheme

e absolut normal sa visam tot felul de tampenii si grozavii in apropierea nasterii, nu sunt premonitorii

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 23 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZIKI, ma bucur ca in principiu e totul ok. Si mai lasati mai fetelor morcovii cu frunze si livezi..mai ales voi care sunteti mamici pt a doua oara!!!
Cat despre vise, e clar ca ele sunt influentate si de emotiile si agitatia noastra. Eu va spun sincer ca n-am avut absolut nici o teama cu nasterea, habar n-am de unde am adunat atata curaj (ba stiu, serios vorbind, m-a ajutat cursul Lamaze extraordinar de mult, ca urmare a tuturor explicatiilor primite, pt ca pana la urma frica vine din necunoastere) si va spun sincer ca am visat de multe ori ca nasteam, dar niciodata nu am avut vise aiurea. Era mereu o experienta linistita, frumoasa, cu un final fericit.
Asa ca, hai, capul sus, lasati morcoviorii si fiti curajoase!!
Vin bebeii!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput