FIV Dr. ALBU DRAGOS 21

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Didi, banii se plaesc dupa transfer
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

corry mi-a venit cm insa acum am probleme mai grave ,dr.albu mi-a spus ca ar fi cazul sa trecem la alta etapa daica ori laparoscopie luna asa si in martie IUI ori fiv in martie.

eu una nu inteleg de ce am nevoie de laparo ca la hsg mi-a iesit trompe permeabile iar doc. zice ca nu neaparat sunt si functionale ca am avut infectie cu clamidia si poate am aderente pe ele.
si asa daca ar fi nu sr trbuii sa fac histeroscopie? eu stiam ca laparo e dentru decorticarea ovarelor.

oricum nu mai inteleg nimic ,nu mai am chef de nimic ,ma simt ultimul om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

noi la fiv am platit dupa ET.

altesa, ce mai faci? ti-a venit CM sau a Doamne Doamne a facut un miracol? mie la FIV mi-a venit ciclul mai repede decat trebuia sa mi fac beta...

rica, camemar si speranta, stati cuminti in patut, ca nu e foc!! pup baby pe toate trei!

corry, tu ce mai faci? cum te simti? ce fac bebeii?

didi, stai bine si cu endometrul si cu analizele. hai ca nu mai ai mult nici tu!

flo, am inteles ca incepi si tu fiv-ul! bravo, sa dea domnul sa fie cu succes!

inna, pup si pe tine!

maripet, nu te mai agita inainte sa incepi, o sa afli tot pe parcurs. nu e greu deloc. grea este doar asteptarea de dupa ET.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Ma stresez ca nu mai am chiar asa mult.
Am terminat toate analizele. Azi mi-am facut si programare pe data de 8 februarie la dl dr Albu, si daca totul este ok la urmatorul CM sa incep tratamentul (asta ar insemna in jur de data de 7-8 martie)
Altesa, daca ai infectie cu clamidia nu ai cum sa ramai insarcinata.
Probabil iti face laparo pentru a-ti indeparta aderentele produse de infectie.
Am facut si eu laparo, dar la mine trompele erau impermeabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

in principiu eu stiu ca se face laparo atunci cand trompele nu sunt permeabile
cine stie! fiecare doctor cu metodele lui
scuze,acum am citit ca s-ar putea s-o fi avut clamidia, nu ca ai acum
si eu am avut, dar asta cu tratament trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

ALTESA, LAPAROSCOPIA SE FACE ATAT PT TROMPE CAT SI PT ALTE PB, GEN ENDOMETRIOZA, CARE DE OBICEI SE DESCOPERA, IN CELE MAI MULTE CAZURI DOAR LAPAROSCOPIC...EU UNA AM FACUT PT CA ASA AM VRUT EU, SA MA ASIGUR CA NU E NIMIC IN NEREGULA PE ACOLO(DAR EU SUNT NEBUNA).
AM FACUT SI HISTEOSCOPIE DE 2 ORI, A 2 A DUPA CHIURETAJUL TERAPEUTIC, CA SA VEDEM CA UTERUL E OK...
EU ZIC SA MERGI PE MANA LUI, PARE CA STIE CE FACE SI SE SI IMPLICA...
BABY SI SPERAM SA SE IA SI LA NOI
CLARA, SPERANTA CE FACETI?
FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Fetele am atipit nitel.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna, am stat ca o leguma toata ziua. Sper sa fie cu folos.
Maripet, stai linistita, o sa iti zica de la clinica tot ce trebuie sa stii.
Altesa imi pare rau. O problma tot e si trbuie rezolvata cat mai repede. O sa fie ok. Macar sa se clarifice situatia.
Cami, Rica, eu am stat singura si nu e bine. Incepi sa te gandesti la toate prostiile. De abia astept sa vina sotul de la serviciu.
Va pup si va doresc weekend cat mai placut. Mult a fost, putin mai e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Hai Speranta ca vine sotul si o sa fie bine o sa stati la un paharut de vorba.
Pup fete dragi.

_
Doamne ne rugam la tine ca 2011 sa ne aduca un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Didi, tu ai facut numai menopur seara? vad ca eu am menopur+puregon timp de 10 zile. nu o fi cam mult?

iti tin pumnii pentru luni

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Inna, am facut 9 zile de stimulare cu menopur, azi e a 10-a. Daca-i bine, m-am linistit.
Maripet, sunt 4 ecografii de monitorizare, la pachet cu analizele de estradiol si progesteron si costa impreuna 703 Ron parca - pachetul mov se numeste. Cred ca poti sa platesti si separat, dar nu stiu daca e acelasi pret. Poti sa verifici diverse preturi si pe prima pagina, sunt actualizate.

Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus!

Mergi la inceput