FIV Dr. ALBU DRAGOS 21

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

La multi ani Mire! Sa fii sanatoasa impreuna cu totii printisorii si sa va bucurati de ei!
Fetelor, raportez 12 oute, endometru de 9,92. Acum astept tel sa vad ce doza fac diseara si pregnylul de maine. Dr White a zis c-am raspuns f bine la stimulare, ceea ce m-a facut f increzatoare. Hai ca incet, incet ajung si eu la punctie .
Va pup si va urez o zi linistita!

Mergi la inceput

A, intrebare de baraj: cand ati platit? La punctie, la transfer? Ca sa stiu cum fac si eu cu banii. Sper sa pot plati cu cardul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

La multi ani Mie! Nu am stiut ca e ziua ta, perecere acum, nu?
Didi la noi a fost Fiv clasic si am platit cu reducerea de pe cad 7120 , sau cam asa.Poti plati si cu cardul, noi am preferat sa i scoatem ca sa nu avem surprize, gen sa nu mearga pos-ul sau altceva...
Pup

Mergi la inceput

Buna Camemar, multumesc de raspuns. Poti sa-mi spui si cand ati platit? Adica la punctie sau la transfer? Ca sa nu umblam cu banii dupa noi asa... Auzi, mi-au iesit analizele de azi: estradiol 2187 si progesteron 0,8. Nu-i cam mare estradiolul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Didi,estradiolul trebuie sa fie mare(pentru a vedea cate ovocite mature ai).
Cate zile de stimulare ai facut?

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

am si eu o intrebare
se platesc ecografiile pe parcursul tratamentului? si daca da cat este una si cam cate in medie se fac pana la punctie?

Mergi la inceput

Inna, am facut 9 zile de stimulare cu menopur, azi e a 10-a. Daca-i bine, m-am linistit.
Maripet, sunt 4 ecografii de monitorizare, la pachet cu analizele de estradiol si progesteron si costa impreuna 703 Ron parca - pachetul mov se numeste. Cred ca poti sa platesti si separat, dar nu stiu daca e acelasi pret. Poti sa verifici diverse preturi si pe prima pagina, sunt actualizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

in timpul tratamentului cum se fac injectiile?
in principiu am inteles ca se face menopur, puregon, pregnyl
cum se fac , in fiecare zi? (asta in mare, stiu ca difera de la pacient la pacient)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

MIRELA LA MULTI ANI MAMICO!

Am iesit si noi putin pe afara ca am innebunit in casa.
Didi stai super ai vazut ce frumos a crescut si endomentrul. Bafta multa in continuare. Noi mereu am platit cu cardul si a fost dupa ET.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Pup domamnele scumpe
Didi, dar tu stai fooarte bine.Bravoooo.Eu am platit dupa ET.
Speranta si Camemar, am emotii pentru voi.Fiti cumintele, o sa treaca repede.Poate va ajuta acest site, este cu filme online
www.filmeonline.org Rabdarica multa
Alexa, ai facut bine.Mai bine sa vb cu Albu si sa te consulte si apoi iei decizia.
Rica, tie nu-ti zic sa stai linistita, am citit ca esti cuminte Mai ai un picut, curaj
Altesa, tu ce faci?A venit CM? ( la FIV ul nereusit, sa stii ca si mie mi-a venit CM inainte de a apuca sa fac beta)
Babyblue, Inna, Flo, Lyly

10+cu si

Mergi la inceput