America (218)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Iulianm
inc-un pic si capatati diploma:))

Noi ca si AnaMaria suntem in faza in care driveway-ul en un tunel
transalpin si delusorul nostru derdelus.

Altfel sunt buna de dat de baut .. dupa luni de chin mama e bine a iesit din spital. Putem reintra in hora normala cupii/job/casa si topa-top tat pe loc sa rasara busuioc :))

Acusor, stii ca ne-am mutat, da?

Nu mai sintem in Queens...ne-am mutat in Fairfield, CT.
Pupam parinti, print, printesa si bunica refacuta!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Gata, i-am predat intregi! Multumesc pentru sustinere ((: De fiecare data ramin surprinsa cum de nu pling, mai ales cind ii tin peste noapte.

AB-ule, bine ai revenit! Multa sanatate mamei in continuare.

Miere, stay away ((: Multa sanatate, sa-i treaca repede colectionarului si sa nu imparta cu voi.

Trimiteti zapada si pe aici, eu inca visez la una-doua snow days.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

ABAC ma bucur sa te revad. Ma bucur ca mama e bine, imi pare rau ca ati avut necazuri! Pupam copilasii!

Iulia, felicitari pt performanta!:) Ai fost tare!

Anamaria, bravo pt bilete!:)

Miere, sanatate lui Aidan, of, ce le mai aduna saracutul! Da' se face el mare si trec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Iulia, Lia...multumesc. Sint sper fericita ca am reusit sa prind bilete.
Acuma sa ved cum organizez calatoria...trebuie sa redeem ceva miles pentru bilete dar se preconizeaza complicat pentru ca pica de Paste.

Mai e cineva prin LA saptamina inainte de Paste?

Miere, sanatate lui Aidan. Si noi am avut o data pink eye familial...la calatoria in Polonia. Am luat toti si ne tiram prin toate locurile cu picaturi de ochi. Era un circ teribil!!! Cel mai rau pacient fu sotu' ...la egaliatate cu cel mic. Pina ii puneam picaturi, ma stia toata lumea pe o raza de 1 km!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc, surprinzator azi este ca nou:D, are o putere de refacere fantastica, ochii mai sunt un pic rosii dar nu asa rau, iar urechea e drenata

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Iulia dar acus fii sincera nu pare casa goala?:))

Miere vad ca nazdravanul si-a scurtat durata de bolit. A crescut ca din apa:)

Anamaria stiam :) am mai tras cu ochiul, dar neavand deloc timp am zis sa nu mai scriu incurcand lumea cu joaca de-a meteoritul.
Dar las ca tot N-E e sub zapezi netopite inca :))

ruxij tu esti calatorul caruia ii sade bine cu drumurile:) Ce-ti face mandrul? Mai inoata?

Alintaroma

Pruncii mei au crescut.. sa ma plang doua proiecte stiintifice de facut anul ista, doi cupii pi bus la scoala si un manz nemultumit ca-i mic:) A facut o criza de plans dupa ce a descoperit in clasa lui doi gemeni si ne-a culpabilizat bine ca nu-s si ei :))
Da-i inca mic .. a tot racit anul ista si mi s-a parut mie ca acel calut in care-si varsa el necazurile a acumulat prea multe bacterii. S-am decis sa-l schimb, dar Disney il produce mai maricel acu... asa ca am reusit sa-l conving ca a crescut :)) da cred ca-i ultima oara:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aburel, bine ai revenit!!! Imi era dor de tine!!!! Ma bucur ca mama ta e bine acum!!! Si la mai bine in continuare!!!

Iulia, Te admir pentru ce ai reusit cu 2 copii mici!!!

Irina, Aidan e un fortos...isi revine din orice :)

Anamaria, felicitari pentru bilete!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ab-urica bine ai venit si bine ca e bine acum mama ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Iulia dar acus fii sincera nu pare casa goala?:))

AB-ule, goala nu, doar mai linistita ((:

Sinzi, merci frumos, dar eu am urmat instructiunile parintilor. Nici noi nu le sintem straini, pe baiat l-am mai avut. Avem noroc ca-s invatati cu alte persoane si locuri/case, de la daycare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu scriu peste tot ca sunt ofti ca tb sa dau 3000 inapoi la taxe

ABAC, nu mai face Bogdan inot, l-am retras ca manca mult timp si vrem sa ne ocupam mai mult de scoala de acum. Acum face tenis, asa, usurel. A ramas cu pianul din cele vechi.

Mergi la inceput