America (218)
Raspunsuri - Pagina 10
miereamara spune:
Wow Ruxi, de ce asa mult?
Atata trebe sa iau eu inapoi de la taxe (3200)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ocebine spune:
wow, Ruxij, de ce asa de mult?
Eu inca nu m-am dus la taxe...imi trebuie un contabil mai specializat decit pe cel care il aveam inainte...ca noi lucram intr-un stat si locuim in altul.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ruxij spune:
Pai pt ca mi-am schimbat in formularul ala cu deductiile o chestie. Pana acum pusesem sa imi ia "extra" 400$/month si anul trecut am taiat aia "extra" si here you go. Lasa ca al'data am dat 4000. Anul trecut am luat 8000 inapoi, de aia am taiat aia extra. Plus mi-a mai crescut leafa, oi fi aterizat in alt "income bracket", asa am patit si atunci cand am dat 4000 inapoi, mi-am lasat deductiile in 2006 la acelas nivel ca la leafa din 2005, dar in 2006 mi-a crescut leafa semnificativ (pt ca in 2005 am fost postdoc, cu 40K/an pana in Iulie si am inceput jobul adevarat doar din August, in vreme ce in 2006 am avut jobul "adevarat" tot anul, iar eu deductiile am uitat sa mi le schimb). Plus, anul asta file separately de husband, asta ma dezavantajaza ca el are income semnificativ mai mic si tragea bine la cantar
liris spune:
se poate si mai rau. noi contribuim 8 (opt) mii :))
bravo Aidan! ce bine ca i-a trecut rapid!! ce bine-i sta tuns si e tare istetel!!
marilu2004 spune:
aveti idee de unde se pot cumpara dvd-uri cu filme romanesti? am cautat pe net dar nu am gasit multe variante. ma interesau filmele pentru copii si unele comedii.
miereamara spune:
Nu stiu de unde poti cumpara DVD-uri romanesti dar gasesti aici multe filme romanesti, chiar si pt copii.
http://filmeromania.blogspot.com/search/label/Desene%20Animate
EDIT Stiu ca libraria Carturesti isi deschisese un magazin online, incearca si acolo
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ciuf spune:
Marilu, uite aici: http://www.romovie.com/index.asp
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
AB_AC spune:
Multam.
Ruxij felicitari de cresterea de saler. In economia asta e de bine, bine:)). Si noi am tot renuntat la diverse si ma tot supar ca nu fac fata alergaturii si nici ei.
Noi tot voiam piscina in curte dar babuta de alaturi o aparut la hearing si s-a plans ca se vor aduna copii si face galagie .
Si bineinteles la ordinea zilei avem cupii acasa, lopata in spate si
Emergency School Information Early Dismissal
February 1, 2011
Due to inclement weather, we have begun a modified dismissal schedule for today.
Ioi al meu zice sa chemam pe careva sa ne dea zapada jos de pe casa
ruxij spune:
Si la noi inclement weather, au fost inchise scolile azi si sunt inchise si maine. Si Purdue a fost inchis azi, a doua oara in ultimii 7-8 ani. Tineti pumnii sa fie inchis si maine sa pot sta cu cupilu acasa.