America (218)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

AB - sanatate mamei talesa nu mai aiba probleme 100 de ani.
noi am inceput la 10 scoala si maine la fel,doar frig fara zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Si eu sper de duminica la o zi de stat acasa, dar vad ca nu iese. Scolile au avut intr-adevar 2 ore delay, plus lucratorii de stat. Ninge, dar nu de ajuns ca sa se acumuleze, plus ca-i vint si spulbera zapada. Si-i un friiiig! Cu tot cu windchill, -15F cind am venit acasa. Maxima azi a fost 6F, iesise soarele la prinz ((:

Da' poate ninge mai cu spor in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Va dam noi zapada...se vorbeste ca va fii 2 feet pina miine

Si la noi s-a inchis oficial cam peste tot. Si sa vrem sa ne ducem nu cred ca putem deschide usa miine dimineata. Poate ne salveaza vreun pompier dimineataMa duc sa imi pun o pijama mai ca lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

aici deja sunt 19C la amiaza asa. copacii inmuguresc deja.
io ca miere, vreau zapada. salivez cind citesc stiri despre restul americii cu zapada, in special NE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu raportez de sub o patura groasa de gheata...la noi a dat cu zapada, a dat cu gheata, a dat cu lapovita...e un patinoar urias.
Copii sint acasa de doua zile (si-au mincat toate "snow days" anul asta asa ca azi e prima zi care le-o scoate din spring break). Eu lucrez de acasa azi...si am doua conferinte...cred ca ma bag in baie sa am liniste

In fiecare miercuri e furtuna de zapada...m-am saturat de ninsoare si nici nu mai am unde sa pun zapada asta ca nu se topeste deloc!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

azi noapte au fost tunete si fulgere!! In timpul furtunii de zapada.
asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Da, si la noi au fost tunete si fulgere in timpul furtunii de zapada si vinturi de 35 mi./h.

Maria au venit pompierii sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut! Si la noi ninge de ieri, nu s-a oprit. Scoala lu' fi-miu inchisa, Purdue inchis. Azi nu aveam de predat asa ca nu mai sunt chiar asa de happy ca ieri, da' tot ma bucur ca e Purdue inchis ca eu nu ma puteam duce dc. fi-miu era acasa si nu ar fi dat bine la imagine Deci lucrez de acasa si eu, ca si ieri.

Liris, eu statui 5 ani in California si zau dc. am plans dupa zapada M-as muta in California maine, e visul meu sa ma intorc acolo, dau zapada cui o vrea. Cel mai misto stat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Daca va laudati cu poze, sar si eu:

Ia uitati decku' meu: masa de picnic si gheata pe copaci.

Aruncati cu ceva soare incoace!

Poate ma fofilez la film cu trupa diseara...vrem sa vedem King's Speech.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Maria au venit pompierii sau nu ?

Nu, dar inca mai sper

Mergi la inceput