America (218)
Raspunsuri - Pagina 11
pumba spune:
AB - sanatate mamei talesa nu mai aiba probleme 100 de ani.
noi am inceput la 10 scoala si maine la fel,doar frig fara zapada.
iulianm spune:
Si eu sper de duminica la o zi de stat acasa, dar vad ca nu iese. Scolile au avut intr-adevar 2 ore delay, plus lucratorii de stat. Ninge, dar nu de ajuns ca sa se acumuleze, plus ca-i vint si spulbera zapada. Si-i un friiiig! Cu tot cu windchill, -15F cind am venit acasa. Maxima azi a fost 6F, iesise soarele la prinz ((:
Da' poate ninge mai cu spor in seara asta.
arminad spune:
Va dam noi zapada...se vorbeste ca va fii 2 feet pina miine
Si la noi s-a inchis oficial cam peste tot. Si sa vrem sa ne ducem nu cred ca putem deschide usa miine dimineata. Poate ne salveaza vreun pompier dimineataMa duc sa imi pun o pijama mai ca lumea
liris spune:
aici deja sunt 19C la amiaza asa. copacii inmuguresc deja.
io ca miere, vreau zapada. salivez cind citesc stiri despre restul americii cu zapada, in special NE.
ocebine spune:
Si eu raportez de sub o patura groasa de gheata...la noi a dat cu zapada, a dat cu gheata, a dat cu lapovita...e un patinoar urias.
Copii sint acasa de doua zile (si-au mincat toate "snow days" anul asta asa ca azi e prima zi care le-o scoate din spring break). Eu lucrez de acasa azi...si am doua conferinte...cred ca ma bag in baie sa am liniste
In fiecare miercuri e furtuna de zapada...m-am saturat de ninsoare si nici nu mai am unde sa pun zapada asta ca nu se topeste deloc!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
alintaroma spune:
Da, si la noi au fost tunete si fulgere in timpul furtunii de zapada si vinturi de 35 mi./h.
Maria au venit pompierii sau nu ?
ruxij spune:
Salut! Si la noi ninge de ieri, nu s-a oprit. Scoala lu' fi-miu inchisa, Purdue inchis. Azi nu aveam de predat asa ca nu mai sunt chiar asa de happy ca ieri, da' tot ma bucur ca e Purdue inchis ca eu nu ma puteam duce dc. fi-miu era acasa si nu ar fi dat bine la imagine Deci lucrez de acasa si eu, ca si ieri.
Liris, eu statui 5 ani in California si zau dc. am plans dupa zapada M-as muta in California maine, e visul meu sa ma intorc acolo, dau zapada cui o vrea. Cel mai misto stat!
ocebine spune:
Daca va laudati cu poze, sar si eu:
Ia uitati decku' meu: masa de picnic si gheata pe copaci.
Aruncati cu ceva soare incoace!
Poate ma fofilez la film cu trupa diseara...vrem sa vedem King's Speech.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."