America (218)
Raspunsuri - Pagina 8
iulianm spune:
Miere, da, semipreparatele, plus un soi de pufuleti, care din vegetale, care din fructe. Si cereale. Le plac, vad. Nu ma apuc sa le ofer ce am gatit noi, mai intru la bucluc. Eu sint multumita ca ma lasa sa-i hranesc, al mare stiu ca acasa insista sa manevreze el lingurita, furculita.
miereamara spune:
Ai scapat usor atunci:)) Sunt americani copiii?
Pufuleti din aceia i-am dat si lui A. dar semipreparate nu, cred ca ar arunca cu caserolele dupa mine
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ruxij spune:
Bravo mai Iulia, te descurci grozav!:) Cat ziceai ca ii tii?
Eu ma bucur ca s-a terminat saptamana, a fost cam nebuneasca. Fusei in Florida vaj-vaj, in 24h eram inapoi acasa si apoi treaba contra cronometru pe aci, casa/copil/servici. Azi noapte dormii doar 6h, mie imi trebuie minimum minimorum 7 si la servici nu m-am putut concentra, imi picau ochii'n gura. Asa ca la 11.30 mi-am zis: WTF, si am plecat si am vazut "No Strings Attached" de la 12 la 2. Sa stiti ca mi-a placut. Nu imi placea Ashton Kutcher pana acum, era prea baietel asa, dar s-a facut mai mare acum imi place mai mult.
iulianm spune:
Nu-s americani, is nemti. Pina miine ar trebui sa-i tin, depinde si cum se simte prietena mea. Caserolele astea sint cam ciudate, nu le tii la frigider decit dupa ce-s preparate.
Da, foarte bine ma descurc. M-am dus si eu, ca omul, la baie, si cind am iesit am gasit-o pe aia mica mincind. Din bolul ciinelui! Cam seamana Benefulul cu cerealele ei. Al meu a crezut ca s-a dus dupa mine, cica "ce sa fac daca-s doi si asa de umblareti?". These men...((:
Ruxij, da' la film nu ti-a fost somn ((: Apropos de Ashton si placut, ne-am uitat noi la un film, si al meu zice la un moment dat ca vrea nu-s ce masina ca din film. Eu: "daca iti iei masina aia, sa-mi iei si mie un Markus". Eram sigura ca nu pay attention la ce vorbesc. Markus era un politist, nice and tight ((: De abia la sfirsitul filmului a realizat ce-i ala un Markus ((:
miereamara spune:
Se mai intampla si din astea Iulia:)) si la parintii naturali Barbate-miu a scapat cuie de doua ori in patutul lui A. si l-a dat o data cu capul de tavan cand alerga cu el pe umeri prin casa. Eu l-am scapat pe la jumatatea topoganului si a cazut direct in cap. d'astea grele:))
arminad spune:
Daca ma apuc eu sa povestesc cite d-astea "grele" am comis cu amindoi mai bine lasa..
Iulia, e bun trainingul, stiti la ce sa va te asteptati cind o sa va apucati de treaba
Noi raportam realizari mari de tot vine copilul singur de la scoala ori impreuna cu Alicia fetita vecinei, isi face temele imediat cind ajunge de la scoala, tot impreuna cu Alicia, of course. Cu mine, se jelea cu vorbe pentru o amarita de pagina
iulianm spune:
Eu sint de acord ca se mai intimpla, si eu sint, hm, cazuta in cap (rostogolita din pat) , sub supravegherea lui tata . Miere, mi-ai amintit de o faza asemanatoare din Modern Family.
Dar cind nu-s ai tai, e mai complicat; eu, cel putin, sint foarte stresata. Al meu m-a linistit, copiii au doua doua pisici acasa, din cind in cind mai gusta din hrana lor, nu a fost la noi premiera. Baietelul a gustat si el, cind era mai mic, era in vizita la noi cu parintii. Nu stiu daca am povestit, el e cel care l-a hranit pe Elmo cind viziona un dvd, a intins banana pe ecranul televizorului ((: Taica-su era pe post de supraveghetor, mama ce nervos era, vreo trei zile l-a tinut supararea.
In fine, azi baietelul mi-a luat la controlat sertarele. Eu tot ii dadeam cu "no, in this house we do not do this/das ist verboten hier", el nimic, uitase brusc si engleza, si germana, puteam sa-i spun in romaneste ca tot aia era. Cauta telecomanda si spera la ceva telefoane mobile, dar nu i-a iesit pasienta ((:
Asa, povestiri extreme, am doua: acum doi ani aproape am fost dati afara din restaurant din cauza de toddlers (eram sase adulti, doi toddlers si o fetita de cinci ani) si vara trecuta (in Canada) cind o alta prietena a comandat sushi pt baiatul ei de trei ani, si a fost nevoie de efort sa convingem ospatarita ca e ok, ala micul minca sushi de ceva luni.
Acuma dorm. Ii duc inapoi pe la cinci, si la intoarcere direct la masaj ne oprim. Si miine la un speakeasy .
Arminad, noi sintem trecuti de perioada de training, acuma am trecut la partea de community service ((:
AB_AC spune:
Noi ca si AnaMaria suntem in faza in care driveway-ul en un tunel
transalpin si delusorul nostru derdelus.
Altfel sunt buna de dat de baut .. dupa luni de chin mama e bine a iesit din spital. Putem reintra in hora normala cupii/job/casa si topa-top tat pe loc sa rasara busuioc :))
alintaroma spune:
Bravo Acusor, ce bine ca e bine cu mama Sanatate multa ii dorim si sa va traiasca o mie de ani !
miereamara spune:
Bravo Acusor ma bucur mult ca sunteti mai bine! copilasii ce mai fac?
Noi am dat din stomach flu in pink eye:(( nu's de unde l-a cules si pe asta.
edit; plus o infectie la ureche si pana a inceput sa dreneze tubul a tinut-o numai in plans.