Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io am facut cate ceva pentru sesiune, niste conspecte, pana i s-a pus pata lui Sophiphi pe pixu' meu si am cedat nervos. Oricum aveam nevoie de o pauza, a fost inspirata fata:))) Deci io-s aci daca are cineva chef de conversatie. Inapreda, io n-am citit cartea; faci un review?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Sunt si eu pe aici!

Cu ocazia implinirii celor doi ani o sa-i fac petrecere, fara doar si poate: ai mei mi-au serbat intotdeauna ziua cu invitati copii, chiar m-am uitat acum cateva saptamani la pozele de cand am implinit un an si mi s-a parut tare frumos! Eu si la un an, pe langa petrecania cu rubedenii, prieteni si nasi, i-am facut o petrecere cu copii de varsta lui (sase invitati, toti nascuti in martie si aprilie) si s-au distrat de minune. De altfel, si eu m-am simtit mai bine la petrecerea cu picii si mamele din dotare, decat la aia cu adulti.

Anul asta o sa mergem dupa acelasi model, doar ca speram la mai multi oaspeti de aceeasi varsta cu sarbatoritul!Eu mi-as dori ca petrecerea cu copiii sa o fac la un loc de joaca, dar pot sa-mi tot doresc, ca in metropola in care locuim nu este asa ceva. Noroc ca am loc acasa, "populat" cu jucarii berechet, asa ca ne-om organiza la domiciliu. Sa vad ce tematica de party oi aborda, cred ca tot Winnie si prietenii lui ca anul trecut, ca astia sunt favoritii Guliei. Tort o sa comand unul pe baza de iaurt, este delicios si-l pot manca si adultii si copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pai acum m-am apucat de ea; am citit doar citeva pagini si am abandonat-o pentru ca mi se pare ca are un background religios si n-am chef de asa ceva, mai ales ca am mirosit si ceva iz de iubire baptista sau penticostala sau nustiudecare ca nu le prea am cu orientarile religioase; tre' sa gogalesc o tzir' sa vad cine-i autorul; de aia, v-am intrebat pe voi;
Oi mai citi ceva la noapte; acum m-am apucat de o zama, vinete si ceva pentru Ian -inca nu stiu ce-.
Am venit sa intind niste haine si nu m-am putut abtine sa nu-mi bag putin nasul si aici sa vad daca nu s-a insufletit putin atmosfera.

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Io am facut cate ceva pentru sesiune, niste conspecte, pana i s-a pus pata lui Sophiphi pe pixu' meu si am cedat nervos. Oricum aveam nevoie de o pauza, a fost inspirata fata:))) Deci io-s aci daca are cineva chef de conversatie. Inapreda, io n-am citit cartea; faci un review?

18 luni
19 luni
Manole forever

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pai acum m-am apucat de ea; am citit doar citeva pagini si am abandonat-o pentru ca mi se pare ca are un background religios si n-am chef de asa ceva, mai ales ca am mirosit si ceva iz de iubire baptista sau penticostala sau nustiudecare ca nu le prea am cu orientarile religioase; tre' sa gogalesc o tzir' sa vad cine-i autorul; de aia, v-am intrebat pe voi;
Oi mai citi ceva la noapte; acum m-am apucat de o zama, vinete si ceva pentru Ian -inca nu stiu ce-.
Am venit sa intind niste haine si nu m-am putut abtine sa nu-mi bag putin nasul si aici sa vad daca nu s-a insufletit putin atmosfera.

Citat:

18 luni
19 luni
Manole forever

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu is prin zona. Am gatit paste cu sos de ciuperci si smantana si ciupercute la cuptor cu ou de prepelita si cascaval. Yammi ambele, dar Eva doar paste a servit. Aaa, am facut si clatitele japoneze Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu sunt prin zona.
vreu si eu reteta de clatite japoneze, ca vreau sa le fac zilele viitoare.

Mergi la inceput

Io am uitat sa salvez retzeta la clatite japoneze inainte sa inchid linkul, dat de Gianina parca; heeeelp!!!
Anaan, poze cu blonzimea? Vezi ca la "ghiocei" de feisbuc poti posta pozele pe wall si nu le vad decat membrii "gruparii" ;)

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Clatitele Japoneze-DorayakiAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Anamariame, te-ai karaokat?
Anaan, da' io mereu am contribuit la teme, mai c-o intrebare la chestionar, mai c-o sujestie...de ce-mi frangi irima spunand ca m-am tras pe kur?(bine, nu asta era formularea, ca doar pe tie te-am declarat tufetele "lady";))
Aaaa, si ramasese nerezolvata tema lui Monnvas dar nu mai retin din ea decat partea cu viciile!!

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
Anamariame, te-ai karaokat?mami de Sophia-Diana (Sophiphi)18 luni19 luniManole forever
Nope, da' macar Eva a fost cumintica...Azi la pranz cand ne-am dus dupa ea, am vrut sa o iau repede in brate, dar a zis:"Nu, iece mami, fiig, buna dutza", asa ca m-a ignorat vreo 10 minute, dar apoi am redevenit prietene :)Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput