Ghiocei de Martie-Aprilie***298***
Raspunsuri - Pagina 26
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Anaan, da' io mereu am contribuit la teme, mai c-o intrebare la chestionar, mai c-o sujestie...de ce-mi frangi irima spunand ca m-am tras pe kur?(bine, nu asta era formularea, ca doar pe tie te-am declarat tufetele "lady";)) Aaaa, si ramasese nerezolvata tema lui Monnvas dar nu mai retin din ea decat partea cu viciile!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Ilinca, asa-i
, ai dreptate, dar ce sa fac, daca-mi doresc o tema numai si numai de la tine?!Ioi, am uitat de intrebarile lui Monnvas!
Eram preocupata cu plecarea la sindrofie atunci. Oare pe unde o fi?Ina, eu n-am citit cartea cu pricina. Eu am dat doua rateuri cu niste carti despre cresterea copiilor pe care le-am cumparat pe cand eram gravida: una - a unei romance - prezenta experienta de mama a autoarei ( era dr.) in cresterea unui Baby Genius, ca altfel nu pot sa-i zic, facea "eroul" la patru luni niste minuni, de nu facea al meu la un an; a doua, a unui american, m-a infuriat la maxim, am si aruncat-o, iar eu NU arunc carti: toata teoria lui despre cresterea copilului era bazata pe fundamentul ca, din fasa, bebelusul este un potential pacatos, iar rolul parintelui este sa-l fereasca de caderea in pacat. Mi s-a parut o aberatie absoluta!
Pisik, faza cu deschisul frigiderului o experimentam si noi din plin
!
Anaan spune:
Iata blonda http://picasaweb.google.com/104859916940779646097/Sibiu2123Ianuarie2010?authkey=Gv1sRgCPvL2_717cHIHg#5565458616936751730 si niste poze cu patoiul de la hotel.![]()
curea spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=160496&REPLY_ID=6614283
Stiu din spital ca se poate da carne fiarta sau fripta de vita sau pui la enterocolita. Nu stiu de unde ar putea fi... ma gandesc ca de la rosie?? noi suntem fani salata verde cu de toate... sau o fi luat din cabinetul homeopatei la care am fost pt un tratament de imunizare pt. gradi dar nu am apucat sa il incep.
Nu stiu ce sa zic....
curea spune:
nu stiu ce am facut am vrut sa dau replay la mesajul si intrebarea ilincai... nu ma prea pricep ... ma scuzati va rog.
Ilinca_M. spune:
Anaan, faci bataille de jeux cu noi?! M-am chiorat la toate pozele si zau de te-am vazut pe undeva, numa banica si veveritza si florinelu' ei si celalalt...unde esti?!!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Curea, poate erau rosiile sau salata verde stropite cu ceva?...Zic si io.
Sa vedeti ce probleme avem de cateva zile sau chiar saptamani, nu mai stiu; a inceput prin a plange dupa mine cand plec, asta am inteles...dar acum urla si dupa taica'so, chiar daca eu raman acasa
In seara asta iesirea lui pana jos sa cumpere apa plata s-a soldat cu lacrimi cat boaba de strugure, urlete, zbucium, tinut de cracii lui pana a iesit si apoi batut cu pumnii-n usa (in timp ce plangea, desigur) pana s-a intors...imi vine sa si rad, desi mi-e mila de ea:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Curea, poate erau rosiile sau salata verde stropite cu ceva?...Zic si io. Sa vedeti ce probleme avem de cateva zile sau chiar saptamani, nu mai stiu; a inceput prin a plange dupa mine cand plec, asta am inteles...dar acum urla si dupa taica'so, chiar daca eu raman acasa ![]() In seara asta iesirea lui pana jos sa cumpere apa plata s-a soldat cu lacrimi cat boaba de strugure, urlete, zbucium, tinut de cracii lui pana a iesit si apoi batut cu pumnii-n usa (in timp ce plangea, desigur) pana s-a intors...imi vine sa si rad, desi mi-e mila de ea:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Ohoho, bine ai venit in club!
Pai, io am facut pozele, asa ca nu apar in ele. V-am zis ca, in rest, era unul care poza pe acolo, asa ca l-am lasat pe om sa-si faca treaba. Dar saptamana viitoare sper sa intru in posesia lor si vi le arat si voua!
Bianca2503 spune:
Ma bag si eu in discutia cu petrecerea de 2 ani.
Inca nu stiu ce o sa facem noi, ca mai avem pana atunci, dar stiu ca niste cunostinte au inchiriat cu ceva timp in urma o sala la un hotel. Sala era goala, au pus mese pewntru halealea si au chemat un spiridus si o Alba ca Zapada sa ii picteze pe fata si sa faca jocuri cu baloane si alte chestii...
Anaan spune:
Sa va spun ce isprava am facut ieri seara: a facut Andrei babu si s-a udat pe par (nu l-am spalat pe cap). Cand sa-l usuc, mi-am dat seama ca am uitat uscatorul la Sibiu. L-am tot sters eu, dar nu se usca nicicum, asa ca i-am taiat parul care era ud
. Acum are o freza de scolarita frantuzoaica, cred ca trebuie sa-l duc la coafor, sa-l dreg, ca e suspect de feminin.![]()
denisamada spune:
Buhuhu! 
Anaan, patoiul e cumva la Dumbrava Sibiului, ca mi-e tare cunoscut si eu am avut un shoc cand l-am vazut, am avut senzatia ca pot dormi bine-merci si pe fotoliul ala, facuta colacel, ca matza. Ma cazasera singura intr-o camera de-aia, l-am sunat pe Costin si i-am zis sa se suie in masina si sa se deplaseze imediat la fatza locului. L-am bagat in sperieti... 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute