Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, io i-as da daca:
1. n-ar fi pregatita cu ceapa prajita
2. daca ar minca

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Pisik, nu sint in masura sa-ti dau sfaturi dar te inteleg si te imbratisez.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik06 iti pot recomanda cofetaria alice.
noi de acolo am comandat torturile pentru petrecerile lui andrei: odata pentru petrecerea privata, despre care tocmai v-am povestit, si pentru petrecerea cu copiii de la gradinita exact de ziua lui.
am avut tort diplomat, cu fructe si nu foarte dulce, imbracat in martzipan colorat. am ales personajele din cars fulger mcqueen si bucsa. toti copiii au fost super incantati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumesc de raspunsuri. dupa ce v-am intrebat i-am amintit ca a mincat deja ciuperci de-astea de toamna in 10000 de ciorbe, si a bagat si champignoane in supa crema de ciuperci. mama idioata... Erau cu ceapa putina si doar undita 30sec si ca sa nu pun smintina, am pus un iaurt. S-au bucurat de mare succes. Cu usturoiul de rigoare ofcors.

Alta intrebare :))). Duminica viitoare am fost invitati la o mini-cumatrie facuta la cineva acasa. Ce sa cumpar, ca nu "se merge" cu bani...? Ma gindeam la un premergator ca sa fiu sincera...

Eu inca nu stiu ce facem la 2 ani, asa ca am zis ca ma inspir de la voi :). Probabil ca o sa fac si eu in 2 ture, banner si baloane (am gasit azi butelie de heliu la carre4, weee!!) o data cu neamurile, o data cu 2 colegi de job care au si ei copii mici.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Ce-i cumetria? Botez?
Daca da, la noi, BANI se dau
Daca nu=i botez, tot bani.
Restul sint optionale, dar banii sint un "must" in zona (=orasul!) noastra.

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Alta intrebare :))). Duminica viitoare am fost invitati la o mini-cumatrie facuta la cineva acasa. Ce sa cumpar, ca nu "se merge" cu bani...? Ma gindeam la un premergator ca sa fiu sincera...

Eu inca nu stiu ce facem la 2 ani, asa ca am zis ca ma inspir de la voi :). Probabil ca o sa fac si eu in 2 ture, banner si baloane (am gasit azi butelie de heliu la carre4, weee!!) o data cu neamurile, o data cu 2 colegi de job care au si ei copii mici.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisigri, dar stii tu ca mama e "fan" premergator si-si doreste asa ceva? Si daca da, de ce nu incerci sa-i zici ca nu e recomandat?
Imaginati-va ca anul asta ziua lui Sophiphi e de Paste. Ce sa facem? Io ma gandeam ca o sa facem masa de Paste ca de obicei, in familie (asta insemnand noi 3, 2 bunice si eventual vara'mea cu barbat'su) si atunci sa-i tinem si ziua, ca doar atunci implineste 2 ani. Iar cu copiii s-o tinem la locul de joaca, o saptamana mai tarziu. La 1 an am tinut cu tot felul de prieteni de-ai mei si de-ai lui huzband, ca n-o interesau copiii (a avut doar 2 fetite invitate) dar de-acum gata, de ziua ei- invitatii ei (cu parintii aferenti, desigur), niciun neam, niciun pretin fara copii.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete

am recuperat
..."petrecerea" de 2 ani ..in mintea mea mi-o doresc (la un 1 an luat motul a fost si pastele si le-am petrecut la si cu nasii-4 adulti cu 4 copii)Anul acesta mi-as dori o petrecere adevarata pentru ea caci merita(e cumintita pe holurile de la terapiile lui Bogdi,pe holurile de la doctori...pana acum tot ce a vazut ea a fost tot ceea ce este necesar ca Bogdi sa progreseze)...dar sigur nu va avea o astfel de petrecere ca n-am cum din n+1 motive (materiale,n-am rude in zona,prietene sunt fetele de inimoase de CT... asa sper cel putin)...
Prin urmare o sa ma bucur alaturi de petrecerile puilor vostri si pe 1.04 o sa fiu f suparata pe mine...dar sa fie fata sanatoasa.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Tema sper sa mi-o fac si eu zilele astea, trebuie sa caut intai pozele.

Mi-au placut pozele fetelor

Am reusit si eu sa-l masor pe Luc, are 88 de cm si in jur de 13 kg si avem si burta, in functie de cat mananca, dimineata e micuta.

Luc nu a dormit niciodata cu noi si nici Sebi, eu am o problema, nu pot sa dorm in orice conditii, mai ales daca se foiesc si de mici i-am invatat in patut.

La petrecerea de 2 ani, nu m-am gandit prea serios, sa vad cum o sa fac, ca e si ziua mea la o saptamana distanta.

Am reusit sa ajungem vineri in club, abia la ora 2 a cantat Stefan Banica, ce mai program, la 11 venea abia personalul In rest a fost frumos, am dansat si m-am deconectat de toate
Am ramas uimita de cum se distreaza tineretul, nu au nici o treaba cu dansul, ci doar cu bautura si tigarile

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Oooooooooooooooo ce plictiseaaaaaaaaaaaaaaaala!
Unde sinteti?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Ati citit careva EDUCATIA PRIN IUBIRE?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010